C-date logo

C-date reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
C-date reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
41
C-date logo
Website
C-Date.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen C-date

Ben je op zoek naar een date en wil je graag gebruik maken van het platform C-date? Dan is het raadzaam om eerst meer over deze onderneming te weten te komen. Voor een betrouwbaar overzicht kun je het best een kijkje nemen op deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over C-date, waarom je voor het platform zou moeten kiezen, of de onderneming betrouwbaar is en of de onderneming een goede klantenservice heeft. Ook lees je meer reviews van andere reeds bestaande klanten van C-date. Na het lezen van deze informatie en de reviews van andere kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet lid te worden van C-date.

Over C-date

C-date is een online dating platform waar je als single een nieuwe partner kunt vinden. Het bedrijf is actief in vele landen over de wereld en krijgt dagelijks vele nieuwe leden. Het platform is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. C-date controleert de aangemaakte profielen zorgvuldig en zorgt er met haar platform voor dat je op basis van de comptabiliteit van je voorkeuren gematched wordt met een geschikte partner. Naast dat compatibiliteit een belangrijke vereiste is van C-date vindt C-date het belangrijk dat het ontmoeten van leuke en nieuwe mensen leuk wordt, en heeft de onderneming dan ook als uitgangspunt om de date ervaring zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast streeft C-date naar een zo veilig mogelijke dating ervaring en voldoet C-date dan ook aan strenge veiligheidsnormen.

Waarom kiezen voor C-date

Indien je informeel op zoek bent naar een geschikte partner is een bezoekje aan C-date een geschikte keuze. Via het platform kun je eenvoudig op zoek gaan naar een partner en is de kans groot dat je een compatibele partner treft. Bij C-date kun je op een informele manier een profiel aanmaken en beginnen met daten en blijft het daten daardoor leuk en uitdagend. Het platform heeft een ongeveer een gelijk ratio aan man en vrouw verdeling en is daarom voor zowel de man als de vrouw een geschikt platform om te gebruiken. C-date heeft vele actieve leden die samen gemiddeld zo’n 10.000 berichten per dag versturen. C-date beweert dan ook een hoge kans op slagen te bieden in het vinden van een geschikte partner. Je kunt eenvoudig gratis lid worden van C-date en indien je over meer functionaliteit wilt beschikken een abonnement afsluiten bij het platform. Deze is, indien je geen gebruik meer wilt maken van het abonnement, weer eenvoudig op te zeggen zonder problemen. Daarnaast is het platform zeer veilig en gaat het bedrijf discreet om met jouw privacy en betrouwbare gegevens.

Is C-date betrouwbaar?

C-date is een succesvolle onderneming met leden over de hele wereld. Zo hebben al meer dan 36 miljoen mensen gebruik gemaakt van C-date. Je kunt de website dus wel degelijk vertrouwen. Naast dat de onderneming een hoge naamsbekendheid heeft en vele tevreden klanten, voldoet de website van C-date ook aan de gestelde veiligheidseisen waaraan een goede datingsite dient te voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld anoniem communiceren, veilig foto’s uitwisselen en biedt C-date de maximale bescherming tegen fraudeurs en oplichters. Ook biedt het platform veilige betalingsmethode en is het bedrijf open over haar bedrijfsgegevens en contactgegevens. Hierdoor kun je met een gerust hart een profiel aanmaken bij C-date.

Klantenservice en klachten

C-date heeft een toegankelijke klantenservice. Je kunt deze eenvoudig benaderen via de telefoon of mail. Doorgaans word je snel geholpen door C-date. Naast dat de onderneming een toegankelijke klantenservice heeft is de onderneming ook bereikbaar middels haar verschillende sociale mediaplatformen. Zo is C-date bijvoorbeeld actief op Facebook, Twitter en Instagram en kun je ook middels deze platformen in contact komen met de organisatie voor eventuele klachten, vragen of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij onlangs lid geworden bij C-date, of heb je een profiel aangemaakt bij C-date? Schrijf dan een eerlijke review over jouw ervaringen en help andere met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet lid te worden bij C-date. Schrijf bijvoorbeeld of het jou gelukt is om een geschikte partner te vinden via C-date, hoe jouw dating proces via C-date verliep, of het platform je goed bevallen is en of je snel werd geholpen door de klantenservice, indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je het platform zou aanraden aan andere en of je er wellicht vaker van gebruik zou maken in de toekomst.

Reviews over C-date
Gerelateerde bedrijven
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
7 beoordelingen
7
Victoria Milan logo
Victoria Milan
27 beoordelingen
6,4
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over C-date

C-date is geverifieerd door ons expert team. De webshop C-date bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is C-date lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via C-date. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

C-date is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van C-Date.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van C-date.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ervaring C-date

Really Bad website it is a waste of your money
do not recommended

Geplaatst op: 24-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke site voor vrouwen

Heel veel leuke mannen op deze site. Zit er nu een paar maandjes op en ben helemaal verslaafd.

Check meerdere malen per dag de site en kijk ik of ik nog leuke berichtjes hebt. Waar ik ook ben of ga ik kan gewoon niet zonder:)

Al diverse afspraakjes gehad en de ene man is een groter succes dan de andere.

Nog niet de ware gevonden maar leuk is het zeker.

Geplaatst op: 28-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie vrouwtjes

Als beginner op het gebied van online daten pak ik direct goed uit. Na wat rondkijken kwam ik uit bij C-date. En dat is toch best spannend. De vrouwtjes zijn er bloed mooi (er zitten ook wat minder schone types tussen hoor).

En hoewel je weet dat het misschien niet allemaal helemaal oprecht is geniet ik wel van de aandacht en leuke berichtjes. Wat je er ook van mag vinden of denken....ik heb gewoon een leuke tijd op deze site en ben elke dag weer gelukkig als ik mijn inbox zie.

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Allemaal fake

Ik kan niets goeds bedenken over deze site. In mijn ogen is het allemaal fake en kan maar een ding zeggen: Niet doen!! Schrijf je niet in.

Geplaatst op: 28-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over C-date
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
7 beoordelingen
7
Victoria Milan logo
Victoria Milan
27 beoordelingen
6,4
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is C-date een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over C-date. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is C-date actief?

C-date is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de C-date reviews? Dan kunt u naar de website van C-date gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie