CIVAS Opleidingen logo

CIVAS Opleidingen reviews, ervaringen en beoordelingen

CIVAS Opleidingen reviews, ervaringen en beoordelingen
1136
CIVAS Opleidingen logo
Website
CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen reviews

Wil jij je verder ontwikkelen en wil je thuis studeren? Terwijl je overdag gewoon aan het werk bent? Als je op zoek gaat naar een thuisstudie of een leuke cursus die je kunt volgen, dan ben je vast en zeker de website van CIVAS Opleidingen weleens tegengekomen. CIVAS Opleidingen focust zich vooral op het aanbieden van thuisstudies die te maken hebben met banen in de zorg, psychologie en pedagogiek. Wellicht wil je weten of dit wel een betrouwbare aanbieder is. Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben CIVAS Opleidingen beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over CIVAS Opleidingen, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van CIVAS Opleidingen? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

CIVAS Opleidingen ervaringen

Ons team van experts heeft CIVAS Opleidingen deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Zij specialiseren zij zich in het aanbieden van thuisstudies die banen in de zorg kunnen opleveren. Ze zijn van een school voor complementair medisch onderwijs uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen.

Het bedrijf is gevestigd in Haarlem en ze hebben een zeer deskundig team dat voor je klaarstaat als je vragen en problemen hebt. Die zowel per e-mail als telefoon bereikbaar is. Je hebt een keuze uit verschillende opleidingen en cursussen. Of je nu jouw eigen praktijk wilt beginnen of een opleiding tot praktijkondersteuner wilt volgen.

De website van CIVAS Opleidingen is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct zoeken naar een opleiding die het beste bij jou past. De opleidingen zijn verdeeld over verschillende specialismen en met het handige filtersysteem kun je aangeven welk opleidingsniveau je wilt volgen en hoe lang je over de thuisstudie wilt doen.

Over CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de educatiesector en ze zijn ook een gespecialiseerde partij die mensen helpen om zich te ontwikkelen. Zij bieden verschillende opleidingen aan. Van thuisstudies om je eigen praktijk als therapeut te openen tot aan een opleiding tot kinderpsycholoog. Ook als je interesse bij voeding ligt kun je opleidingen tot diëtist(e) volgen en er zijn ook verschillende coaching opleidingen.

Meer dan 100 opleidingen

CIVAS Opleidingen is van school voor complementair medisch onderwijs uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen. Zij hebben een breed assortiment in verschillende opleidingen die met de zorg in verband staan. Of je nu als schoolverlater aan een thuisstudie wilt beginnen of als je jezelf wilt laten omscholen; bij CIVAS Opleidingen kun je terecht om je carrière en je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. 

Service van CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen heeft een uitgebreide helpdesk waar je via telefoon en e-mail terecht kunt voor al jouw vragen. Of je nu een vraag over een opleiding of gericht advies nodig hebt over welke thuisstudie het beste bij jou past.

Betalingsmogelijkheden

CIVAS Opleidingen biedt verschillende mogelijkheden om de thuisstudie te betalen. Hetzij via de welbekende en veilige betalingsmethode iDeal, maar je kunt ook achteraf betalen door middel van een factuur. Je kunt CIVAS Opleidingen ook machtigen om het bedrag van je rekening te laten afschrijven.

Gebruiksvriendelijkheid

CIVAS Opleidingen heeft een uitgebreide en gebruiksvriendelijke website. De website is ook zeer overzichtelijk en via de duidelijke navigatie kun je direct naar naar een thuisstudie die voor jou interessant is navigeren. Het aanbod is enorm en bestaat uit meer dan 100 opleidingen die in verbinding staat met de zorgverlening. Ze hebben een zeer uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij CIVAS Opleidingen dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is CIVAS Opleidingen betrouwbaar?

CIVAS Opleidingen is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is CIVAS Opleidingen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze de erkende betalingsmethode iDeal aan. 

Met meer dan 15 jaar ervaring is CIVAS Opleidingen een gevestigde naam op het internet en een veilige plek waar je een thuisstudie kunt aanschaffen. Je kunt gericht advies krijgen over thuisstudies en een keuze maken om jezelf en jouw carrière een boost te geven. CIVAS Opleidingen staat voor je klaar als je vragen en/of klachten hebt. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen biedt erkende thuisstudies aan voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen en hun carrière een boost willen geven. Het is bijzonder om te zien dat het bedrijf in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut dat niet alleen meer dan 100 opleidingen aanbiedt, maar ook voor haar studenten klaar staat. Voordat je een thuisstudie aanschaft kun je ook altijd een proefles volgen om te kijken of de studie wel bij je past. 

Contact opnemen met CIVAS Opleidingen

Contact opnemen met CIVAS Opleidingen is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Ga je liever een kopje koffie bij hen drinken? Dat kan ook, want je kunt ze met een afspraak bezoeken in Haarlem.

Klantenservice en klachten

CIVAS Opleidingen heeft haar deskundigen. Die jou kunnen helpen bij vragen over thuisstudies. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail en telefoon genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij CIVAS Opleidingen? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over CIVAS Opleidingen compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met CIVAS Opleidingen. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over CIVAS Opleidingen
Gerelateerde bedrijven
CentrumvoorAfstandsonderwijs logo
CentrumvoorAfstandsonderwijs
2 beoordelingen
9
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
Gezondheidsschool logo
Gezondheidsschool
2 beoordelingen
9
8
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen is geverifieerd door ons expert team. De webshop CIVAS Opleidingen bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CIVAS Opleidingen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CIVAS Opleidingen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

CIVAS Opleidingen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van CIVAS Opleidingen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CIVAS Opleidingen.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn en helder lesmateriaal en eenvoudig digitaal studentenportaal

Ik volg nu mijn 2e opleiding bij Civas en ik vind het lesmateriaal van prima kwaliteit. Het zit in makkelijke kleine multomappen, dat werkt prettig. Het digitale studentenportaal is, vergeleken met andere thuisstudie aanbieders, helder van opzet, snel en eenvoudig. Aanrader dus.

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Cursus OK, Civas weigert diploma te versturen

Op 13 augustus een cursus bij Civas afgerond, "diploma" gehaald, maar 3 maanden later heb ik dit diploma nog steeds niet ontvangen. 2 weken geleden een mailtje hierover verstuurd, maar ondanks beloftes dat ze het gingen uitzoeken, nog steeds niets ontvangen. De cursus zelf was kwalitatief ok (als bijscholing/naslagwerk), maar zeer jammer dat het beloofde "diploma" uitblijft. Ik heb nog enkele andere cursussen lopende bij Civas, maar ga deze louter gebruiken als naslagwerk, gezien het (betaalde) examen toch verder geen nut blijkt te hebben.

Geplaatst op: 18-11-2022
Laatst bewerkt op: 18-11-2022
Geschreven door: Roel B.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima opleiding

Ik ben al een tijdje bezig met de opleiding en ik ben er heel positief over. Ik heb al veel geleerd. Maar er zitten wel een paar foutjes in maar dit is niet een super groot probleem.

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tessa C.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top instituut

Ik heb al meerdere keren een opleiding gevolgd bij dit instituut en ik ben er zeer tevreden over. Het niveau licht erg hoog en ze pakken het allemaal erg goed aan.

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milan E.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Ik heb al een aantal keren hier een opleiden of een instituut gevolgd en ik ben over alle keren super tevreden. Het niveau is altijd goed en sluit aan op welke vaardigheden ik al beschik. Super!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CIVAS Opleidingen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
CentrumvoorAfstandsonderwijs logo
CentrumvoorAfstandsonderwijs
2 beoordelingen
9
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
Gezondheidsschool logo
Gezondheidsschool
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CIVAS Opleidingen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over CIVAS Opleidingen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CIVAS Opleidingen actief?

CIVAS Opleidingen is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de CIVAS Opleidingen reviews? Dan kunt u naar de website van CIVAS Opleidingen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie