Lentiamo logo

Lentiamo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lentiamo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1092
Lentiamo logo
Website
lentiamo.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lentiamo

Wil je online een hippe zonnebril bestellen? Zoek je een ander lenzendoosje of is je lenzenvloeistof bijna op? Dan kom je wellicht uit bij Lentiamo. Ben je helemaal weg van die ene zonnebril? Heb je zin om hem te bestellen? Het kan je wat onzeker maken als je een winkel nog helemaal niet kent. Komen de producten echt wel aan en is de klantenservice een beetje bereikbaar? Is Lentiamo een betrouwbaar bedrijf? Klopt de informatie die je leest op de website? Recensies kunnen je hier meer over vertellen. Andere klanten geven vaak eerlijk aan wat hun ervaringen zijn met een bepaald bedrijf. Deze beoordelingen van andere klanten hebben wij voor je verzameld. Ze staan hier handig op een rijtje. Door deze reviews door te nemen, kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om die trendy zonnebril, of om het even welk ander product, wel of niet bij Lentiamo te kopen.

Over Lentiamo

Lentiamo is een online shop met alles voor de ogen. Het bedrijf is opgericht in Tsjechië en wordt gerund door een team van enthousiaste mensen die graag een goede klantenservice bieden. De producten die ze aanbieden zijn alleen van merken met de beste certificering, de hoogste kwaliteit en een uitstekende bescherming voor de ogen. Lentiamo verkoopt haar producten in 16 verschillende landen in Europa. Achter Lentiamo staat het bedrijf Maternia. Dat is in 2006 opgericht. Lentiamo startte in Tsjechië, maar is inmiddels uitgebreid naar steeds meer andere landen. Vandaag de dag horen ze tot de grootste verkopers van eyewear en eyecare in Europa. Klanten staan bij hen altijd voorop.

Waarom kiezen voor Lentiamo

Bij Lentiamo vind je contactlenzen, kleurlenzen, lenzenvloeistoffen, zonnebrillen, computerbrillen, brillen, oogdruppels en andere accessoires. Je kunt eenvoudig filteren op een van deze items. Vervolgens heb je dan de keus uit de prijs, de kleur, het merk, etc. Zo vind je snel wat je nodig hebt. De voorraad van dit bedrijf is enorm, dus je kunt ervan uit gaan dat je de bestelling snel in huis hebt. Bij elke aankoop spaar je bonuspunten, zodat je op een gegeven moment een leuke korting kunt krijgen. Vergeet je nogal snel dingen, dan is het handig om gebruik te maken van de lens herinnering. Je krijgt dan een seintje als het nodig is om je lenzen te vervangen of om nieuwe vloeistof te bestellen.

Is Lentiamo betrouwbaar?

Lentiamo is lid de Thuiswinkel Waarborg, dus dit vertelt je al veel over de betrouwbaarheid. Verder kun je bij deze shop op een veilige manier betalen. Er is voldoende informatie aanwezig over de klantenservice. Tenslotte zijn er al heel wat beoordelingen geschreven over dit bedrijf. De meeste reviews zijn heel positief. Over klachten is nauwelijks iets te vinden. Mensen geven aan dat hun bestelling snel werd geleverd en dat ze tevreden zijn over de producten.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten, dan kun je dit zo snel mogelijk aangeven bij Lentiamo. Is er een foutief of defect product geleverd, dan kun je dat gratis retourneren. Heb je een algemene vraag, probeer dan eerst het antwoord te vinden bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp bij elkaar gezet. Heb je een bepaalde vraag of opmerking waarbij je het liefst persoonlijk een medewerker spreekt, dan kun je tijdens kantooruren bellen. Verder is er het contactformulier en je vindt op de website verschillende e-mailadressen. Heb je een vraag over de levering van een product, dan gebruik je een ander e-mailadres dan wanneer je een vraag hebt over bijvoorbeeld een terugbetaling. Tenslotte is Lentiamo ook actief op de social media en kun je ook daar een berichtje achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Lentiamo? Bestelde je hier al eens producten voor je ogen, zoals bijvoorbeeld lenzen, een zonnebril of lenzenvloeistof? Ben je tevreden over deze artikelen? Hoe vind je het spaarsysteem? Heb je toevallig contact gehad met de klantenservice en hoe verliep dat? Beschrijf jouw ervaringen in een review en laat deze hier achter. Zo help je andere consumenten om hun keuze te bepalen. Dankzij jouw beoordeling leren zij meer over dit bedrijf en kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet te kopen.

Reviews over Lentiamo
Gerelateerde bedrijven
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Pearle logo
Pearle
2 beoordelingen
7,3
Vision Direct logo
Vision Direct
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Netjes geleverd

Hoge kwaliteit lenzen voor een super goede prijs. De bezorging was erg snel en het was erg netjes ingepakt. De service was erg goed en als ik nog een keer lenzen moet bestellen kom ik zeker terug hier!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lentiamo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Pearle logo
Pearle
2 beoordelingen
7,3
Vision Direct logo
Vision Direct
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lentiamo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lentiamo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lentiamo actief?

Lentiamo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lentiamo reviews? Dan kunt u naar de website van Lentiamo gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie