Youfone logo

Youfone reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Youfone reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
105
Youfone logo
Website
youfone.be
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Youfone reviews

Iedereen wil goedkoop bellen en Internetten en er zijn genoeg providers te vinden die tegen een gunstig tarief een telefoon- en Internetabonnement kunnen leveren. Als je op zoek gaat naar een betrouwbare en goedkope provider, dan kom je vast en zeker Youfone tegen. Een aanbieder van telecomdiensten die hoog aangeschreven staat en zeer aantrekkelijke abonnementen aanbiedt. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Youfone beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Youfone, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Youfone? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Youfone ervaringen

Ons team van experts heeft Youfone deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het Rotterdamse bedrijf werd in 2008 door Valentijn Rensing opgericht en begeeft zich sinds 2017 in de alles-in-1 markt. Met andere woorden; zij focussen zich op de verkoop van abonnementen voor zowel de mobiel als de TV en het Internet. Zij richten zich op consumenten en de zakelijke markt en zij bieden ook smartphones aan voor klanten die op zoek zijn naar een voordelig mobiel telefoonabonnement.

Youfone richt zich op de Nederlandse markt en maakt grotendeels gebruik van het netwerk van de infrastructuur van KPN. De marktleider op het gebied van telecommunicatie. Dat spreekt in het voordeel van de provider bij wie service en support hoog in het vaandel staan. Het team van specialisten is goed bereikbaar om belangrijke vraagstukken te beantwoorden en om je te helpen om de juiste te maken op het gebied van abonnementen voor telefonie, Internet en televisie.

Naast een goede klantenservice is de online omgeving ook goed ingericht en overzichtelijk. Klanten kunnen veilig inloggen en het contract inzien en als dat nodig is wijzigingen doorvoeren. Je kan ook eenvoudig online bestellen en door de beveiliging met een SSL/TLC certificaat worden jouw gegevens veilig opgeslagen. Dat is in ieder geval al een zorg minder.

Over Youfone

Youfone mag dan een relatief jonge speler zijn op de markt, een goede naam hebben ze al. De recensies zijn dan ook overwegend positief terwijl ze veelvuldig reclame maken voor hun diensten. Zij investeren veel tijd en energie in klantrelaties en zij zorgen ervoor dat iedereen een goede behandeling krijgt en kan profiteren voor voordelige en kwalitatief goede abonnementen.

Youfone abonnementen

Youfone biedt verschillende abonnementen aan. Daaronder Sim Only-abonnementen als je al in het bezit bent van een telefoontoestel, maar je kan ook een abonnement inclusief een nieuwe smartphone afsluiten. Naast de mobiele telefoonabonnementen biedt Youfone ook abonnementen aan voor het Internet thuis of op kantoor. Zij hebben verschillende abonnementsvormen waarbij je kan kiezen voor snelheden van 30Mbit/s tot 1000Mbit/s. Je kan tot 100Mbit/s kiezen voor een DSL-abonnement of voor een glasvezelabonnement vanaf 50 Mbit/s. Wij hoeven je niet uit te leggen dat een glasvezelverbinding veel stabieler en sneller is dan DSL.

Service van Youfone

Youfone heeft een uitstekende service, maar telefoneren is iets lastiger. Op de website vind je dan ook geen telefoonnummer van een helpdesk of een klantenservice die je kan benaderen. Youfone stimuleert de klant om zelf veel informatie in te winnen via de zeer uitgebreide online kennisbank die zij hebben ingericht en je kan contact met ze opnemen door een e-mail te sturen of door tijdens kantooruren met ze te chatten. Ook via de duidelijke MyYoufone-omgeving kan je veel zaken zelf regelen.

Betalingsmogelijkheden

Youfone biedt meerdere en welbekende betalingsmogelijkheden. Daaronder iDeal, bankoverschrijving en creditcard. Het is ook mogelijk om toestellen in termijnen te betalen door af te rekenen via Tinka. Tinka is een kredietverstrekker die iedere maand een vast bedrag van jouw bankrekening afschrijft. Totdat de rekening volledig is voldaan! Let wel op, want geld lenen kost geld!

Gebruiksvriendelijkheid website Youfone

Youfone heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en goed verdeeld in categorieën zodat je direct kan zoeken op de producten die je zou willen aanschaffen. Youfone heeft een zeer uitgebreide kennisbank die je terugvindt onder het kopje ‘veelgestelde vragen’ en ook de klantenservice is eenvoudig via de mail of chat te bereiken.

Is Youfone betrouwbaar?

Youfone is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Te herkennen aan het slotje dat in de balk van de webbrowser voor het webadres van Youfone staat. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Youfone ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Met meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is Youfone nog altijd groeiende en zij streven naar betaalbare en kwalitatief goede telecomabonnementen voor iedereen! Of je nu alleen Internet voor thuis wilt of een voordelig Sim Only-abonnement wilt afsluiten. De reviews over Youfone zijn dan ook overwegend positief.

Bijzonderheden Youfone

Youfone biedt flexibele abonnementen en zo hoef je als klant geen zaken af te nemen waar je geen interesse in hebt. Dat is bij veel concurrenten wel anders. Ook een toestel aanschaffen is vrij eenvoudig en biedt enorm veel transparantie als je factuur onder ogen krijgt. Je betaalt immers aan kredietverstrekker Tinka en het termijnbedrag zit niet verwerkt in je maandelijkse abonnementskosten.

Voor goede klanten doet Youfone net iets meer. Je kan namelijk YouCoins sparen voor extra korting op je abonnement of voor in de toestelshop. Daarnaast kan je ook verschillende voordeelbundels activeren en hoe meer diensten je van Youfone afneemt des te interessanter de korting wordt! Een ander interessant punt is dat de consumentenbond Youfone heeft beoordeeld met een 8,7!

Contact opnemen met Youfone

Het is wellicht een zwaktebod dat Youfone telefonisch niet bereikbaar is, maar je kan ze altijd een e-mail sturen of tijdens kantooruren met ze chatten. Echter is de chat op werkdagen tot 15:00 en op zaterdag tot 14:00 bereikbaar. E-mails worden doorgaans binnen 5 werkdagen beantwoord.

Klantenservice en klachten

Youfone gaat serieus om met klachten en de klantenservice is goed te bereiken via de e-mail of chat. Veel informatie over abonnementen, wijzigingen, kosten en hoe je bijvoorbeeld een verhuizing moet doorgeven, vind je in de uitgebreide kennisbank op de website. Zo is contact met een medewerker van Youfone zelden nodig! Wil je toch met ze e-mailen of chatten? Houdt er dan rekening mee dat berichten binnen 5 werkdagen worden beantwoord en dat de chat van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 15:00 en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 bereikbaar is.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Youfone? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Youfone compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Youfone. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Youfone

Gerelateerde bedrijven

Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Proximus logo
Proximus
25 beoordelingen
3,8
Hostinger logo
Hostinger
2 beoordelingen
10
5,7
42% zou hier weer kopen
109 beoordelingen
Ervaringen met Youfone

Het bedrijf Youfone is geverifieerd door ons. De webshop youfone.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Youfone is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Youfone maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van youfone.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van youfone.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Matig positief

Sinds 4 maart j.l. overgestapt van KPN TV, Internet en vaste lijn naar Youfone via Vereniging Eigenhuis. Overstap ging probleemloos. Installatie was even uitzoeken, omdat aanvankelijk alleen de vaste lijn en TV het deden. Even contact opgenomen met de klanten service dat internet nog niet werkte.
Dat was een kwestie van de router naar de fabrieksinstellingen terug zetten, daarna werkte alles naar behoren. Ik had gekozen voor een vergelijkbaar pakket dat ik had bij de KPN. Dat bleek niet helemaal zo te zijn. Via KPN kon ik Netflix via de router oproepen, bij Youfone kan dat helaas niet via de router. Ook is via de afstandsbediening de volume en mute knop niet te bedienen. Navraag hierover bij de klanten service werd geantwoord, dat helaas dat bij sommige oudere tv's dat inderdaad niet lukt. De afstandbediening kun je wel het modem en tv geijk mee aan of uitzetten, maar in mijn geval heb ik er mijn oude afstandbediening van mijn tv erbij nodig om het volume hard of zacht of op mute te kunnen zetten. Helaas ontbreekt op tv modem een glasvezel aansluiting, maarmee het geluid over de versterker weergegeven kan worden. Dat kon bij mijn vorige tv modem wel.
Al met al is het gelijksoortige pakket waar ik voor ging via Vereniging Eigenhuis niet helemaal wat ik er van had verwacht. Wat mij ook niet bekend was, dat het een Android tv modem betreft, waar standaard een chromekast is ingebouwd, waar ook via je google account apps kunnen worden gedownload, zij het beperkt. Netflix, zoals ik eerder aangaf is helaas niet te downloaden en is bekend bij Youfone. Daar kwam ik pas achter, toen ik het pakket had geïnstalleerd. Ik ga dit nu noodgedwongen 1 jaartje uitproberen, maar daarna maar weer shoppen.

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 06-03-2022
Geschreven door: Rudi G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect

Zeer gunstige abonnementen met een perfect netwerk.

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Hans V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

Al jaren klant bij Youfone en kort geleden wat issues met de Apple server, deze nu opgelost en erg blij.

Ik blijf nog even!

Geplaatst op: 26-02-2019
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Evert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne provider

Na de drukke feestdagen en met oud en nieuw, toch even laten weten dat ik heel blij ben met Youfone. Altijd bereik gehad, zelfs om 00:00! Dit komt denk ik door het supergoeie netwerk van KPN. En dat voor een lage prijs...
Toch fijn met al die dure dagen! :):):):):)

Geplaatst op: 03-01-2019
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sofia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ok

hoewel ik niet 100% blij ben met het verschil in bundelkosten die ik en mijn buurvrouw hebben en ik vind dat we dezelfde kosten maandelijks moeten betalen, is de deal erg netjes, korting omdat ik haar via link heb aangegegeven.

Geplaatst op: 12-06-2017
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Fred

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Blij met de huidige aanpassing van mijn bundels

Bundels zijn met terugwerkende kracht aangepast door rynel van de klantenservice, erg prettig!! Nu heb ik de afgesproken tarieven en betaal ik geen godsvermogen voor paar minuten.

Geplaatst op: 04-05-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Correctie E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik mis de acties een beetje, vind het jammer

dat de bundels na een wijziging niet de juiste korting blijven behoden ik ben van mening dat dit een provider zou sieren, maar. verder ben ik wel content met de diensten die aangeboden zijn. klagen is het niet, gewoon jammer . aandacht punt!

site is bruikbaar, account wat minder soms omdat ik de knopppen niet snap altijd

Geplaatst op: 20-04-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wuppie1990

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

zojuist perfect geholpen door mirela bij het instellen van e-mial op mijn toestel, erg blij mee... mag gezegd worden, dikke pluim!!

Geplaatst op: 31-03-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Leo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voicemail

Dienst van de voicemail werkte totaal niet goed, duurde echt 2 minuten voordat een gesprek binnenkwam, maar ze hebben het direct voor me opgelost.

dikke pluim!

Geplaatst op: 14-02-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Franco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Trouw klant zijn beloond

Vriendendienstje!! al 6 maanden geen factuur gezien, al mijn kenissen en vrienden klant gemaakt en gewoon nog tegoed gehad van ze!

Ik mag de link volgens mij niet delen, maar check t uit! vraag je youfone medemens om de link en bespaar geld.

Verder alles g oed, soms is de factuur wat onduidelijk, maar uitleg service is netjes, blij meee. Blijvertje!

Geplaatst op: 17-01-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service

2 jaar tele2 klant en vaker dan eens gedoe met de factuur, een kort bezoek bij de winkel in Raalte en ik heb een simkaart, abonnement en nieuw nummer.
Geen gedoe en lekker goedkoop.

Geplaatst op: 02-11-2016
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Victor

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Altijd goed bereik, snel internet voor een mooie prijs. Als ik vragen heb wordt ik goed geholpen. Ik ben tevreden.

Geplaatst op: 02-09-2016
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Stefan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lage kosten!

Als je de overtap naar Youfone doet met je gewoon even goed kijken wat je allemaal aan moet zetten. Ik betaal nu in iedergeval een stuk minder en heb echt 5 minuten erover gedaan om alles te regelen. Lees even alles goed door end an binnen je net zoals ik binnen no time een blij gebruiker van Youfone!

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Desiree

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tot nu toe tevreden

Paar maanden lid en tot nu toe meer dan tevreden. Mijn eerst rekening beviel me meteen, want die was maarliefst drie keer minder als bij mijn vorige provider (KPN). Hopelijk blijft het allemaal zo :)

Geplaatst op: 12-08-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Michel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
10 euro korting geweldig

Ik ben via een vriendin lid geworden van Youfone, omdat zij zeer tevreden was. Ik heb dat via haar dan ook gedaan en we hebben dus allebei 10 euro korting gehad.

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Jennifer

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Besparend in de porto

Besparend in de porto

Duidelijke website

Prijs en kwaliteit goedkoop

Vriendelijke medewerker.

Aanrader is het zeker!

Geplaatst op: 23-12-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Joke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Zeker dik tevreden.

Kom van Vodafone en ik bespaar met mijn hele gezin 73 euro per maand. Ideaal voor ons om met het hele gezin over te stappen vanwege gratis bellen met elkaar.

Klantenservice ben ik ook wel tevreden over... raad het iedereen aan!

Geplaatst op: 10-12-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Joost

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Bn erg vrij met 1 2,500 bundel voor maar 16 ekkie, kn dt aan ieder1 aanrddn!

Geplaatst op: 05-12-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Koen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede oplossing!

Ik had een simkaart nodig voor in een van onze liften, echter na overleg met Youfone bleek dat het slimmer was om een eindeloos abonnement te pakken dan onbeperkt. Hierdoor betalen we maar 2,50 als we minder dan 10 euro verbruiken en gewoon voordelig per minuut.

Had het niet verwacht maar een abonnement onder de 4 euro zonder extra kosten.

Geplaatst op: 21-11-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Gerland

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ben al 3 jaar klant, kan iedereen de nieuwe onderling bellen bundel adviseren, €2 voor 1000 minuten met mensen met dezelfde bundel. Koopje!

Geplaatst op: 31-10-2014
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Edison

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Je weet het zelf!

Geen gezeur met lange aanmeldingsprocedure, gewoon BAM 2 minuten op de site, WAM! 2 dagen later simkaart in je hand en bellen maar. Jij denkt, goede service, duur, NEEN! gewoon €10 voor 250 minuutjes en 500 mbtjes... als dat duur is dan snapte t niet frind!

Onderling bellen erbij, 2 euri voor bellen met andere onderling bellen klanten, dat is pas relax... Raad het jullie allemaal aan boys! :)

Out.

Guiseppe.

Geplaatst op: 16-10-2014
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
50 euro bespaard in 10 min

Voorheen had ik een abonnementje bij T-Mobile lopen en betaalde ik rond de 60 euro per maand. Ik betaalde me scheel aan de rekeningen. Via Youfone bespaar ik 50 euro!! en daar kan je een hoop andere leuke dingen van doen.

Wat een uitvinding en ben nog altijd blij. Hier en daar wel eens wat kleine dingetjes met betrekking tot bereik maar dat had ik ook toen ik bij T-Mobile zat.

Geplaatst op: 08-10-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles ging van het leie dakje

Paar maanden geleden overgestapt en alles verliepv an het leie dakje. Kreeg erg snel mijn simkaart binnen en Youfone heeft mijn abonnement vervolgens opgezegd bij tMobile. Vervolgens heb ik geen enkele dag zonder mobiele telefoon gezeten. Ben je toch altijd een beetje bang voor...

Helemaal top dus geen enkele reden tot klagen (het is dat ik geen 10 geef ;) )

Geplaatst op: 03-10-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima simonly aanbieder

Heb sinds 2 maanden nu Youfone en kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben! Ik ben een groot verbruiker van het internet en heb dus een pakket genomen met vrij veel MB. Moet zeggen dat de snelheid echt meer dan goed is en ik eigenlijk overal ontvangst heb!

Geplaatst op: 12-08-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en netjes behandeld.

Ik belde, want mijn nummerbehoud was afgewezen. Ik had snel een vriendelijke dame Dyany aan de lijn en zij heeft mij vriendelijk te woord gestaan en een perfecte service geleverd. Omdat ik graag mijn nummer mee wilde nemen, adviseerde ze mij te annuleren en het dan twee weken later nogmaals aan te vragen zodat ik niet met dubbele kosten kwam te zitten. Er zijn ook goede medewerkers bij Youphone. Dank voor deze ervaring.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Veronique

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte provider

Ik heb abonnement voor thuis internet voor 2 jaar bij Youfone.
Ik betaal 32 euro per maand en nu zonder bericht wordt de internet abonnement verhoogd naar 33.09 euro per maand, nooit zoiets meegemaakt bij andere provider, dat kan allen bij Youfone ik vind belachelijk.
Ik heb gebeld maar ik wacht op antwoord.

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 21-02-2022
Geschreven door: ABDEL B.

8 / 10
4/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede verkoop,slechte service

IK heb snel eeen abonnement afgesloten,geen probleem.Bij het installeren bleek de WIFI en TVontvangst niet te werken.
De telefonische hulpdienst maakt een prima ticket aan om mij vervolgens 5 tot max 14 dagen in de wacht te zetten,omdat KPN hun probleem moet oplossen.Kortom,Youfone,cq Simpel,is geen provider,maar een verkoper.En KPN ? Hm..
Youfone staat je vriendelijk te woord,echter zonder zeggenschap en dus verantwoordelijkheid..hm?

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Jaap T.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama klantenservice totaal niet te bereiken

Klantenservice totaal niet te bereiken. Na 49 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken Via app bundel niet te wijzigen.

Dramatisch

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wilfried B.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Doet wat het moet doen, maar ga niet over de datalimiet heen.

Ben op zich tevreden, doet wat het moet doen. Maar ging helaas over de datalimiet heen. Daar kreeg ik na 800 MB melding van een toen oude het afgesloten. Kosten? € 10 per 100 MB. Dus nu een rekening van€ 89. Dat ik moet betalen snap ik, maar dit is niet in verhouding. Sneu om op deze manier geld te verdienen. Bovendien dom want je raakt een klant kwijt, maar dat zal wel weer doorberekend zijn door vervelende slimme boefjes. Fijne groeten Youfone, fraai hoor.

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Hein F.

8 / 10
4/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Doet wat het moet doen zonder meer, maar bij meer dan de limiet is de rekening zonder meer te hoog.g

Gewoon ok, wel wat moeilijk te bereiken en zeker niet via het online contact formulier.
€ 10 rekenen per 100 MB overschrijding is echt teveel. En dan een dataplafond verkopen voor € 0,50 en dat ook als antwoord geven als oplossing. Zelf instellen kan ook op je mobiel hoor, daar gaat het niet om. Ik heb een vergissing gemaakt, wil daar best voor betalen, maar dit is gewoon een klant naaien. Moet je doen, gaat ie weg, maar misschien is dat meeberekend door slimmeriken met een Tesla en slechte bedoelingen....
Alsof ik 10 km te hard reed in de bebouwde kom, ik word gestraft door m'n eigen provider ......

Aldus gebeurd,

Hein Ferman

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Hein F.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Youfone


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Proximus logo
Proximus
25 beoordelingen
3,8
Hostinger logo
Hostinger
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Youfone een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 109 beoordelingen geplaatst over Youfone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Youfone actief?

Youfone is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Youfone reviews? Dan kunt u naar de website van Youfone gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie