999Games logo

999Games reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
999Games reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
510
999Games logo
Website
999games.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 999Games

Houd jij ook zo enorm van het maken van legpuzzels? En dan het liefst van minstens 1000 stukjes? Wat een ontspanning kan dat geven. En een gezellige avond bordspellen organiseren is ook echt iets voor jou? Dan zul je vast weleens rond gekeken hebben bij 999Games. Heb je er nog nooit iets besteld? Wil je eerst iets meer weten over deze shop? Dan is het handig om reviews te raadplegen. Daarin vertellen andere klanten hoe zij 999Games hebben ervaren. Lees hieronder de beoordelingen. Wij hebben ze handig voor je op een rijtje gezet. Vervolgens maak je een weloverwogen beslissing of je het volgende spel of die uitdagende puzzel wel of niet bij 999Games wilt kopen.

Over 999Games

Al meer dan 30 jaar kun je bij 999Games spellen en puzzels kopen. Dit bedrijf is sinds 1990 actief als uitgever en distributeur van bord- en kaartspellen in de Benelux. Soms trouwens ook wereldwijd. In al deze jaren zijn er al honderden verschillende spellen uitgegeven. Denk hierbij aan onder andere bordspellen kaartspellen, familiespellen en strategische spellen. Heel bekend zijn bijvoorbeeld Halli Galli, Regenwormen, Carcassonne en Catan. Het totale assortiment is enorm. Jong en oud, beginner of expert vindt hier een wereld vol speelplezier. Het was Michael Bruinsma die aan de wieg stond van dit bedrijf. Toen hij in 1990 startte, was de spelletjesmarkt al een heel aantal decennia nauwelijks veranderd. Op de buitenlandse markt was dat heel anders. Daar kwamen goede titels uit en ook het aanbod was vele malen groter. Michael wilde daar verandering in aan brengen. Toen hij 999 Games oprichtte, werd hij door heel wat mensen voor gek verklaard. Computerspellen zouden de traditionele spellen absoluut overnemen en vervangen. Gelukkig bleek het tegendeel waar. Vandaag de dag staat Michael nog steeds aan het roer van deze geprofessionaliseerde organisatie. Er zijn inmiddels ongeveer 35 medewerkers. Samen zetten zij zich elke dag in om de beste en leukste bordspellen voor iedereen te realiseren.

Waarom kiezen voor 999Games

Shop je bij 999Games, dan weet je zeker dat je veel keus hebt. Zo ongeveer alle spellen zijn hier wel te vinden. Het zoeken naar een bepaald spel is heel eenvoudig. Weet je de titel, dan voer je die gewoon in op de zoekbalk. Wil je een nieuw spel, dan kun je filteren op onder andere nieuw binnen, strategie, kinderspellen of kaartspellen. Er zijn zeker nog extra filters te gebruiken, zodat je uitkomt bij jouw gewenste spel. Denk aan de leeftijd, de prijs of bijvoorbeeld de speelduur. Zoek je legpuzzels, dan zijn er ook diverse keuzes te maken, zodat je zo snel mogelijk bij de door jou gewenste puzzel uitkomt. Ook bestel je bij 999Games heel gemakkelijk eventuele uitbreidingen van een bepaald spel. Zijn jullie aardig favoriete spelletjesspelers, doe dan zeker mee aan het spaarsysteem. Tenslotte zijn er ook nog gepersonaliseerde spellen op maat te bestellen. Boven een bedrag van 30 euro worden de spellen en puzzels gratis bij je thuis bezorgd.

Is 999Games betrouwbaar?

Na 30 jaar uitgeven en verkopen van spellen en puzzels is het zeker wel bewezen dat 999Games een betrouwbaar bedrijf is. De recensies die klanten over dit bedrijf schrijven, bevestigen dit alleen maar. Mensen roemen de snelle levering en de uitgebreide keus. Ook de klantenservice wordt met hoge cijfers beoordeeld. Een aantal consumenten geven aan dat het zo prettig is dat je ook onderdelen kunt bestellen bij deze shop. Zo kun je een spel, nadat er per ongeluk iets is kwijt geraakt, toch nog gewoon weer gebruiken. Als laatste is ook de klantenservice prima bereikbaar en kun je dus met een gerust hart je spellen bij 999Games bestellen.

Klantenservice en klachten

Van maandag tot en met vrijdag kun je van 9:00 uur tot 17:00 uur bellen met de klantenservice. Het contactformulier en het e-mailadres staan uiteraard altijd tot je beschikking. Ook is 999Games actief op de social media. Laat ook daar gerust even een berichtje achter als je een vraag, een klacht of een opmerking hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met 999Games? Kocht je hier een keer een mooie legpuzzels? Is dit de winkel waar jullie altijd jullie spellen bestellen? Wil je er een review over schrijven? Daarmee help je andere mensen. Laat je positieve, maar zeker ook je negatieve ervaringen weten. Heb je zelfs wel eens een klacht ingediend? Beschrijf in je beoordeling vooral ook hoe 999Games dit uiteindelijk wel of niet voor je oploste.

Reviews over 999Games

Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Maanval logo
Maanval
1 beoordeling
10
Het geluidshuis logo
Het geluidshuis
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met 999Games

Het bedrijf 999Games is geverifieerd door ons. De webshop 999games.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. 999Games is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 999Games maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 999games.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 999games.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 999Games


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Maanval logo
Maanval
1 beoordeling
10
Het geluidshuis logo
Het geluidshuis
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 999Games een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 999Games. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 999Games actief?

999Games is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 999Games reviews? Dan kunt u naar de website van 999Games gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie