DrogisterijPlus logo

DrogisterijPlus reviews, ervaringen en beoordelingen

DrogisterijPlus reviews, ervaringen en beoordelingen
408
DrogisterijPlus logo
Website
DrogisterijPlus

Reviews en Ervaringen DrogisterijPlus

Soms is het gewoon handiger om online je boodschappen te doen. Ook als die boodschappen te maken hebben met persoonlijke verzorging. Dan ga je dus op zoek naar een drogist online. Ook jij bent waarschijnlijk op zoek naar deze mogelijkheid en dus vond je DrogisterijPlus. Nu wil je vast weten of DrogisterijPlus wel te vertrouwen is. Fijn dat je hier terecht gekomen bent, want wij vertellen jou meer over het bedrijf op zich en hoe zij werken. De recensies van klanten van DrogisterijPlus doen de rest. Want het lezen over ervaringen van anderen, die maken je een stuk wijzer, toch? Hoe beoordelen anderen deze webshop? Hoe snel was de levering, bijvoorbeeld. En als er iets aan de hand is met de bestelling of als je op zoek bent naar advies: hoe werkt DrogisterijPlus dan? Lees het hier en bepaal zo of dit de online drogist is die jij zoekt! Ben je zelf klant bij DrogisterijPlus? Dan vragen we je vriendelijk of je jouw review hier wilt achterlaten!

Over DrogisterijPlus

DrogisterijPlus is in een paar woorden gezegd dé online drogist. Praktisch alles op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging vind je hier. Heel eenvoudig dus vanuit je luie stoel de artikelen kopen die je nodig hebt op dit gebied. Het bedrijf is gevestigd in Zaandam en verkoopt o.a. artikelen op het gebied van babyverzorging, vrouwelijke hygiëne, voetverzorging, zonnebrand, lichaamsverzorging, haarverzorging, handverzorging, make up, mondverzorging, parfum, maar ook huishoudelijke artikelen. Een breed aanbod dus.

Waarom kiezen voor DrogisterijPlus

Door het brede assortiment is het fijn winkelen bij DrogisterijPlus. Het bedrijf heeft de bekende merken in het assortiment zitten en heeft leuke aanbiedingen. Je kunt ook een cadeaubon kopen en zo iemand anders verrassen. Door het aanmaken van een account kan je je oude bestellingen terugkijken, wat een grote hulp kan zijn bij een volgende bestelling. Gratis verzending is mogelijk bij bestellingen vanaf 60 euro. Op de hoogte blijven kan via een nieuwsbrief.

Is DrogisterijPlus betrouwbaar?

Volgens de website kan je op de hoogte blijven van aanbiedingen via de nieuwsbrief, kan je een verlanglijstje maken en wordt er zo te zien dus veel gedaan om het de klant aanlokkelijk te maken. Leveringen geschieden netjes via Track & Trace. Betalen doe je gewoon via de bekende, veilige betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

Voor vragen en klachten kan je ze per mail bereiken. Schade aan producten moet je binnen 2 dagen melden. Uiteraard heb je 14 dagen de tijd om te retourneren zonder opgaaf. Alleen vallen in dit geval de retourkosten ten deel aan de consument. Retourneringen kan je melden via het contactformulier op de site, onder het kopje retourneren (onder aan de pagina).

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met DrogisterijPlus? Hoe snel was de levering? Krijg je antwoord als je een vraag hebt? Worden problemen netjes afgehandeld? Hoe waren de aanbiedingen en van welke kwaliteit de artikelen? Uiteraard zegt ieder bedrijf immers dat ze de beste hierin zijn. Natuurlijk zijn de ervaringen van anderen handig om te weten als je met een webshop voor de eerste keer in zee gaat. Want dat zijn de echte verhalen. Alleen daarom al is een review achterlaten fijn voor anderen!

Reviews over DrogisterijPlus
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met DrogisterijPlus

Het bedrijf DrogisterijPlus is geverifieerd door ons. De webshop DrogisterijPlus is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. DrogisterijPlus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DrogisterijPlus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

DrogisterijPlus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DrogisterijPlus te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nul service

Hoe dit bedrijf aan een 7 komt op deze website is mij een raadsel. Ik vind de manier van zakendoen van dit bedrijf beneden alle peil. Een maand geleden kocht ik via bol.com een luchtreiniger bij drogisterij plus. Na een paar keer gebruiken ging het apparaat al kapot. Ik nam contact op met drogisterij plus maar volgens hen heb ik geen recht op garantie. Toen ik tegenwierp dat een apparaat toch echt langer mee hoort te gaan dan een maand werd de toon van de medewerkers al snel onprettig. Men heeft blijkbaar nog nooit gehoord van klantenservice. Ik raad iedereen aan zijn geld uit te geven bij een bedrijf waar men niet als vuil wordt behandeld zodra een aankoop defect blijkt.

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 01-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende reclame

Had bij Bol.com papflesjes gezien met autotjes op de zijkant 4 stuks plus 4 reservespenen 2 tutjes en een flessenborstel.
Bij levering krijg ik 4 blanco flesjes met 4 reservespenen 1 tutje en een flessenborstel.
Na telefonisch contact met bol.com mag ik deze retoursturen wordt mijn geld teruggestort en krijg ik van bol.com 5 euro schadevergoeding en de raad om ze terug te bestellen.
Dus dat heb ik gedaan vandaag krijg ik dezelfde bestelling die ik eerder ook gekregen had.
Maar deze doos staat helemaal niet voor te bestellen voel me dus bestolen.

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny C.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Kregen bedorven L'eau d'Issey geleverd. Teruggestuurd. Drogisterijplus weigert retour enzegt dat er niets aan de hand is. Eens maar nooit weer! Blijf hier weg!

Hier valt niets meer te verbeteren. Bedrijfsmode van dit bedrijf is: retours van andere bedrijven opkopen en die bij nietsvermoedende klanten in hun maag splitsen en bij klachten doen alsof hun neus bloedt. Ik zie ze wel bij de rechter.

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed contact

Ik had iets besteld via bol.com van dit bedrijf en er was iets fout gegaan bij de bestelling maar na wat telefonisch contact is alles snel opgelost. Ik ben verder super goed geholpen. Top bedrijf!

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tara F.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DrogisterijPlus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DrogisterijPlus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over DrogisterijPlus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DrogisterijPlus actief?

DrogisterijPlus is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DrogisterijPlus reviews? Dan kunt u naar de website van DrogisterijPlus gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie