Banden.nl logo

Banden.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Banden.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1196
Banden.nl logo
Website
banden.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Banden.nl

Ben je op zoek naar nieuwe banden voor jouw voertuig? Dan is het natuurlijk wel zo slim om op voorhand even de prijzen te vergelijken. Afhankelijk van website tot website kan dat je tientallen euro’s per band besparen. Banden.nl is zo’n website waarop je de prijzen van banden met elkaar kunt vergelijken. Ben jij op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van Banden.nl? Dan hebben we die voor jou op deze pagina op een rij gezet. Zo kan je door even door die beoordelingen en reviews te grasduinen een goede mening vormen over Banden.nl.

Over Banden.nl

Banden.nl is zoals gezegd een prijsvergelijkingsplatform dat gespecialiseerd is banden. Door gebruik te maken van deze dienst kan je de prijzen van banden, maar ook velgen en andere auto-onderdelen met elkaar vergelijken. De website zelf is een onderdeel van het zogenaamde TyreNet netwerk en is niet alleen actief in Nederland, maar ook in België, het grootste deel van Europa en zelfs ver daarbuiten. De website focust dus vooral op het financiële plaatje en tracht de consument te helpen zo min mogelijk te betalen. Daarnaast is ook de verstrekking van informatie een hoog goed bij Banden.nl. Zo kan je op de website niet alleen testresultaten van bandentests terugvinden, maar bijvoorbeeld ook tips & tricks bij de aanschaf van banden, blogartikelen over nieuws uit de sector, algemene informatie over banden en ga zo maar door. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Dan kan je één van de social media-profielen van Banden.nl volgen. Ze hebben een Facebook, een Instagram, een YouTube-kanaal en een Twitter.

Waarom kiezen voor Banden.nl?

Op Banden.nl kan je de prijzen van zo goed als elk type band vergelijken. Om maar een kleine greep uit het aantal beschikbare A-merken te nemen: Michelin, Bridgestone, Continental, Vredestein, Pirelli, Dunlop en nog veel meer. Op de website kan je in het zoekscherm het voertuigtype invoeren of ook zoeken op bandentype. Je kunt de exacte breedte, hoogte en diameter die gewenst is invoeren en natuurlijk ook aangeven of je zomer- of winterbanden zoekt. De banden zelf kunnen gekocht worden op de website van de verkopers zelf of kunnen ook, mits de verkoper is aangesloten bij Banden.nl, rechtstreeks bij Banden.nl gekocht worden. De betalingsopties hangen dan ook af van de opties die de verkopers aanbieden. Bij Banden.nl zelf kan je betalen via bankoverschrijving, kredietkaart, PayPal of andere online betaaldiensten. Ook de levertijden hangen af van de snelheid van levering van de verkopers zelf. Wil je toch een aankoop retourneren? Ook dat kan binnen de veertien dagen na ontvangst.

Is Banden.nl betrouwbaar?

De sector van de auto’s en aanverwanten is er eentje die al sinds jaar en dag niet al te veel vertrouwen opwekt. Klopt dit ook bij Banden.nl? Een goed teken wat de betrouwbaarheid betreft is alleszins al dat er in de adresbalk een slotje te vinden is. Dat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn en je dus ook veilig kunt betalen. Daarnaast vind je duidelijke algemene voorwaarden op de webshop terug en beschikt Banden.nl ook over een eigen klantenservice. Op Banden.nl vind je niet meteen de nodige bedrijfsgegevens terug, maar als je even doorklikt naar Tyrenet.nl vind je deze wel zonder enig probleem. We kunnen dan ook concluderen dat Banden.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Brengen de FAQ en de vele pagina’s informatie op Banden.nl toch weinig duidelijkheid voor jou? Dan kan je altijd bij vragen of problemen contact opnemen met de klantenservice van Banden.nl. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen of door een bericht te sturen op één van de social media-profielen. Daarnaast kan je ook even op de website van Tyrenet zelf gaan kijken voor een telefoonnummer en een mailadres. Heb je een klacht? Dan kan je deze via het contactformulier indienen. Op elke klacht krijg je binnen de veertien dagen een antwoord terug. Komt er geen oplossing uit de bus? Dan is er een geschillenbeslechting mogelijk via het ODR platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij anderen helpen met jouw beoordeling van Banden.nl? Dan kan je op deze pagina jouw review op basis van jouw ervaringen met Banden.nl neerpennen. Was de website gemakkelijk in uitvoering? Vond je meteen wat je zocht? Was het aanbod naar wens? Helpt de klantenservice je vriendelijk en correct verder? Zou je Banden.nl aanraden aan vrienden en familie? Vertel ons jouw verhaal in de vorm van een review.

Reviews over Banden.nl
Gerelateerde bedrijven
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Autobandenmarkt.be logo
Autobandenmarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Banden.nl

Banden.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Banden.nl bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Banden.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Banden.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Banden.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van banden.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Banden.nl.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

Ik heb hier 4 banden besteld en deze waren een aantal dagen later na de bestelling al bij mij in huis. De service is echt uitstekend en de kwaliteit van de banden is ook top voor deze prijs!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Teunis B.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Banden.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Autobandenmarkt.be logo
Autobandenmarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Banden.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Banden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Banden.nl actief?

Banden.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Banden.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Banden.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie