Winter-geest.nl logo

Winter-geest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Winter-geest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
349
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Winter-geest.nl

Winter-geest.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Winter-geest.nl bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Winter-geest.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Winter-geest.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Winter-geest.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Winter-geest.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Winter-geest.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en goed verzorgd

De levering was super netjes en snel bezorgd. Alles zat keurig netjes verpakt en het retourneren van een product ging ook erg gemakkelijk. Na nog geen 2 dagen kreeg ik al het geld op mijn rekening terug gestord.

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mats O.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Winter-geest.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
TwelveSixteen logo
TwelveSixteen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winter-geest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Winter-geest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winter-geest.nl actief?

Winter-geest.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Winter-geest.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Winter-geest.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie