Amorgos logo

Amorgos reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Amorgos reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
662
Amorgos logo
Website
amorgos.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Amorgos

Hou je van zeilen en wil je graag meer tijd op het water doorbrengen? Amargos is de specialist op het gebied van zeilvakanties, flottielje zeilen, zeilcursussen en het verhuur van zeiljachten. Hier lees je alvast de nodige reviews over Amargos, waardoor je een goed beeld zal krijgen over het aanbod en de service van het bedrijf. Misschien raak je wel zo enthousiast dat je binnenkort ook bij Amargos een zeilvakantie of zeilactiviteit zal boeken.

Over Amorgos

Amargos bestaat sinds 1997 toen het zijn eerste zeilcursus vanaf Athena naar het Griekse eiland Amorgos organiseerde. Dit was de start voor een bedrijf dat momenteel vaart in de wateren van 15 landen waaronder Nederland, Denemarken, Kroatië, Griekenland en de Caraïben. Amargos staat voor plezier hebben in zeilen. Ben je nog niet bekend met zeilen op zee, maar je wil het wel graag leren, dan biedt Amargos theoretische cursussen en zeillessen aan, waardoor je snel en veilig een zeilboot leert besturen. Af en toe verkoopt het bedrijf een boot uit hun vloot. Misschien is het wel mogelijk om de boot te kopen die ja al bestuurde tijdens een onvergetelijke vakantie.

Waarom kiezen voor Amorgos

Bij Amorgos heeft de klant keuze uit ongeveer 40 verschillende tochten. Je kan zelf een boot huren, maar ook kiezen voor een meezeil-vakanties, een zeilervaringstocht, of onderdeel zijn van een groep zeilers in een flottielje. Leer andere mensen kennen of boek een boot met het gehele gezin. Dit is ook mogelijk voor gezinnen met weinig zeilervaring omdat het altijd mogelijk is om een schipper mee te laten varen. Alle activiteiten staan onder leiding van ervaren schippers, flottieljeleiders en instructeurs. Na een gedegen opleiding werken ze maximaal 4 tot 6 weken aaneengesloten in het buitenland. Hierdoor blijven ze enthousiast, waardoor ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Is Amorgos betrouwbaar?

Amorgos streeft erna om iedereen een geweldige zeilervaring te bezorgen. Hier staat een goede service, afwisselend reisaanbod en een professionele staf al sinds 1997 garant voor. Als enige zeilorganisatie is Amorgos aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en CWO. (Commissie Watersport Opleidingen) Het bedrijf is gevestigd in Almere en is zowel telefonisch as via mail te bereiken.

Klantenservice en klachten

Zowel voor klantenservice als voor klachten kunnen deelnemers contact opnemen met het bedrijf in Almere. Dit kan zowel telefonisch als via een contactformulier op de website. Amorgos is aangesloten bij alle landelijke garantiefondsen, waardoor klanten de zekerheid hebben dat ze altijd hun geld terugkrijgen mocht het bedrijf in de problemen raken. Via de ANVR is altijd een onafhankelijke geschillencommissie te benaderen als de klant en een bedrijf niet tot een vergelijk komen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je graag een zeilvakantie wil gaan boeken of zeillessen gaat nemen dan doe je dat natuurlijk bij een betrouwbaar bedrijf. Goede reviews en ervaringen van eerdere deelnemers zijn hierbij onmisbaar. Ben je op reis gegaan geweest met Amorgos of heb je een zeilcursus gevolgd en wil je deze ervaring delen, dan kan dat op deze pagina. Hiermee krijgen geïnteresseerden een goed beeld over het bedrijf Amorgos en help je toekomstige klanten een weloverwogen besluit nemen.

Reviews over Amorgos
Gerelateerde bedrijven
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Amorgos

Ons team van experts heeft Amorgos geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Amorgos bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Amorgos is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Amorgos is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van amorgos.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Amorgos.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
CWO Zeilcursus

Buitengewoon slechte ervaring. Wij hadden voor € 645,- p/p een CWO zeilcursus geboekt op 20/21/22 oktober en de weersomstandigheden waren dermate slecht dat wij het onverantwoord vonden om uit te varen; windkracht 7, voortdurende regen (slecht zicht) en 10* celsius. Zelfs de KNRM waarschuwt onder dergelijke omstandighen niet uit te varen, vanwege de inherente risico's voor zowel het vaartuig als de bemanning. Wij hebben dit kenbaar gemaakt bij de organisatie en vonden geen enkel begrip of medewerking, ondanks onze (constructieve) voorstellen de cursus in te korten, te verplaatsen of te annuleren. Kort gezegd zeggen ze gewoon; bekijk het maar, wij varen uit, en als het in het water valt dan heeft u pech. In de voorwaarden is ook niets opgenomen aangaande weersomstigheden en veiligheid of aansprakelijkhied, en de annuleringsvoorwaarden (zes weken, anders bent u uw geld kwijt) zijn buitengewoon onredelijk. Amorgos toont geen enkel begrip of flexibiliteit en het is ze er blijkbaar alles aangelegen om je geld af te pakken. Alle verantwoordelijkheid wordt afgewezen en verlegd naar de klant. Onze case is daarom uit handen gegeven aan onze advocaat, die een en ander juridisch zal escaleren en indien nodig voor de rechter zal brengen. Dat Amorgos het zover laat komen zegt alles over deze organisatie. Pas dus heel erg op voor je met deze organisate in zee, of de boot in gaat!

Geplaatst op: 21-10-2023
Laatst bewerkt op: 21-10-2023
Geschreven door: Gert-Jan W.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Super vakantie gehad

We hebben echt een super vakantie gehad! Alles was goed georganiseerd en geregeld. We zijn met een gerust gevoel weg geweest naar een prachtige bestemming. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carmen B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Amorgos
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amorgos een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Amorgos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Amorgos actief?

Amorgos is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Amorgos reviews? Dan kunt u naar de website van Amorgos gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie