Bodyshop logo

Bodyshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bodyshop reviews, ervaringen en beoordelingen
161
Bodyshop logo
Website
Bodyshop
Categorie
Webshops

Bodyshop ervaringen

De Bodyshop is de winkel voor verzorging en gezondheidsproducten. Wil jij weten wat de Bodyshop ervaringen zijn van mensen die wel eens een aankoop hebben gedaan in de winkel of in de webshop? Lees dan verder en bekijk de reviews en beoordelingen hier.

Over Bodyshop

Zoals Bodyshop zelf beschrijft komt ware schoonheid vanuit je hart. Er goed uitzien zit niet alleen in de buitenkant maar wordt gevoed door een gezond lichaam ook van binnen. Bodyshop maakt daarom zelf producten met veel zorg, aandacht en liefde. Alleen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit uit alle delen van de wereld worden top producten ontwikkeld. Maar niet alleen wordt daarbij gekeken naar de kwaliteit van de producten maar ook of ze op de juiste manier zijn ontwikkeld. Eerlijke handel is daarbij de sleutel. Dus niet alleen moeten de producten van de Bodyshop goed zijn voor de gebruikers maar alles wat bijdraagt aan het produceren van het product moet goed zijn. Alleen als alles op een eerlijke manier geproduceerd is kan het in de Bodyshop winkels aangeboden worden. Ook worden de producten nooit getest op dieren en alle producten zijn vegetarisch.

Bodyshop webshop en winkels

De winkels van de Bodyshop kun je tegenwoordig in alle grote maar ook kleine steden vinden. En mocht er geen winkel in de buurt zijn dan kun je altijd op de website van de Bodyshop terecht. Hier kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week de beste producten bestellen.

Bodyshop klachten

Heb jij wel eens een product gekocht in een Bodyshop winkel of misschien wel op de website van de Bodyshop? Laat dan weten wat jouw ervaringen zijn. Ook als je Bodyshop klachten hebt dan horen we graag jouw mening. Deel ze en schrijf een review en geef de Bodyshop een beoordeling. Jouw mening wordt erg gewaardeerd.

Gerelateerde bedrijven

Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
7
Holland & Barret logo
Holland & Barret
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Bodyshop

Bodyshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bodyshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bodyshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bodyshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bodyshop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Bodyshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bodyshop.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bodyshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
7
Holland & Barret logo
Holland & Barret
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bodyshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bodyshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bodyshop actief?

Bodyshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bodyshop reviews? Dan kunt u naar de website van Bodyshop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie