Carfax logo

Carfax reviews, ervaringen en beoordelingen

Carfax reviews, ervaringen en beoordelingen
714
Carfax logo
Website
Carfax
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Carfax

Het kopen van een tweedehands auto is voor de meeste mensen erg lastig. Door te weinig kennis is moeilijk in te schatten hoe de auto er technisch voorstaat. Carfax helpt om een goed beeld te krijgen over de geschiedenis van een auto. Ben jij op zoek naar een nieuwe auto dan kan je hier reviews lezen over Carfax. Lees de mening van andere gebruikers en bepaal of jij ook gebruik gaat maken van Carfax als je een occasion gaat aanschaffen.

Over Carfax

Carfax is in 1984 opgericht in de Verenigde Staten en is vanaf 2007 ook in Europa actief. Het bedrijf heeft momenteel zes vestigingen binnen Europa. Carfax werkt samen met automotive bedrijven, verzekeraars, taxateurs, ministeries en taxateurs om een grensoverschrijdende database te maken voor tweedehands auto's. Ondanks de samenwerking garandeert Carfax wel volkomen Neutraal en onafhankelijk te zijn. Doelstelling van Carfax is zo veel mogelijk voorlichting en veiligheid bieden aan hun klanten. Door auto's met een verhoogd risico uit de roulatie te krijgen ontstaat er een veiliger wagenpark.

Waarom kiezen voor Carfax

mensen die op zoek zijn naar een tweedehands auto kunnen via Carfax uitgebreide informatie krijgen over allerhande meldingen die zijn gekoppeld aan het kenteken of chassisnummer van een auto. In Europa bestaat de database momenteel uit ruim 3 miljard meldingen. Carfax richt zich uitsluitend op gebruikte auto. Behalve de kilometerstand krijgt de klant onder andere ook inzicht op mogelijke verdekte ongevallen, maar ook het land waar de auto oorspronkelijk op kenteken is gesteld. Carfax is in 2021 een samenwerking aangegaan met het Gestolen Objecten Register.

Is Carfax betrouwbaar?

Carfax is volledig onafhankelijk en heeft geen banden met de auto-industrie. Vooraanstaande merken als Opel, Volkswagen en Autotrack maken gebruik van de informatie die Carfax verstrekt. Carfax werkt met duidelijke tarieven voor een individueel rapport, of een pakket met drie of tien rapporten. Een enkel rapport moet binnen 30 dagen worden gebruikt, de andere pakketten zijn vier jaar geldig. Een eventueel verkeerd ingetoetste kenteken kan via de klantenservice worden opgelost. Carfax hanteert een 30 dagen geld terug garantie. Ben je niet tevreden over de service dan kan je binnen 30 dagen je geld terugvragen.

Klantenservice en klachten

Carfax beschikt over een klantenservice die via email of een contactformulier te bereiken is. Op de website is geen klachtenregeling opgenomen. Carfax is niet aangesloten bij een (online) keurmerk of waarborgfonds waardoor er geen onafhankelijke geschillencommissie naar een klacht zal kijken. Het hoofdkantoor van Carfax staat in München gevestigd.

Wil jij ook beoordelen?

Ga je op zoek naar een tweedehands auto dan helpt alle hulp en informatie om de juiste keuze te kunnen maken. Ben jij de persoon die een tweedehands auto heeft gekocht met behulp van Carfax, dan kan je hier je ervaringen met het bedrijf opschrijven. Maak aan andere geïnteresseerden duidelijk wat Carfax te bieden heeft en of het ook voldeed aan je verwachtingen. Hiermee help je ander mensen een weloverwogen beslissing te maken of ze in de toekomst ook gebruik gaan maken van Carfax om te beoordelen of een tweedehands auto ook betrouwbaar is.

Reviews over Carfax
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Autobanden365 logo
Autobanden365
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Carfax

Carfax is geverifieerd door ons expert team. De webshop Carfax bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Carfax lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Carfax. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Carfax is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Carfax te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed bedrijf

Goed bedrijf en pechhulp is geweldig. Moest ze gebruiken en de service was geweldig. Zou ze aanbevelen. Ze hebben mij ook altijd goed geholpen als dat nodig was!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Madelief H.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Carfax
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Autobanden365 logo
Autobanden365
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Carfax een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Carfax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Carfax actief?

Carfax is vooral actief in de categorie autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Carfax reviews? Dan kunt u naar de website van Carfax gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie