De Boeddha Winkel logo

De Boeddha Winkel reviews, ervaringen en beoordelingen

De Boeddha Winkel reviews, ervaringen en beoordelingen
736
De Boeddha Winkel logo
Website
De Boeddha Winkel
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen De Boeddha Winkel

Als je houdt van bijzondere dingen is shoppen in De Boeddha Winkel iets voor jou. Je vindt er namelijk tal van originele Boeddha beeldjes en enkele andere unieke artikelen. Kopen in De Boeddha Winkel is ook ideaal als je graag iemand origineel wilt verrassen met kerst of op een andere bijzondere dag. Voordat je je aankopen doet bij De Boeddha Winkel is het echter wel aangeraden om hier de ervaringen van voormalige klanten door te nemen. Het helpt je namelijk bij het maken van de juiste beslissing!

Over De Boeddha Winkel

De Boeddha Winkel maakt onderdeel uit van Shoppartners BV., een firma die verantwoordelijk is voor nog enkele andere goedlopende online winkels, waaronder Bellatio.nl, Knuffelparadijs.nl en Fun-en-Feest.nl.

Omdat het bedrijf het belangrijk vindt zijn klanten van het beste te voorzien, is het continu bezig met het verbeteren van de winkels én het assortiment. De Boeddha Winkel vindt ook klantvriendelijkheid erg belangrijk. Om die reden zorgt het voor een goede klantenservice, een snelle levering en lage verzendkosten.

Waarom kiezen voor De Boeddha Winkel

Als je een geschenkje wilt kopen voor je geliefde heb je uiteraard veel opties op vlak van online shoppen. Toch is kopen bij De Boeddha Winkel een goed idee, want wanneer je je dierbare een boeddha schenkt, heeft dit een mooie symbolische betekenis. Een boeddha staat namelijk voor vruchtbaarheid en brenger van geluk. Je hebt in het assortiment de keuze uit maar liefst meer dan 200 verschillende beeldjes.

Maar deze online winkel heeft nog veel meer andere leuke artikelen om te schenken of om zelf te koesteren, waaronder kristallen en stenen, draken beeldjes, geurolie en kaarsen. Er is dus zeker voor elk wat wils. Doordat je je artikelen snel bezorgd krijgt en de verzendkosten erg laag liggen, is winkelen in deze online shop nog interessanter!

Is De Boeddha Winkel betrouwbaar?

Wanneer je van plan bent om cadeautjes te kopen voor je dierbare wil je dit uiteraard doen bij een webshop die betrouwbaar is. Bij De Boeddha Winkel zit je dan goed, want de vele positieve beoordelingen wijzen erop dat je op de webshop kan vertrouwen.

Daarnaast is de site voorzien van het 'Thuiswinkel waarborg' keurmerk. Dat is het ultieme bewijs dat een webshop betrouwbaar is. Je kan er bovendien op tal van veilige manieren betalen, waaronder Mastercard en Visa. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je je aankopen doet bij De Boeddha Winkel!

Klantenservice en klachten

Heb je al eerder gekocht bij De Boeddha Winkel en zit je met klachten? Dan is het mogelijk om het bedrijf te bereiken via e-mail. Lees misschien eerst de info onder de sectie 'Klachten' zodat je weet wat er je te wachten staat.

Wanneer je op 'Klantenservice' klikt kom je terecht bij enkele veelgestelde vragen. In het geval dat je nog niet zeker bent over iets, is het dus handig om dit door te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Houd je niet in om ook je beoordelingen bij ons achter te laten in het geval dat je al ervaringen opgedaan hebt bij De Boeddha Winkel. Het schrijven van een review is namelijk de ideale manier om anderen te helpen. Het achterlaten van een recensie neemt bovendien slechts enkele minuten tijd in beslag. Je hoeft er dus niet mee in te zitten dat je teveel tijd verliest!

Reviews over De Boeddha Winkel
Gerelateerde bedrijven
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over De Boeddha Winkel

De Boeddha Winkel is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Boeddha Winkel bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Boeddha Winkel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Boeddha Winkel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De Boeddha Winkel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van De Boeddha Winkel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Boeddha Winkel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Boeddha Winkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Boeddha Winkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Boeddha Winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Boeddha Winkel actief?

De Boeddha Winkel is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Boeddha Winkel reviews? Dan kunt u naar de website van De Boeddha Winkel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie