Blezi Cosmetics logo

Blezi Cosmetics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Blezi Cosmetics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1071
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Blezi Cosmetics

Blezi Cosmetics is geverifieerd door ons expert team. De webshop Blezi Cosmetics bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Blezi Cosmetics lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Blezi Cosmetics. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Blezi Cosmetics is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Blezi Cosmetics te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Blijft goed zitten

Ik heb hier eindelijk make-up gevonden die echt goed blijft zitten. Ik ben ook echt een fan van de huid en lichaamsverzorgin producten. Ik heb noot meer last van een onzuivere huid.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Benjamin W.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Blezi Cosmetics


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

i-Mania logo
i-Mania
32 beoordelingen
9,3
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9
Holland & Barret logo
Holland & Barret
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blezi Cosmetics een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Blezi Cosmetics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Blezi Cosmetics actief?

Blezi Cosmetics is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Blezi Cosmetics reviews? Dan kunt u naar de website van Blezi Cosmetics gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie