Veganbox logo

Veganbox reviews, ervaringen en beoordelingen

Veganbox reviews, ervaringen en beoordelingen
1176
Veganbox logo
Website
Veganbox

Reviews en Ervaringen Veganbox

Veganistisch eten komt steeds vaker voor in Nederland. In de schappen van iedere supermarkt zijn steeds meer veganistische producten te vinden. Via Veganbox is het nu ook mogelijk om een veganistische maaltijd box bij jou thuis te krijgen. Hierdoor hoef je niet zelf meer op zoek naar veganistische ingrediënten voor een heerlijke maaltijd.

Over Veganbox

Veganbox is in 2018 opgezet door Daan en Tosh, twee mensen die staan achter het principe van veganisme, maar ook achter het idee dat eten lekker en gevarieerd moet zijn. In het begin opereerde ze nog lokaal, maar inmiddels is de Veganbox verkrijgbaar door heel Nederland en sinds kort ook België. Een Veganbox is volgens de initiatiefnemers beter voor het milieu omdat de box geen vlees, vis of zuivel bevat.

Waarom kiezen voor Veganbox

Met de Veganbox krijg je alle benodigde ingrediënten in huis om een maaltijd te bereiden. De recepten van de wekelijkse maaltijden zitten in de box en zijn de woensdag voor de actuele week via de eigen account ook online te vinden. De ingrediënten zijn zoveel als mogelijk seizoensgebonden en geleverd door lokale ondernemers. Natuurlijk is er altijd sprake van biologische producten. De box is goed voor twee tot vier maaltijden per week en wordt op maandagavond aan huis bezorgd. Eventueel kan de box op een vooraf afgesproken plaats worden achtergelaten. De inhoud is afhankelijk van de keuze goed voor 2 of 4 personen. Wekelijks is er keuze uit zes verschillende veganistische gerechten. Het is ook mogelijk om voor een eenmalige optie te kiezen. De box zal dan wel € 3 duurder uitvallen. De bezorging aan huis is geheel gratis door heel Nederland. In de lijn van verantwoord ondernemen gebruikt Veganbox zo weinig mogelijk plastic en verpakkingsmaterialen. Geïnteresseerden kunnen zich geheel vrijblijvend laten inschrijven voor en nieuwsbrief.

Is Veganbox betrouwbaar?

Voor de inhoud van de boxen maakt Veganbox gebruik van betrouwbare leveranciers zoals Max Bien, Botanic Bites, Sparc en The Dutch Weedburger. Veganbox werkt vanuit Amsterdam en heeft een eigen klantenservice onder de naam Veganbox Klantenbox. Veganbox geeft aan dat er geen minimale verplichte afname is en dat je de box desgewenst wekelijks kan opzeggen. Plannen van de boxen kan tot zes weken vooruit, waarbij het ook mogelijk is om de box niet te ontvangen als de klant het een week of periode wil pauzeren.

Klantenservice en klachten

De Veganbox Klantenbox is de klantenservice van het bedrijf. Deze staan klaar voor nieuwe klanten, het geven van informatie over de werkwijze, het assortiment en allerhande andere vragen. Ook klachten over de Veganbox kunnen hier worden gemeld. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, of via de mail. Informatie is ook te vinden via Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Lekker en gezond veganistisch eten, het kan allemaal heel eenvoudig met de Veganbox. Ben jij klant of klant geweest bij Veganbox dan zouden we het heel fijn vinden als je hier en review achterlaat. Hiermee help je andere geïnteresseerden een goed beeld te krijgen over de Veganbox. Misschien kiezen ze in de toekomst ook voor het gemak die de Veganbox te bieden heeft.

Reviews over Veganbox
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Crowd Cooks logo
Crowd Cooks
1 beoordeling
10
Foodbag logo
Foodbag
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Veganbox

Veganbox is geverifieerd door ons expert team. De webshop Veganbox bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Veganbox lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Veganbox. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Veganbox is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Veganbox te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super lekker en verrassend!

Met Veganbox kan ik snel en eenvoudig de meest heerlijke maaltijden op tafel zetten. Ik voel me goed wetende dat ik dagelijks bijdraag aan een betere wereld door meer plantaardig te eten.

Geplaatst op: 11-04-2024
Laatst bewerkt op: 11-04-2024
Geschreven door: Nina D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Jammer, de kwaliteit was beter...

Recentelijk mijn abonnement beëindigd bij de Vegan Box. Aan het begin van mijn abonnement nog erg tevreden. Gemakkelijk klaar te maken, in weinig tijd. Maar naar verloop van tijd werden de recepten steeds matiger.
- Ingrediënten ontbraken
- Ingrediënten kwamen niet voor in beschrijving recepten
- Bedorven ingrediënten kwamen steeds vaker voor
- Recepten vaak smaakloos, moest eigen kruiden toevoegen voor meer smaak
- Prijzig t.o.v. maaltijdboxen waar vlees/vis aan toegevoegd is. Zou mogen verwachten dat de prijs hierdoor lager is dan concurrenten die wel dierlijke producten toevoegen

Na herhaaldelijk contact mededeling te hebben gemaakt van de klachten is er uiteindelijk niks verbetert en of een excuses gemaakt. Enige vorm van zelfreflectie zou hier op zijn plaats zijn.

Geplaatst op: 07-12-2022
Laatst bewerkt op: 07-12-2022
Geschreven door: Arno G.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg flexible

Alle producten die in de box komen zijn altijd super vers en erg lekker. Je kunt ook uit veel maaltijden kiezen en de ze zijn ook heel flexibel in de bezorgmomenten. Top service!

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gwen S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Veganbox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Crowd Cooks logo
Crowd Cooks
1 beoordeling
10
Foodbag logo
Foodbag
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Veganbox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Veganbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Veganbox actief?

Veganbox is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Veganbox reviews? Dan kunt u naar de website van Veganbox gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie