AutoVendi logo

AutoVendi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AutoVendi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
420
AutoVendi logo
Website
autovendi.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen AutoVendi

Als je van je auto af wilt, dan kun je proberen zelf de auto te verkopen. Soms levert je dat een goede prijs op, soms ook niet. Het kan veel gemakkelijker zijn om voor een partij als AutoVendi te kiezen. Of dat ook voor jou geldt, wordt je hier duidelijker, want wij hebben de reviews en ervaringen voor je op een rijtje gezet. Op basis daarvan kun je al dan niet beslissen je auto zelf verkopen of te kiezen voor de diensten van AutoVendi.

Over AutoVendi

Zelf is AutoVendi helder; men noemt zichzelf de meest transparante auto verkoopservice van Nederland. Het richt zich specifiek op particulieren, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Ervaring kan AutoVendi in elk geval niet ontzegd worden. Ze kennen dus het klappen van de zweep en het feit dat de verkoopspecialist nog steeds groeit, zegt eigenlijk al genoeg. AutoVendi staat voor gemak, zekerheid en een goede prijs. Bovendien kies je voor veiligheid als jij de auto verkoopt aan AutoVendi.

Waarom kiezen voor AutoVendi

In eerste instantie kun je zelf onderzoeken of AutoVendi iets voor je is. Je kunt geheel vrijblijvend je kenteken invullen en een bod op je auto krijgen. Dat is echter geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Je zit dus nergens aan vast. Het bod dat je krijgt komt van een van de tweeduizend koopkrachtige en betrouwbare autodealers, die via een speciaal systeem een bod op jouw auto kunnen plaatsen. Dat doen ze op basis van de gegevens die jij doorgeeft. Klopt die informatie, dan krijg je een gegarandeerd bod op de auto. Dat bod is overigens vijf dagen geldig. Het is dan aan jou om er al dan niet op in te gaan.

Is AutoVendi betrouwbaar?

Op basis van de beoordelingen van mensen die hun auto al verkochten via AutoVendi, heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is afspraak en een gegarandeerd bod krijg je inderdaad altijd. De klanten die al zaken deden met AutoVendi hebben de specialist in autoverkoop dan ook een prachtig rapportcijfer gegeven: een 9.2. Ook dat zegt zeker iets over de betrouwbaarheid. Dat zegt ook het feit dat je de adresgegevens van deze specialist gewoon op de website terug. De meeste mensen die al eens zaken deden met de specialist noemen werken met AutoVendi de veiligste en snelste manier om van je auto af te komen.

Klantenservice en klachten

Het kost je geen moeite om snel contact te leggen met AutoVendi. Je kunt gewoon bellen en vanwege de zichtbaarheid van het adres is zelfs een brief sturen een optie. Verder kun je uiteraard een e-mail sturen en is AutoVendi eveneens zichtbaar op de sociale media, want je vindt ze onder meer op Facebook, Twitter, Instagram en You Tube.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij weer een stap verder bent gekomen door de beoordelingen van andere mensen en een beter besluit kunt nemen, vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is maar heel even werk en je bewijst anderen er echt een dienst mee. Dat heb je immers zelf aan den lijve ondervonden.

Reviews over AutoVendi
Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
4 beoordelingen
7,8
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
Cardoen logo
Cardoen
40 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen
6,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met AutoVendi

Het bedrijf AutoVendi is geverifieerd door ons. De webshop autovendi.nl is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. AutoVendi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AutoVendi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van autovendi.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van autovendi.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze liegende klantenservice

Waardeloze website met liegende customer service.

Enkele maanden geleden besloten om mijn Audi A3 te willen verkopen, zodoende bij deze website uitgekomen.

Het eerste contact verliep aardig goed. Duidelijke vragen werden er gesteld, enzovoorts.

Tot we op het punt van de auto aankwamen. A) het te behalen bedrag wat ik wilde zou nooit gaan lukken voor een auto in die toestand en B) ik werd ook nog afgedaan als een of andere doedelzak omdat ik aangaf de auto niet te willen verkopen zonder dat deze weer compleet netjes in orde gemaakt was. De persoon aan de lijn was hier ook enorm denigrerend over. Nadat ik heb aangegeven geen zaken meer met ze te willen doen hebben ze me toegezegd uit het systeem te halen.

Tot vandaag, donderdag 28 september. Ik word door dezelfde persoon terug gebeld die ik toentertijd ook aan de lijn had met de vraag wat de status van de auto was. Toen ik eenmaal had aangegeven na het negatieve contact eerder dit jaar door hem werd de schuld afgeschoven op "Sam". "Sam" maakte nog wel eens wat lullige, denigrerende foutjes dus "Sam" werkt er niet meer.

Ontzettend grappig verhaal, en wat het zo grappig maakt is dat "Sam" gewoonweg niet bestaan heeft.

Ide, Iede, of hoe je je naam ook spelt, ik heb alle voicemail berichten bewaard. Wat een ongelooflijk vreselijk mens ben je dat je collega's gaat verzinnen om de schuld uit je eigen schoenen te halen.

Geplaatst op: 28-09-2023
Laatst bewerkt op: 28-09-2023
Geschreven door: Martin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Houden zich niet aan de afspraken met de verkoper stellen het koopcontract zo op dat altijd ruimte is voor de koper om niet de afgesproken te betalen ,gaan na bezichtiging van koper in onderhandeling met de verkoper dus het kost altijd geld voor de verkoper .Ik ben zeer ontevreden raad niemand aan

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter S.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super ervaring

Ik heb hier echt een top ervaring gehad en alles over je auto weten ze ervan en het staat ervan dat ze het snel regelen. De koper biedt in overleg altijd een prima prijs!

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc B.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AutoVendi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
4 beoordelingen
7,8
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
Cardoen logo
Cardoen
40 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AutoVendi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over AutoVendi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AutoVendi actief?

AutoVendi is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AutoVendi reviews? Dan kunt u naar de website van AutoVendi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie