Barrelkings logo

Barrelkings reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Barrelkings reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1135
Barrelkings logo
Website
shop.barrelkings.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Barrelkings

Een vat is voor veel mensen misschien zomaar een vat. Maar een vat kan ook een instrument zijn met heel wat toepassingen. Dat is toch waar ze bij Barrelkings van uit gaan. Op deze webshops vind je alles wat te maken heeft met zogenaamde barrels of vaten. Maar ben je wel echt iets met hun producten? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen zij de service? Ben je op zoek naar extra informatie over of in zee gaan met Barrelkings een goed idee is? Dan vind je op deze pagina tal van reviews terug over Barrelkings!

Over Barrelkings

Barrelkings is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vele toepassingen van vaten op de markt te brengen. Een vaat is natuurlijk een duurzaam en recycleerbaar product en bovendien ook nog een stuk veelzijdiger dan je eventueel zou denken. Bij Barrelkings zetten ze dan ook vooral in op flexibiliteit, customisation en schaalbaarheid. Of je nu een vat koopt voor jouw lokale kroeg of als multinational inkopen doet per honderd: het kan beide. Of je nu op zoek bent naar vaten als barbecues, prullenbakken, statafels, plantenbakken of displays: het kan allemaal. Bij Barrelkings kan je bovendien altijd de klantenservice contacteren voor jouw specifieke wensen. Wil je iets buiten het standaardassortiment? Bijvoorbeeld een andere kleur, een ander design, een speciale oplossing of zelfs een ander formaat: bij Barrelkings kunnen ze het allemaal voor je regelen. Wil je van alle aanbiedingen en nieuwtjes op de hoogte zijn? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Barrelkings?

De hoofdreden om in zee te gaan met Barrelkings is natuurlijk de veelzijdigheid van het aanbod. Elke personalisatie die je je maar kunt wensen is mogelijk. De webshop zelf verkoopt het standaardaanbod en is onderverdeeld in de volgende categorieën: prullenbakken, barbecues, meubilair, vuurkorf, plantenbakken, bloembakken, combi deals en stickers. Vind je niet meteen wat je aan het zoeken bent? Dan kan je ook gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Jouw trefwoord intikken en klaar is kees. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je van gratis verzending binnen Europa. De levertijden hangen volledig af van het type product en jouw locatie. Handig om te weten is wel dat je bestelde producten tot zeven dagen na levering in de originele conditie kunt retourneren.

Is Barrelkings betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je bij voorkeur aankopen doet bij een betrouwbare website. Kan je Barrelkings vertrouwen? Het antwoord daarop is een volmondige ja. Zo is Barrelkings een internationaal bedrijf met een zeer goede reputatie en een grote aanwezigheid op sociale media. Bovendien vind je op de website ook heel wat contactgegevens zoals het adres terug en beschikt Barrelkings over een eigen klantenservice. Ook wat de online veiligheid betreft zit je goed. De website is verbonden op basis van het zogenaamde SSL-certificaat. Dat is een technische term en betekent in feite dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Tevens kan je betalen op een veilige manier in jouw eigen en vertrouwde bankomgeving. Barrelkings biedt heel wat betalingsopties aan zoals iDeal, bancontact, kredietkaart, GiroPay en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met bepaalde vragen zit over één van de producten of het bestelproces. Heel wat mogelijke antwoorden kan je al terugvinden bij de sectie veelgestelde vragen. Is dat niet het geval? Dan kan je de klantenservice van Barrelkings contacteren bij vragen, problemen, klachten of voor advies. De klantenservice kan je bereiken per telefoon, per mail, per brief of door contact op te nemen via één van de social media kanalen. Bij klachten wordt aangeraden om dit te laten weten per mail of per briefwisseling. Alternatief kan je ook jouw klacht melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit platform werd in 2016 opgericht voor klachten omtrent online aankopen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis of op jouw bedrijf een vat staan van Barrelkings? Dan zijn potentiële klanten van de webshop op zoek naar jouw ervaringen met en beoordelingen van Barrelkings. Zijn de vaten van een goede kwaliteit? Vervullen ze hun doel? Viel de levertijd goed mee? Werd je op de hoogte gehouden tijdens het hele proces? Helpt de klantenservice je op een vriendelijke manier verder? Door op deze pagina jouw review over Barrelkings te schrijven met het antwoord op die vragen help je heel wat mensen verder!

Reviews over Barrelkings
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Barrelkings

Het bedrijf Barrelkings is geverifieerd door ons. De webshop shop.barrelkings.com is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Barrelkings is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Barrelkings maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van shop.barrelkings.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van shop.barrelkings.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Barrelkings.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk concept

Wij hebben hier een barrelq besteld en dit is echt een top uitvinding. We gingen met de hele vriendengroep barbecueën en we hebben erg genoten van het eten van deze bbq. Super goed spul.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne D.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Barrelkings
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Barrelkings een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Barrelkings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Barrelkings actief?

Barrelkings is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Barrelkings reviews? Dan kunt u naar de website van Barrelkings gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie