BackJoy logo

BackJoy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BackJoy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
628
BackJoy logo
Website
backjoy.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BackJoy

Ben jij benieuwd naar de reviews en ervaringen van mensen die al eens iets bij het bedrijf BackJoy hebben besteld? Op deze pagina lees je alles over hoe tevreden klanten van deze organisatie zijn over de door hen gekochte artikelen om de rug te ondersteunen. BackJoy maakt producten die je helpen om van je rugpijn af te komen of om je klachten te verlichten. Dit komt omdat ze ervoor zorgen dat je lichaam een goede, natuurlijke houding aanneemt bij het zitten, bewegen of ontspannen. Je rug is een belangrijk basisonderdeel van je lichaam en dit bedrijf zorgt er graag voor dat deze in een goede conditie blijft. Is dit ook de beleving die klanten ervaren? Hier lees je al hun beoordelingen.

Over BackJoy

BackJoy wil de kwaliteit van leven van mensen vergroten door hen te helpen om hun rug gezond te houden en eventuele pijnklachten te verlichten of weg te nemen. Dit bedrijf streeft naar een wereld zonder rugklachten, waarin iedereen zelf de controle over de gezondheid van zijn rug kan nemen. De producten van BackJoy helpen je om je houding te verbeteren. Rugklachten kunnen ervoor zorgen dat je belemmerd wordt in je dagelijkse activiteiten. BackJoy is ervan overtuigd dat je dit eenvoudig kunt voorkomen. De producten van dit merk zijn er dan ook voor ontworpen om ervoor te zorgen jij je leven kunt leven zoals jij het wilt, zonder last van je rug te hebben. Het team van BackJoy werkt vanuit het hoofdkantoor in Boulder in de Amerikaanse staat Colorado en BackJoy Europe heeft een vestiging in Den Haag.

Waarom kiezen voor BackJoy

BackJoy heeft verschillende producten die je helpen om je houding te verbeteren. Zo is er een ruggesteun die tijdens het zitten je bekken kantelt, zodat je wervelkolom in een betere positie komt. Voor mensen die last hebben van hun onderrug kan een rugbrace of rugband verlichting bieden. Deze braces zijn comfortabel en je kunt ze ook dragen terwijl je aan het bewegen bent. Er zijn bijvoorbeeld modellen die ervoor zorgen dat je schouders goed naar achteren blijven staan en modellen met een extra lendesteun. Een Zweedse Spijkermat biedt je rug een diepe ontspanning en kan mensen helpen die last hebben van een herna, spit of spierpijn. Daarnaast verkoopt BackJoy diverse andere producten om de rug te ondersteunen, zoals kompressen, crèmes, kussens en massageartikelen.

Is BackJoy betrouwbaar?

Op de website van BackJoy is te lezen dat veel klanten tevreden zijn met door hen bestelde artikelen en dat ook professionals enthousiast zijn over de manier waarop de producten de houding verbeteren. De producten van BackJoy zijn te bestellen via de website en daarnaast verkrijgbaar bij verschillende dealers, zoals drogisterijen, thuiszorgwinkels en winkels voor fysiotherapiematerialen. BackJoy is een populair en betrouwbaar merk dat sterk is gegroeid sinds mensen steeds meer thuis zijn gaan werken. Producten die op voorraad zijn, worden binnen twee dagen verzonden door het bedrijf. Artikelen retourneren kan eenvoudig naar het adres van de vestiging in Den Haag.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, advies en klachten kun je altijd terecht bij de Klantenservice van BackJoy. Je kunt contact opnemen met de medewerkers via het formulier op de website, maar ook telefonisch, per mail of via social media. Daarnaast vind je diverse veel gestelde vragen en antwoorden op de site van BackJoy.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook producten besteld bij BackJoy om van je rugklachten af te komen of om je houding te verbeteren? Laat hier dan aan potentiële kopers weten hoe de artikelen je bevallen door een beoordeling achter te laten. Reviews en ervaringen van klanten zijn heel waardevol voor mensen die nog twijfelen over hun aankoop of die eerst onderzoek willen doen voor ze iets bestellen. Zit jij comfortabeler achter je bureau met de ruggesteun of heb je goede ervaringen met een rugbrace? Of valt de bruikbaarheid van het door jou bestelde product juist tegen of ben je ontevreden over de levering? Laat het via deze pagina horen en help zo anderen op weg om een goede keuze te maken.

Reviews over BackJoy
Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
Collect&GoDeals logo
Collect&GoDeals
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

De levering is erg snel. Niet meteen de volgende dag maar dat is ook helemaal niet allemaal nodig. Ik ben allang tevreden dat alles netjes en correct is binnen gekomen. Super tevreden met alles! Top

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchell V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BackJoy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
Collect&GoDeals logo
Collect&GoDeals
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BackJoy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BackJoy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BackJoy actief?

BackJoy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BackJoy reviews? Dan kunt u naar de website van BackJoy gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie