Castle Telecom logo

Castle Telecom reviews, ervaringen en beoordelingen

Castle Telecom reviews, ervaringen en beoordelingen
142
Castle Telecom logo
Website
Castle Telecom
Categorie
Telecom

Castle Telecom ervaringen

Wil je een abonnement afsluiten bij Castle Telecom, maar twijfel je nog een beetje? Hier kan je alle ervaringen en beoordelingen over Castle Telecom lezen. Je bent zo helemaal up-to-date dankzij klanten die je al eerder voorgingen. Je weet zo of je hier misschien beter wel of niet een abonnement kan afsluiten. Heb je zelf een ervaring met Castle Telecom? Deel dan jouw mening met anderen in een review zodat andere consumenten een idee hebben wat ze kunnen verwachten van Castle Telecom!

Over Castle Telecom

Castle Telecom heeft al jarenlang ervaring in het afsluiten van online telefoon abonnementen. Ze staan vooral bekend om de goede service, snelle levering en bovenal om de cadeau abonnementen. Dit zijn telefoonabonnementen waarbij je een gratis cadeau krijgt zoals een laptop of tablet. Naast de bekende Castle Abonnement kan je hier ook gewoon terecht voor de betrouwbare service. Kom je ergens niet uit? Dan zijn ze altijd goed bereikbaar en om jou wat zekerheid te geven zijn ze lid van de thuiswinkel.org.

Gratis een cadeau uitzoeken.

Je kan natuurlijk bij Castle Telecom kiezen voor een nieuwe smartphone, maar je kan ook een cadeau uitzoeken. De online provider staat bekend om het grootste aanbod in cadeaus bij een nieuw telefoonabonnement. Uiteraard krijg je hier natuurlijk geen smartphone meer bij, maar je krijgt wel een nieuwe Playstation 4 of 3D led televisie. Je kan zelf bepalen wat voor een cadeau je wil krijgen bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Afhankelijk van het cadeau dat je uitkiest kan je een abonnement selecteren.

Bezorging op afspraak.

Voor het afsluiten van een telefoonabonnement zijn natuurlijk wat belangrijke gegevens vereist. Dit is de reden dat er een koerier bij je thuiskomt voor het afsluiten van een telefoonabonnement. Ter controle van je rekeningnummer wordt er € 0,01 gepint en direct hierna is je telefoonabonnement actief en krijg je direct het cadeau dat je hebt uitgekozen. Je kan met de koerier zelf afspreken op welke dag hij het beste langs kan komen. Dit kan vaak al vrij snel zodat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe telefoonabonnement.

Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Orange logo
Orange
54 beoordelingen
3,9
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Castle Telecom

Ons team van experts heeft Castle Telecom geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Castle Telecom bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Castle Telecom is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Castle Telecom is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Castle Telecom. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Castle Telecom.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tv met abonnement

Tv binnen 6 dagen stuk en castle doet niets regel het zelf maar. SLECHTE SERVICE nooit meer Castle.

Geplaatst op: 03-02-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anita

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
24 uur levering en scherpe prijzen

Wat een toeval dat ik bij Castle Telecom uitkwam. Via via rondgezocht en kwam een aanbieding tegen en die was bij Castle Telecom. Ik kende het niet maar wilde het wel proberen. De aanbieding voor een gloed nieuwe mobiele telefoon voor maar 23 euro per maand. Wat een uitkomst en nog eens binnen 24 uur geleverd. Echt helemaal top en super blij met mijn nieuwe telefoon.

Geplaatst op: 15-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henry

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Castle Telecom
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Orange logo
Orange
54 beoordelingen
3,9
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Castle Telecom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Castle Telecom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Castle Telecom actief?

Castle Telecom is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Castle Telecom reviews? Dan kunt u naar de website van Castle Telecom gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie