Bulls & Birds logo

Bulls & Birds reviews, ervaringen en beoordelingen

Bulls & Birds reviews, ervaringen en beoordelingen
94
Bulls & Birds logo
Website
Bulls & Birds
Categorie
Webshops

Bulls & Birds ervaringe

Een echte fashionlover gaat voor Bulls & Birds. Tenminste dat is zo als we de website mogen geloven? Maar hoe weet jij als consument nou of Bulls & Birds nou wel te vertrouwen is? Lees daarom hieronder Bulls & Birds ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten van andere consumenten. Door de Bulls & Birds ervaringen van andere consumenten te lezen weet je hoe andere mensen over deze webwinkel denken en sta je dus neit voor verassingen!

Over Bulls & Birds

Een echte fashionlover besteld bij zijn/haar outfits bij Bullls & Birds. Door draagcomfort, kwaliteit en betaalbaarheid onderscheid Bulls & Birds zich van de andere mode webwinkels. Daarbij is Bulls & Birds zuinig op hun klanten door niet alleen de scherpste prijzen en leukste kleding aan te bieden, maar ook een door hun klanten te inspireren en een uitstekende service te bieden! De stylisten en person shoppers zullen jou winkelervaringen ondersteunen en waar nodig de nodige tips en inspratie geven. Ideaal dus voor een echte fashionlover, want wie is nou niet opzoek naar de leukste en nieuwste koopjes!

Uitstekende service bij Bulls & Birds

Bij Bulls & Birds mag je als consument gebruik maken van een uistekende service. Als je voor 22:00 uur besteld krijg je het de volgende dag geheel gratis geleverd via PostNL. Mocht de kleding toch niet goed zijn dan kan je dit geheel gratis retourneren binnen 14 dagen!

Bulls & Birds reviews

Heb jij Bulls & Birds ervaringen? Plaats deze dan zodat andere consumenten deze Bulls & Birds ervaringen kunnen lezen en weten waar ze aantoe zijn.

Gerelateerde bedrijven
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Residentie-Lumeo logo
Residentie-Lumeo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Makkelijk zoeken op de site

Ik heb eigenlijk twee gedachten over deze site. De eerste gedachte is dat het een prettige site is om producten op te vinden. Je kan namelijk heel goed filteren en daarmee kun je makkelijk producten vinden die je zoekt.

Maar aan de andere kant heeft de site ook een nadeel en dat is dat ze veel nadruk op de styling hebben gelegd. En dat zorgt er weer voor dat je veel plaatjes krijgt en opties in de site waardoor je soms niet weet waar je nou naar toe moet.

De site is wel oke maar ik kies liever voor een andere online shop om voor kleding te shoppen.

Geplaatst op: 30-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bulls & Birds
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Residentie-Lumeo logo
Residentie-Lumeo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bulls & Birds een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bulls & Birds. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bulls & Birds actief?

Bulls & Birds is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bulls & Birds reviews? Dan kunt u naar de website van Bulls & Birds gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie