Awin Netherlands logo

Awin Netherlands reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Awin Netherlands reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
299
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Awin Netherlands

Awin Netherlands is geverifieerd door ons expert team. De webshop Awin Netherlands bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Awin Netherlands lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Awin Netherlands. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Awin Netherlands is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Awin Netherlands te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Awin Netherlands.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig platform

Awin is echt geweldig. Ze bieden meerdere betalings opties en de betaling wordt ook altijd op tijd verwerkt. Het zou wel nog mooier zijn als ze met nog meer bedrijven zouden samen werken om nog meer te bieden dan dat ze al doen.

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosa K.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Awin Netherlands


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

EndNote logo
EndNote
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7
Unity Asset Store logo
Unity Asset Store
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Awin Netherlands een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Awin Netherlands. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Awin Netherlands actief?

Awin Netherlands is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Awin Netherlands reviews? Dan kunt u naar de website van Awin Netherlands gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie