Argeweb logo

Argeweb reviews, ervaringen en beoordelingen

Argeweb reviews, ervaringen en beoordelingen
645
Argeweb logo
Website
Argeweb
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Argeweb

Als ondernemer moet je tegenwoordig eigenlijk wel een website hebben. Zeker nu steeds meer mensen online zaken doen, ontkom je er als ondernemer niet aan. Om de zaken online goed voor elkaar te hebben, doe je bij voorkeur zaken met de beste webhoster. Dat zou bijvoorbeeld Argeweb kunnen zijn. Omdat we hier de reviews en ervaringen voor je gebundeld hebben, krijg je een veel beter beeld van deze specialist. Vervolgens kies je er zelf voor om voor Argeweb te kiezen of niet.

Over Argeweb

Argeweb biedt een grote variëteit aan diensten aan. Daarbij hanteert het een aantal principes die opvallen ten opzichte van andere aanbieders. Zo spreekt men bij Argeweb liever via de telefoon met jou dan alles alleen online te regelen. Bij Argeweb denken ze bovendien in oplossingen en houden ze niet van een vlugge reactie. Het draait bij deze aanbieder vooral om de goede oplossing. Standaard antwoorden kent het bedrijf ook al niet en je wordt steeds bijgepraat in gewone Jip en Janneke taal. Bij Argeweb tref je bovendien de meest vriendelijke specialisten en wordt steeds een proactieve houding aangenomen. Er is nazorg en ben je niet blij geworden van de diensten van Argeweb, dan krijg je gewoon je geld terug. Het bedrijf bestaat overigens al meer dan 21 jaar ondertussen.

Waarom kiezen voor Argeweb

Argeweb heeft gewoon veel te bieden en kan daarom veelzijdig genoemd worden. Het is het adres geworden voor het vastleggen van een domeinnaam na een check en voor het verhuizen van een domeinnaam. Ook alles op het gebied van webhosting is iets dat men bij deze aanbieder tot in de finesses beheert. Je kunt een webshop en website laten maken, een SSL-certificaat laten plaatsen en bij Argeweb weten ze ook alles van WordPress. Je kunt een SEO-check uit laten voeren en ook voor zaken als bijvoorbeeld e-mailhosting ben je er aan het juiste adres. Dat wat jij in het hoofd hebt, kan Argeweb voor je uitvoeren.

Is Argeweb betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen kan opgemaakt worden dat er grote tevredenheid bestaat over de diensten van Argeweb en over de betrouwbaarheid van bedrijf en medewerkers. Ze beoordelen deze aanbieder als zeer betrouwbaar en de onderneming scoort bonuspunten met bijvoorbeeld de nazorg die geleverd wordt. Het feit dat Argeweb zich al voor ruim 55.000 ondernemers ingezet heeft, zegt eigenlijk alles.

Klantenservice en klachten

De klant staat centraal bij deze specialist. En dus is het ook wat betreft de klantenservice prima in orde. Er zijn tal van contactmogelijkheden, ook als je onverhoopt een klacht wilt deponeren. Je kunt kiezen voor de live chat, je kunt een e-mail sturen en uiteraard gewoon bellen. Omdat ook het adres op de website staat, kun je zelfs schriftelijk een klacht indienen, mocht je dat willen.

Wil jij ook beoordelen?

Door de reviews en ervaringen van andere mensen heb jij nu een scherper beeld van Argeweb voor ogen. Op basis daarvan neem je altijd een verstandiger besluit. Om die reden vragen we jou om voortaan ook te helpen en om ook een beoordeling achter te laten. En wees eerlijk, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Argeweb
Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Argeweb

Het bedrijf Argeweb is geverifieerd door ons. De webshop Argeweb is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Argeweb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Argeweb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Argeweb is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Argeweb te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed

Ik huur een Linux VPS bij Argeweb met Plesk en dat gaat super. Nooit problemen mee en de server is echt heel snel, ook qua verbindingen. Snelle oplevering en goede service.

Het dashboard is ook wel vrij gebruiksvriendelijk.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bo

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Argeweb
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Argeweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Argeweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Argeweb actief?

Argeweb is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Argeweb reviews? Dan kunt u naar de website van Argeweb gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie