Cookinglife logo

Cookinglife reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Cookinglife reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1606
Cookinglife logo
Website
Cookinglife
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Cookinglife

Ben jij een echte kookfanaat? Dan heb je vast weleens van Cookinglife gehoord, een website met een enorm assortiment praktische keukenartikelen en bijzonder keukengerei. Alles wat bij lekker eten komt kijken, vind je op de website van Cookinglife. Heb je nog niet eerder bij Cookinglife iets besteld, dan is het fijn om te weten hoe andere klanten de service, levering en kwaliteit van deze kookwinkel beoordelen. Ga je die geweldige braadpan van Le Creuset nu bij Cookinglife bestellen, of toch liever niet? Lees hier de recensies en je weet wat je kunt verwachten. Onze reviews zullen je helpen de verstandigste en daarmee ook de beste beslissing te nemen.

Over Cookinglife

Cookinglife.nl is een webwinkel met een breed assortiment kookartikelen, waaronder keukenapparaten en handige keukenhulpjes. Je vindt er ook serviesgoed van scherp geprijsde borden en bekers voor de student tot hoogwaardig servies van gerenommeerde merken. Natuurlijk hoort daar ook het diverse bestek en glaswerk bij. Cookinglife levert niet alleen aan particulieren, maar ook de professionele kok en de horeca vindt hier de meest favoriete merken. Er is ruime keuze uit meer dan 10.000 producten en meer dan 50 merken. Regelmatig deelt Cookinglife winacties via de social media. Cookinglife heeft naast de webwinkel ook 2 fysieke winkels, waarvan 1 in Groningen en 1 in Nijmegen.

Waarom kiezen voor Cookinglife?

Met de handige keukenhulpjes en het bijzondere keukengerei van Cookinglife maak je het lekkerste eten en presenteer je het restaurantwaardig met een prachtig gedekte tafel. Het assortiment is enorm groot en geschikt voor elk budget. De keuze in merken en kwaliteit is enorm. Heb je geen idee uit welk product je het beste kunt kiezen? Via de link naar de keuzegidsen helpt Cookinglife je met extra, overzichtelijke informatie. Ook helpt de website je aan inspiratie met de meest uiteenlopende producten voor verschillende aangelegenheden. Wekelijks plaatst Cookinglife Foodies een aantal heerlijke, nieuwe recepten op de website.

Extra opties bij Cookinglife

Laat Cookinglife je servies van je zakelijke logo voorzien! Ook kun je als particulier je bekers of glaswerk personaliseren met een mooie afdruk. Ga je trouwen? Dan kun je er online een bruidslijst samenstellen. Deze opties zijn direct en eenvoudig aan te vragen via de online formulieren. Naast deze opties kun je ook een andere kookfanaat blij maken met een cadeaukaart van Cookinglife.

Is Cookinglife betrouwbaar?

De webwinkel van Cookinglife is voorzien van een SSL-certificaat. Dit houdt in dat de gegevens die de klant invult voor een bestelling of contactaanvraag versleuteld worden verzonden. De online bestelling kan op verschillende manieren betaald worden: met iDEAL, vooruitbetaling, PayPal, creditcard of de cadeaukaart van Cookinglife. Ook is het mogelijk achteraf te betalen op factuur. Bestellingen worden geleverd door PostNL.

Klantenservice en klachten Cookinglife

Op veel vragen vind je op de website van Cookinglife alvast antwoorden onder de link van de klantenservice bij de ”˜veelgestelde vragen’. Ook vind je hier alle informatie over het verzenden, betalen, retourneren en veiligheid. Je kunt de klantenservice van Cookinglife ook telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt de klantenservice ook mailen maar de voorkeur gaat uit om gebruik te maken van het online contactformulier.

Wil jij Cookinglife ook beoordelen?

Heb jij onlangs een keukenapparaat of servies besteld bij Cookinglife? Laat ons weten wat je vond van het product en de afwikkeling van je bestelling. Je geeft anderen daarmee een goed beeld over de kwaliteit, service, veiligheid en betrouwbaarheid van Cookinglife. Raad jij deze online kookwinkel anderen aan? Meld je persoonlijke bevindingen in een review en help online shoppen veiliger en daarmee extra leuk te maken.

Reviews over Cookinglife

Gerelateerde bedrijven

Tiptopdeal.nl logo
Tiptopdeal.nl
4 beoordelingen
6
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

5,3
27% zou hier weer kopen
16 beoordelingen
Lees onze review over Cookinglife

Cookinglife is geverifieerd door ons expert team. De webshop Cookinglife bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Cookinglife lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Cookinglife. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Cookinglife is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Cookinglife. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cookinglife.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service bij schade

Ik ontving beschadigde producten omwille van een slechte verpakking. Het ging om een cadeau waardoor de schade later dan 24u werd vastgesteld bijgevolg wensen zij de schade niet te vergoeden. Zij zijn niet geïnteresseerd in foto's dus wensen dit in de toekomst niet te voorkomen. De klantendienst is erg boertig. Denk goed na voor u hier iets bestelt. Het ging bij mij om placemats - niet eens iets breekbaar.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karolien V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren betaalde spullen niet!

Zeer slecht. Leveren betaalde spullen niet en zijn dat ook niet van plan. Wie je ook spreekt binnen dit bedrijf.

Geplaatst op: 17-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart M.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schade aan product wordt niet vlot en correct opgelost.

Serviesgoed besteld. Eén bord stuk. Na bijna 14 dagen heen en weer mailen, is er nog steeds geen oplossing. Er wordt traag gereageerd. Enorm vervelend. Ook zat er niet eens een 'breekbaar' sticker op het pakket (met een serviesset) Ik bestel hier zeker niet weer. Slechte service!

Geplaatst op: 03-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht verpakt en slechte service = niet gaan kopen

We hebben een bestelling voor de feestdagen gedaan. Netjes op tijd geleverd. Echter helemaal verkeerd verpakt. Het bubbeltjespapier zat aan de buitenkant van de doos ipv aan de binnenkant om de 10 schaaltjes heen. 4 van de 10 schaaltjes waren kapot. Dat kan gebeuren. Ik denk dat ze door de drukte onervaren inpakkers hadden. Foto van gemaakt. Cookinglife was echter niet bereikbaar, schermde met dat je binnen 24 uur moet melden. Dat is wat moeilijk als je iets kado geeft. Ze hebben een bericht op de telefoon gezet dat ze die dag niet bereikbaar waren en hebben dit vervolgens aangepast naar een week. Na een maand pas contact : het enige wat ze willen doen is 15% korting geven op de volgende bestelling. Dit geeft geen vertrouwen en we waren overduidelijk niet de enige. Beste Cookinglife, choose your battles en geef toe dat je dit niet goed gedaan hebt. We gaan bij jullie geen nieuwe bestelling meer plaatsen na zo'n ervaring.

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inez V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bar en bar schandalige slechte service.

2 dezelfde artikelen besteld die beiden defect waren. Klantenservice was nauwelijks bereikbaar. Alleen via chat, waar geen antwoord op kwam. Pas na dagen, daarna retourformulier ingevuld met bijbehorende foto’s en bankafschrift. Retourneren werd geweigerd omdat het buiten de termijn viel. Op hun site staat 30 dagen, en nu plots is het 24 uur. De bij behorende foto’s hechten ze geen waarde aan. Omdat ik nadere uitleg vroeg over het retourneren dat totaal niet overeenkwam met wat op hun website stond werd alle contact verbroken.
Had ik de reviews maar gelezen voordat ik een bestelling plaatste. Want mijn geval is niet het eerste. Makkelijk geld verdient over de ruggen van mensen. Raadt iedereen af om hier iets te bestellen.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, onbetrouwbaar en zeer asociaal personeel.

Ik had 2 serviezen en een set waterglazen besteld. Dit was 11 december.
Levering zou volgende dag plaatsvinden. Inderdaad, de volgende dag werden er 2 dozen geleverd. Deze bevatten echter nog niet eens de helft van de bestelling. Meteen gemaild. Reactie komt dan pas de volgende dag. Hun mails bevatten vooral heel vaak de woorden "helaas" en "niet". En laten iedere keer een hele dag op zich wachten en worden telkens door iemand anders beantwoord. Je bent daar echt een nummer, stapje harder lopen doen ze niet. Leggen de fout neer bij PostNL. Komen niet met andere oplossingen, bieden geen alternatief aan. Niks. Wacht nu inmiddels al 13 dagen op mijn bestelling, die volgens mij gewoon uitverkocht is. Lijkt mij dat je anders gewoon je klant een nieuwe levering laat toekomen als de oorspronkelijke "kwijt" is. Weigeren mij mijn geld terug te geven in afwachting van het onderzoek. Lijken niet te snappen dat ik mijn bestelling wil annuleren. Inmiddels is het 29 december en weigeren zij nog steeds mijn geld terug te betalen. Incassobureau is ingeschakeld. Ik koop hier nooit meer iets.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kelly S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring, leveringsproblemen en slechte service

Al weken wacht ik op mijn aankoop. Maar door fout na fout nog niet geleverd. Men wordt niet serieus genomen. Volgende keer koop ik bij Bol.com dan is het de volgende dag in huis...

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Levering waardeloos, hoewel de levertijd op zich oke was. Echter nog steeds niet geleverd gekregen waar we voor hebben betaald.
Geen servies ontvangen maar mozaïekstukjes. En dit gold voor de helft van de inhoud. Blijkt dat ik een cadeau eerst zelf uit had moeten pakken voordat ik het cadeau zou geven en was dus volgens hen te laat met reclameren. Daag centen. Wel betaald maar dus eigenlijk geen servies ontvangen. Waarschijnlijk komt dit vaker voor aangezien ik de reactie kreeg met een link naar de website dat het servies binnen 24 uur gecontroleerd had moeten worden op gebreken. Tja!!

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilona L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nóóit meer Cookinglife, geen goed woord voor over.

Servies besteld, op de site op voorraad. Na 9 dagen eindelijk gekregen. Daar moest ik dan wel eerst voor bellen. Een deel uitgepakt, van 2 borden bleek het glazuur beschadigd. Alles na op en neer mailen met toegevoegde foto s retour gestuurd, op MIJN kosten. Blijkt er bij retour breuk te zijn in een deel van het product, absoluut NIET toen ik het retourneerde, wordt ik geacht wéér op MIJN kosten de hele zending terug te nemen!!!!
Ik wilde voor 5 december een leuk cadeau, het is beschadigd, komt Na 5 december pas aan, is 100 % héél als ik het retourneer, en wordt nu geacht een beschadigd product verplicht te kopen???

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Coby V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Scheur in nieuwe gietijzeren pan zonder problemen een nieuwe toegestuurd gekregen.Zelfs de oude hoefde niet retour.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht bedrijf om 3x verzendkosten te moeten betalen

Waardeloos onvriendelijke klantenservice

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bianca G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Waardeloos bedrijf om 3x verzendkosten te vragen

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bianca G.

5 / 10
1/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg slechte service

Erg slechte service. Ze bezorgen een verkeerd produkt en je blijft maar mailen en mailen. Met steeds verschillende mensen/namen. En nog heb ik mijn bestelde en betaalde glazen niet ontvangen. Eerst moet je een foto van de pakbon, dan van de verkeerde dozen, dan van de barcodes, ga zo maar door. Ze verzinnen steeds iets nieuws. En dan hoor je niks meer .....🤬Dus niet bestellen hier, want als het mis gaat ben je je geld kwijt en heb je niet wat je wilt!

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vandaag besteld = morgen NIET thuis

Orders binnenhalen op basis van levertijd en vervolgens pas dagen later de pakketjes versturen en dan de post de schuld geven.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gin R.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk servies

Ik heb hier echt super leuk servies gekocht. Het bestellen via de website ging super vlot en makkelijk. Helaas kwam het wel beschadigd aan maar toen ik dit had vermeld kreeg ik meteen weer nieuwe opgestuurd.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohammed D.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cookinglife


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tiptopdeal.nl logo
Tiptopdeal.nl
4 beoordelingen
6
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cookinglife een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 16 beoordelingen geplaatst over Cookinglife. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cookinglife actief?

Cookinglife is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Cookinglife reviews? Dan kunt u naar de website van Cookinglife gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie