Besparenkan.nl logo

Besparenkan.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Besparenkan.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2619
Besparenkan.nl logo
Website
Besparenkan.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BesparenKan

Wie wil nou niet besparen op energie, op internet, telefonie en televisie en op verzekeringen? In dat kader kun je eventueel gebruik maken van de expertise van BesparenKan. Om de diensten die BesparenKan te verduidelijken hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten bekeken en voor je samengevat. Vervolgens is het aan jezelf om eventueel ook een beroep te doen op BesparenKan.

Over BesparenKan

Via BesparenKan kun je eenvoudig besparen op je verzekeringen, je energierekening en op je abonnement voor internet, televisie en telefonie. Deze specialist in besparen geeft je de mogelijkheid om zelf de voorwaarden van een groot aantal geselecteerde aanbieders met elkaar te vergelijken. Op basis daarvan kun je eventueel overstappen naar een andere aanbieder. BesparenKan maakt besparen mogelijk en een stuk gemakkelijker vooral. En wees eerlijk, wie wil nou niet besparen?

Waarom kiezen voor BesparenKan

BesparenKan is niet één van de vele vergelijkingssites die je online vindt. Bijzonder is behalve de scherpste tarieven die BesparenKan hanteert en het feit dat je steeds direct antwoord krijgt op je vragen wel het feit dat je behalve zelf online vergelijkt, persoonlijk telefonisch advies kunt krijgen van deze aanbieder. Je geeft aan wanneer je contact wenst en wordt vervolgens door een gediplomeerde specialist gebeld om naar jouw specifieke situatie te kijken. Daarmee biedt BesparenKan net even meer service dan de gemiddelde vergelijkingssites zoals we die kennen.

Is BesparenKan betrouwbaar?

De reviews en ervaringen zoals die voorliggen van bestaande klanten maken één ding duidelijk; met BesparenKan heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. Mooi ijkpunt wat dat betreft is wel hoe scheutig een bedrijf is met bedrijfsgegevens. Welnu, BesparenKan biedt transparantie en meldt zelfs het BTW nummer op de website, net als uiteraard de adresgegevens. De mensen die je inschakelt voor extra persoonlijk advies zijn gediplomeerd en met talloze interessante teksten en wetenswaardigheden op het platform hoeft niets over besparen je nog te ontgaan. De vergelijkingen die je maakt worden veelal genomen op basis van prijs en service. Bij het vergelijken van internet wordt ook de factor snelheid meegewogen.

Klantenservice en klachten

Uit de beoordelingen van BesparenKan wordt duidelijk dat het met de dienstverlening van deze aanbieder wel snor zit. Toch kan het best zo zijn dat je een klacht hebt. Die kun je – het adres vind je op de website- in dat geval schriftelijk indienen. Je kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen, terwijl BesparenKan ook gewoon telefonisch bereikbaar is. Ook op social media als Twitter, Facebook en LinkedIn vind je BesparenKan. Ook via die weg zou je contact kunnen zoeken als je vragen hebt of een klacht in wilt dienen. Door je te abonneren op de nieuwsbrief, blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws rondom het thema besparen.

Wil jij ook beoordelen?

Telkens weer blijkt dat de informatie van bestaande klanten die ze je geven in hun beoordelingen echt van waarde zijn. Zo word je dus in staat gesteld een betere beslissing te nemen. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Want dan kun jij andere mensen helpen als zij lastige keuzes moeten maken.

Gerelateerde bedrijven
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Besparenkan.nl

Besparenkan.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Besparenkan.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Besparenkan.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Besparenkan.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Besparenkan.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Besparenkan.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima geholpen

..

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Leo B.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super uitleg

Ik heb me een tijdje geleden aangemeld voor het onderzoek. Hierna werden we snel gecontacteerd door de klantenservice van de website en toen is ons duidelijk uitgelegd hoe wij nog zouden kunnen besparen op onze vaste kosten per maand. Het was het zeker waard.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina K.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Besparenkan.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Besparenkan.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Besparenkan.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Besparenkan.nl actief?

Besparenkan.nl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Besparenkan.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Besparenkan.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie