Advocatuur Nederland logo

Advocatuur Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Advocatuur Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1516
Advocatuur Nederland logo
Website
advocatuurnederland.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Advocatuur Nederland

Zoek je een advocaat in de buurt? Dan kun je die vinden via Advocatuur Nederland. We hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen van mensen die al eens gebruik maakten van deze specialist kort, helder en bondig voor je samengevat. Op basis daarvan kun je een keuze maken en eventueel ook gebruik maken van de diensten van Advocatuur Nederland.

Over Advocatuur Nederland

Advocaat Nederland brengt zowel particulieren als bedrijven die naarstig op zoek zijn naar een advocaat om simpele wijze met elkaar in contact. Zoek je een advocaat en maak je dat via het platform van Advocatuur Nederland kenbaar, dan ben je verzekerd van tenminste vier offertes van geselecteerde advocaten bij jou in de buurt. Advocatuur Nederland werft zo nieuwe klanten voor de advocatuur. Op die manier zien de verschillende aangesloten advocaten hun klantenbestand automatisch groeien en komen er steeds weer nieuwe opdrachten binnen, dit dus steeds via het platform.

Waarom kiezen voor Advocatuur Nederland?

De particulier of een bedrijf kiest voor Advocatuur Nederland omdat je zeer snel vier scherpe offertes krijgt aangeboden van specialisten bij jou in de buurt. Advocaten zweren ook bij het platform om de simpele reden dat het ze werk oplevert. Het is simpelweg de gemakkelijkste manier om snel een specialist in de arm te kunnen nemen. Je krijgt als consument of bedrijf te maken met advocaten die vooraf al zijn gecontroleerd op basis van onder meer de KvK nummers. Slimme software van Advocatuur Nederland analyseert de aanvragen die binnenkomen en verwijzen elke aanvraag meteen naar de meest geschikte advocaat. Als advocaat heb je zelf toegang tot het dashboard en kun je aanpassingen doen, ook bijvoorbeeld over het aantal aanvragen dat ze binnen willen krijgen. De consument kan ook spelen met de zoekfilter en kan bijvoorbeeld de regio vergroten of verkleinen. Je kunt ook het aantal offertes dat je ontvangt aanpassen.

Is Advocatuur Nederland betrouwbaar?

Als het goed is, is elke advocaat een baken van vertrouwen. Dat geldt ook voor Advocatuur Nederland, zo lezen we nadrukkelijk terug in de recensies die bestaande klanten over het platform schreven. Advocatuur Nederland doet wat het belooft en bezorgt je snel de mest scherpe offertes en de voor jouw zaak beste advocaten. Je bespaart bovendien geld en vindt op het platform een uitgebreide kennisbank die je ook verder kan helpen. Ook dat geeft de klant vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Goed nieuws voor mensen die gebruik willen maken van Advocatuur Nederland. In alle beoordelingen komen we het woord klacht namelijk niet één keer tegen. Ook leven er amper vragen bij de klant, niet in de laatste plaats vanwege de zeer uitgebreide kennisbank. Mocht je desondanks toch een vraag hebben of een klacht in wilt dienen, dan kun je prima telefonisch contact opnemen met deze specialist, een partner overigens van ”˜Vraag het Guus’.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van bestaande klanten zijn goud waard. Er is geen betere informatie beschikbaar als je twijfelt tussen aanbieders, producten of diensten. Dit omdat het altijd onafhankelijke informatie betreft en omdat je er gemakkelijk precies die informatie filters die voor jou belangrijk zijn. Daarom stellen we je de vraag of jij voortaan ook een beoordeling wilt maken. Gewoon, om andere mensen zo ook te helpen als ze voor ingewikkelde keuzes staan.

Reviews over Advocatuur Nederland
Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Capitall Spitter logo
Capitall Spitter
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Advocatuur Nederland

Advocatuur Nederland is geverifieerd door ons expert team. De webshop Advocatuur Nederland bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Advocatuur Nederland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Advocatuur Nederland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Advocatuur Nederland is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van advocatuurnederland.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Advocatuur Nederland.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel bespaart

We hebben eerst wat onderzoek gedaan om zelf een advocaat te zoeken maar dat bleek moeilijker dan gedacht. Toen kwamen we hier terecht en was het zo allemaal geregeld. Erg fijn!

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn K.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Advocatuur Nederland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Capitall Spitter logo
Capitall Spitter
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Advocatuur Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Advocatuur Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Advocatuur Nederland actief?

Advocatuur Nederland is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Advocatuur Nederland reviews? Dan kunt u naar de website van Advocatuur Nederland gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie