Afvallen met Nederland logo

Afvallen met Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen

Afvallen met Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen
655
Afvallen met Nederland logo
Website
Afvallen met Nederland

Reviews en Ervaringen Afvallen met Nederland

De online dieet community Afvallen met Nederland helpt jou om gezonder te gaan leven, vitaler te worden en gewicht te verliezen. Dit doe je op een verantwoorde manier, doordat Afvallen met Nederland je helpt om bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding. Daarnaast kom je in beweging en krijg je de nodige motivatie waardoor het je lukt om het afvallen vol te houden. Wil jij graag wat kilo's kwijt raken? Lees dan de beoordelingen van Afvallen met Nederland die wij op deze pagina voor jou op een rij gezet hebben. Door de ervaringen van andere mensen te lezen, weet je wat je kunt verwachten van dit programma. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze. Besluit je om gebruik te maken van Afvallen met Nederland? Vergeet je dan niet om later terug te komen naar deze pagina om jouw recensie achter te laten?

Over Afvallen met Nederland

Afvallen met Nederland biedt een zeer uitgebreid dieetprogramma. Het programma bestaat uit 5 onderdelen. Naast Eten en Bewegen is er ook aandacht voor Educatie, Motivatie en Omgeving. Er zijn diverse specialisten ingeschakeld voor ieder onderdeel. Hun expertise is gebruikt om invulling te geven aan het programma. Je kunt de informatie zowel bekijken op de website als downloaden. Dit kan in de vorm van PDF-bestanden of MP3-bestanden zodat je er naar kunt luisteren. Tevens krijg je toegang tot een community van gelijkgestemden. Op het forum maak je contact met andere leden en ook kun je hier al jouw vragen stellen aan de diëtisten van Afvallen met Nederland. Zo ontvang je dus kwalitatieve ondersteuning bij het afvallen en hoef je het niet allemaal zelf uit te vogelen. Als je ervoor kiest om deel te nemen aan het 6 maanden programma, ontvang je naast het online platform ook een boek met een additioneel 10 weken programma.

Waarom kiezen voor Afvallen met Nederland

Afvallen is niet gemakkelijk, dat snappen ze bij Afvallen met Nederland. Door je levensstijl te veranderen, kun je jouw streefgewicht behalen zonder hongergevoel. Om je hierbij te begeleiden heeft Afvallen met Nederland de 4 fasen ontwikkeld. Deze 4 fasen zijn Eetpatroon, Afvallen, Levensstijl en Stabiliteit. Het dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet. Door eiwitten te eten val je makkelijker af, zeker als je ook koolhydraatarm gaat eten. Eiwitten geven namelijk een vol gevoel. Hierdoor krijg je geen last van een vervelend hongergevoel. Ook zorgen de eiwitten ervoor dat je minder spiermassa verliest, wat wel voor kan komen als je enkel je calorieën beperkt.

Is Afvallen met Nederland betrouwbaar?

Je kunt gratis kennismaken met Afvallen met Nederland. Zo kun je dus eerst kijken of dit programma wat voor jou is voordat je besluit om hiervoor te betalen. Door je e-mailadres en voornaam achter te laten en een gebruikersnaam op te geven, krijg je gratis toegang tot de eerste recepten en informatie. Dit is helemaal vrijblijvend en je krijgt direct levensstijl tips, recepten om mee af te vallen en een gratis e-book dat je ondersteuning biedt. Op de website kun je alle relevante bedrijfsinformatie terugvinden, waaronder het BTW-nummer en KvK-nummer. Volg Afvallen met Nederland ook op Facebook en Instagram zodat je geen enkel nieuwtje meer mis loopt.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen, de kans is groot dat die van jou hier tussen staat. Indien dit niet het geval is, zijn er diverse manieren om contact op te nemen met Afvallen met Nederland. Vul bijvoorbeeld het contactformulier op de website in, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail met jouw vraag of klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met Afvallen met Nederland, willen we jou vragen om een recensie achter te laten. Op deze manier kun je anderen namelijk helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu een positieve of negatieve ervaring hebt met Afvallen met Nederland, wij horen het graag van je. Laat bijvoorbeeld weten wat je vindt van de recepten, of het je gelukt is om je streefgewicht te behalen en of het lukt om dit ook te behouden.

Reviews over Afvallen met Nederland
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Afvallen met Nederland

Het bedrijf Afvallen met Nederland is geverifieerd door ons. De webshop Afvallen met Nederland is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Afvallen met Nederland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Afvallen met Nederland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Afvallen met Nederland is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Afvallen met Nederland. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Afvallen met Nederland.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn dieet

Dit dieet programma is een van de eerste die voor mij echt werkt. Elke dag nieuwe recepten in mijn mailbox. Er worden ook altijd super goede ideeën uitgewisseld op het forum van de website.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris B.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Afvallen met Nederland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Afvallen met Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Afvallen met Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Afvallen met Nederland actief?

Afvallen met Nederland is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Afvallen met Nederland reviews? Dan kunt u naar de website van Afvallen met Nederland gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie