Beddenleeuw logo

Beddenleeuw reviews, ervaringen en beoordelingen

Beddenleeuw reviews, ervaringen en beoordelingen
1552
Beddenleeuw logo
Website
Beddenleeuw
Categorie
Wonen

Beddenleeuw reviews

Een goede nachtrust is belangrijk en krijg je alleen door in een goed bed te slapen. Een comfortabel bed en matras zorgen ervoor dat jij lekker slaapt en goed uitgerust wakker wordt. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed, dan kom je ongetwijfeld de webshop van Beddenleeuw tegen. Een specialist op het gebied van bedden, matrassen en accessoires. Misschien vraag je jezelf wel af of het een betrouwbare webshop is? Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Beddenleeuw beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Beddenleeuw, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Beddenleeuw? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Beddenleeuw ervaringen

Ons team van experts heeft Beddenleeuw deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Vanaf 2010 specialiseren zij zich in de verkoop van boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, accessoires en beddengoed.

De showroom van Beddenleeuw is gevestigd in Zaltbommel en ze hebben een deskundig team van specialisten. Die via het Internet ook per telefoon of e-mail te bereiken zijn. Ze hebben een ruim assortiment in boxsprings, matrassen, topmatrassen en beddengoed en je kunt met bekende betalingsmethoden, zoals iDeal, PayPal en creditcard bij hun afrekenen. Voor Belgische klanten is het ook mogelijk om via Bancontact af te rekenen. 

De website van Beddenleeuw is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct navigeren naar de producten die je nodig hebt en ze bieden ook mooie aanbiedingen aan. De wijze waarop je jouw eigen bed kunt samenstellen is zeer gebruiksvriendelijk!

Over Beddenleeuw

Beddenbriljant heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is daarmee één van de grootste spelers op het gebied van bedden en matrassen. Zij hebben een ruim assortiment. Van boxsprings tot aan accessoires en van beddengoed tot aan topmatrassen. 

Ruim assortiment boxsprings en matrassen

De verkoop van boxsprings en matrassen is voor Beddenleeuw de core business, maar ze hebben een groot assortiment in producten voor de slaapkamer. Van simpele boxsprings tot aan elektrische boxsprings met tv lift en van vaste bedden tot aan elektrische bedden. Daarnaast is er ook een ruim assortiment in matrassen en topmatrassen van verschillende materialen aanwezig. Ook beddengoed en accessoires, zoals TV-meubels en dekenkisten kun je bij Beddenleeuw bestellen.

Service van Beddenleeuw

De specialisten Beddenleeuw zijn per telefoon en e-mail online te bereiken en je kunt de showroom in Zaltbommel bezoeken als je persoonlijk contact prefereert. Daarnaast is zowel het afhalen als bezorgen gratis. Voor het monteren van het bed worden er extra kosten in rekening gebracht.

Betalingsmogelijkheden

Beddenleeuw biedt alle bekende en veilige betalingsmethoden aan. Daaronder iDeal, VISA, Mastercard en PayPal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna en gespreid te betalen bij Beddenleeuw.

Gebruiksvriendelijkheid website

Beddenleeuw heeft een uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke website die heel overzichtelijk is. Je kunt producten snel vinden met de handige navigatie en er is genoeg informatie aanwezig om de klant goed te informeren over de producten die zij aanbieden. Ze hebben een uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij Beddenleeuw dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is Beddenleeuw betrouwbaar?

Beddenleeuw is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Beddenbriljant ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden, zoals iDeal, creditcard en PayPal aan. 

Met meer dan 10 jaar ervaring is Beddenbriljant een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je bedden, boxsprings, matrassen en beddengoed kunt kopen. Ze hebben een team van specialisten die je kunt inschakelen als je vragen hebt en ze staan ook voor je klaar om je te adviseren. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Beddenleeuw

Beddenleeuw biedt alles aan op het gebied van de slaapkamer. Van boxsprings tot aan topmatrassen en van beddengoed tot aan complete bedden met of zonder hoofdbord. Dat is wel een groot pluspunt van de beddenzaak uit Zaltbommel. Ze hebben een erkend team van specialisten die klanten van advies kunnen voorzien terwijl je het nieuwe bed thuis kan laten bezorgen. Hetzij tot over de eerste drempel of je kunt ervoor kiezen om je nieuwe bed op de juiste plek te laten monteren. 

Contact opnemen met Beddenleeuw

Contact opnemen met Beddenbriljant is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. De openingstijden vind je op de website van de beddenspecialist. 

Klantenservice en klachten

Beddenleeuw heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over boxsprings, bedden en matrassen. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail en telefoon genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Beddenleeuw? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Beddenleeuw compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Beddenleeuw. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Beddenleeuw
Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Livengo logo
Livengo
1 beoordeling
10
TUUR logo
TUUR
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
5,9
58% zou hier weer kopen
22 beoordelingen
Lees onze review over Beddenleeuw

Ons team van experts heeft Beddenleeuw geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Beddenleeuw bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Beddenleeuw is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Beddenleeuw is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Beddenleeuw. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Beddenleeuw.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klote!

2x boxspring gekocht. In Zaltbommel opgehaald na weken afspraken maken. Bij aankomst moesten wij bijna 1 uur wachten want de bedden waren ze vergeten klaar te zetten. Dus duurde het een uur, want bleek dat de bedden niet eens gemaakt waren. Kregen de bedden mee, maar waren verpakt. Bij aankomst thuis kamer inrichten en bedden uitgepakt, bleek een scheur in te zitten. Dit gemeld bij Beddenleeuw en wordt niks mee gedaan omdat wij zelf hebben opgehaald. Wordt heel klote gereageerd!!!Maar als wij niet zelf zouden ophalen, zou de levering pas eind April plaatsvinden. Dus late levering, slecht communicatie en totaal niet klantvriendelijk!!!! Koop nooit meer iets daar!!!!

Geplaatst op: 22-03-2024
Laatst bewerkt op: 22-03-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Besteld op 26Nov tot vandaag nogsteeds incompleet

Besteld op 26NOV, krijg het bed na 20 dagen binnen, incompleet uiteraard met de poten die ontbraken. Deze zouden via de post worden gestuurd. Dat klopt, eenmaal binnen en bezig met het monteren blijken de poten incompleet te zijn (ontbraken 2 paar) en de schroeven veelste klein voor de bijbehorende poten. Contact gezocht en aangevraag voor retour want ik ben er helemaal klaar mee. Wordt niet op gereageerd en zijn vervolgens een nieuwe paar poten opgestuurd. Je kunt het al raden, weer incorrecte schroeven. Inmiddels 3x verzocht voor retour en geen enkele keer reactie mogen ontvangen.

Geplaatst op: 31-12-2023
Laatst bewerkt op: 31-12-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters!!!!

10 juli besteld, 1ste bezorgmoment verzet naar 2 dagen later, de dag voor bezorgmoment krijg mail dat de bestelling afgerond is, dag van bezorgmoment heb ik klantendienst proberen te bereiken, nee, niemand neemt op! mail gestuurd, geen antwoord!! het zijn oplichters!! niet van deze site iets kopen! had beter eerst de revieuws gelezen!

Geplaatst op: 25-08-2023
Laatst bewerkt op: 25-08-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Super slecht bereikbaar en pas gehoor bij dreiging juridisch contact

Hoe slecht is dit bedrijf qua contact. Je krijgt pas een reactie wanneer je juridisch contact in je zin plaatst. Dan weten ze wel in ene hoe ze contact met je kunnen krijgen. Verder heb je het nakijken. Ik heb tig mails gestuurd in de hoop iets van contact te kunnen krijgen. En eenmaal het bed in huis te hebben, blijkt het niet compleet!!! Weer 1000 pogingen om hierover contact te krijgen en weer uiteindelijk met juridisch contact een afspraak in kunnen plannen. Niet normaal dit!
Kortom, nooit een product kopen bij dit bedrijf en gewoon meteen dreigen met juridisch loket. Dan word je wat sneller gehoord. Ik kon niet één ster hier boven toevoegen, maar ze verdienen helemaal geen ster

Geplaatst op: 19-03-2023
Laatst bewerkt op: 19-03-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zzzzafgelopen maandag zou mijn bestelling geleverd worden tussen 8.00 uur en 22.00 uur.

Moest dus de hele maandag wachten tot 22.00 uur 's avonds. Lang tijdvak vind ik. Om 16.30uur werd ik gebeld dat ze niet zouden komen en ik had mijn oude bed al (letterlijk) afgebroken. Nu moet ik nog een week wachten. Schandalig gewoon.

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: Erik

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zenuwslopend

Op 15/02-2023 boxspring besteld zou geleverd worden 07/03-2023 kreeg telefoontje bed zou later komen uvm productie.
Op 06/07 kreeg een mail dat t bed geleverd zou worden op 07/03-2023 de hele dag thuis gewacht maar geen bed.
Gebeld, chats verzonden, email
Bedrijf is niet bereikbaar.
Op 09/03-2023 mail ontvangen vd Beddenleeuw dat de bestelling was afgerond.
Klacht ingediend bij thuiswinkel waarborg.
Betwisting ingediend bij ICS creditcard om.mijn geld terug te krijgen.
Mail met klacht nd Beddenleeuw.
Tot nu toe niets gehoord van t bedrijf.
Nu maar afwachten.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Wees gewaarschuwd.

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: Johanna I.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waar blijft mijn bed? En waarom krijg ik géén antwoord op telefoon of e-mails?Er kan toch ergens gezegd worden wanneer er geleverd wordt en hoe lang het ongeveer zou duren?

Jullie spreken van een eerlijke manier? A.u.b he seg.!!!! Ik wacht al vijf weken op mijn bed,mijn streefdatums zijn al voorbij, en antwoord krijg ik niet !!!! En dan zouden wij dood eerlijk moeten zijn. Dit is de eerste maal dat ik bij jullie iets bestel, en het zal ook de laatste keer zijn !!! Ik wil mijn bed of wel mijn geld terug !!!

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-03-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

2 maanden geleden bed besteld, ze hebben al 5 maal afgezegd met smoesjes. Geen contact met ze te krijgen. Reageren totaal nergens op. Ik heb geen bed en geen geld terug. Ben opgelicht zoals veel andere gedupeerden. Ben zeker niet de enige. Met rechtsbijstandverzekering bezig. Ook is het mijn missie zoveel mogelijk mensen te beschermen hier niks te kopen

Geplaatst op: 06-02-2023
Laatst bewerkt op: 06-02-2023
Geschreven door: Simone H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering beloofd in 10 dagen, na 17 dagen nog steeds geen leveringsdatum gekregen.

Bedrijf niet bereikbaar, telefonisch steeds zelfde bandje dat na x minuten wordt afgebroken wegens 'te druk'. Op chat en mails krijg je geen reactie ondanks belofte dat ze zouden terugbellen of mailen. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben! niet te betrouwen. Veel mensen wachten volgens de resensies al maanden op hun bed!

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

hierbij wil ik laten weten ,dat het prima gegaan is ,binnen 1 week netjes geleverd had voor de bezorger een hele dikke pluim.hij was in zijn eentje en de bedden waren niet te tillen ,en moest ook nog een eindje lopen ,top gedaan jongeman ,maar als het anders kan wel een persoon er bij ,kost anders de rug van die lieve aardige bezorger ,nogmaals een dikke pluim voor de bezorger, en dat mag iedereen weten vr gr

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Apc D.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!!!

dit bedrijf is zo slecht! Ik heb een bestelling gedaan op 18 januari en het is vandaag 11 februari en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Ik heb geprobeerd ze te e-mailen en ze antwoorden niet, ze negeren me! op dit moment heb ik een PayPal-geschil met hen, en hoop ik kan mijn geld terugkrijgen! niet bestellen!

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

Slechte ervaring

Geplaatst op: 19-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ali A.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne bedden

Ik heb hier meerdere bedden besteld voor de hele familie omdat ik de mijne zo fijn vond liggen. Ze hebben altijd leuke acties die je niet kunt missen.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosalie K.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!! Niet doen! De customer care is gewoon slecht!

1 boxpring bij beddeleeuw besteld. De aflevering van de boxspring vond in 3x keer plaats. Iedere keer vergaten zij 1 onderdeel....Om gek van te worden! Dan bel je de klantenservice om te weten waarom en dan krijg je als antwoord " ja mevrouw, ik kan er niets aan doen"...Daarnaast klopt de tijdslot van de aflevering helemaal niet. 1 dag van tevoren krijg je een email met daarin de tijdslot van de aflevering ( meestal een tijdslot van 2 uur..). De transporteur kwam bij iedere aflevering 6! uurtjes later...nogmaals...om gek van te worden. Dan bel je weer de klantenservice om te vragen waarom....en dan worden te telefoontjes niet eens meer beantwoordt. Als jij van plan bent om een bed bij de beddenleeuw te kopen zou ik je adviseren om het niet te doen. De bedden zijn mooi, de prijs is redelijk maar de hoofdpijn die hiermee gepaard gaat....is gewoon " not worth it" . Dit bedrijf heeft totaal schijt aan de klanten.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima site

Ik heb hier een bestelling geplaatst en deze is in goede orde geleverd door de super vriendelijke bezorger. De prijs en kwaliteits verhouding is erg netjes en ik ben er erg tevreden mee!

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jurre K.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Een fantastisch bed. Alles werd snel geleverd. Fijn om te zien dat ze nog steeds zo goed kunnen leveren ondanks de huidige maatregelen. Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan G.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberde service

2 boxsprings besteld voor mijn dochters. Op vrijdag komen ze leveren, maar ontbreken de matrassen . Balen, maar goed, ze zouden de week erna op woensdag de matrassen naleveren en ik zou een gratis plaid erbij krijgen. Komt de chauffeur op woensdag met 1 matras ! (En geen plaid trouwens..) Dus ik weer gemaild, gelukkig meteen teruggebeld. Het andere matras zou dan de week erna geleverd worden. Ja dag, zijn we onderhand 2 weken verder vanaf de levering van de boxsprings. Omdat Beddenleeuw 25 minuten bij mij vandaan zit, heb ik gezegd Ik kom dat matras vandaag nog zelf ophalen . Daar aangekomen wist niemand ergens van. Was niet doorgegeven. Gelukkig kreeg ik het matras wel mee . Geen gratis plaid meer gezien, maar die hoef ik ook niet. Laatste keer geweest dat ik daar besteld heb. Boxsprings zijn verder prima maar de slechte service rondom de levering maken het een negatieve ervaring helaas

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi bed

Ik heb hier een kinderboxspring besteld en dit ging erg gemakkelijk via de site. We zijn goed op de hoogte gehouden via de mail over de status van onze bestelling en over de levering.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlekkeloos

Mijn ervaring met deze webshop is echt super. Ik ben van te voren goed geïnformeerd en ik heb gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Alles is vlekkeloos verlopen!

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosalie R.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top site

Ik had de 28e een bestelling gedaan en ik heb het een klein weekje later al binnen gekregen. Het was allemaal gemakkelijk in elkaar te zetten en het ziet er dan ook prachtig uit!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evi V.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie boxspring

Ik heb hier een boxspring gekocht en ik ben er erg tevreden mee. Hij werd erg snel geleverd en we kregen netjes van te voren een berichtje dat ze eraan kwamen. Prima ding voor het geld!

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Selina V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beddenleeuw
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Livengo logo
Livengo
1 beoordeling
10
TUUR logo
TUUR
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beddenleeuw een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 22 beoordelingen geplaatst over Beddenleeuw. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beddenleeuw actief?

Beddenleeuw is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Beddenleeuw reviews? Dan kunt u naar de website van Beddenleeuw gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie