Easyterra logo

Easyterra reviews, ervaringen en beoordelingen

Easyterra reviews, ervaringen en beoordelingen
1645
Easyterra logo
Website
Easyterra
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Easyterra

Heerlijk een eigen auto op vakantie of tijdens een zakenreis beschikken over je eigen voertuig, iedereen droomt hier wel van. Je kunt met een eigen auto gaan een staan waar je maar wilt en je bespaart hoge taxikosten in de stad of van het vliegveld naar de accommodatie. Het is daarom wel zo fijn dat je het aanbod van diverse verhuurmaatschappijen kunt vergelijken op een platform, zoals Easyterra. Ben je benieuwd hoe andere reizigers autohuur via Easyterra ervaren? Je leest alle reviews van dit verhuurbedrijf op deze pagina.

Over Easyterra

Easyterra is een onafhankelijke onderneming gericht op het vergelijken van prijzen in de online autoverhuur branche. Easyterra vergelijkt op de website de tarieven van meerdere aanbieders tegelijkertijd, wat jou als consument erg veel tijd bespaart. Je kunt een auto huren op meer dan 8.000+ locaties, je bent altijd zeker van de laagste prijs garantie en voor iedere portemonnee is er wel een een geschikt aanbod te vinden. De uitstekende klantenservice helpt je verder met al je vragen, er wordt transparant gewerkt en je kunt kosteloos annuleren. Ook kun je eenvoudig boeken op Mobiel / Tablet en desktop.

Waarom kiezen voor Easyterra

Easyterra werkt samen met grote aanbieders zoals Hertz, Europcar, Avis, Budget en Alamo, maar op lokaal niveau heeft Easyterra ook een aantal zeer concurrerende kleinere bedrijven opgenomen in de prijsvergelijking. Op deze manier kun je als consument via de site altijd concurrerende tarieven met elkaar vergelijken, zonder de kwaliteit van de service uit het oog te verliezen. Je hebt daarnaast ook nog eens de keuze uit een breed aanbod aan voertuigen. Denk hierbij aan een voertuig dat valt binnen de klasse mini, economy, compact, intermediate en standard. Maar ook luxe voertuigen kunnen worden vergeleken via Easyterra. Wil je graag een navigatiesysteem, uitgebreide dekking of sneeuwkettingen? Het zijn slechts een paar voorbeelden van filters waar je gebruik van kunt maken tijdens het zoeken naar een auto.

Is Easyterra betrouwbaar?

Het bedrijf is opgericht in 2005 met als doel de markt voor autoverhuur op het internet inzichtelijker te maken. Vandaag de dag is het bedrijf een van de meest bekende vergelijkingsmaatschappijen geworden. Met een groeiend aantal websites die veelal dezelfde diensten aanbieden, is er behoefte gebleken aan overkoepelende sites die het aanbod overzichtelijk op een rijtje zetten. Inmiddels is de site in een groot aantal talen beschikbaar en werkt Easyterra samen met tientallen aanbieders op meer dan 8.000 locaties wereldwijd.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een van de voertuigen die je online hebt gevonden? Of heb je te maken met een klacht van een van de verhuurbedrijven? De kundige klantenservice staat je graag te woord. Je neemt eenvoudig contact op door even te mailen of door even telefonisch contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Met meer dan 8000+ ophaallocaties is de kans erg groot dat je het verhuurbedrijf dat je kunt vergelijken via Easyterra wel eens voorbij hebt zien komen. Heb je hier onlangs een voertuig gehuurd via Easyterra waar je erg over bent te spreken? Deel je ervaringen met de verhuur van het voertuig op deze pagina. Wellicht ben jij wel degene die ook een andere reiziger kan overtuigen om te huren via dit bedrijf.

Reviews over Easyterra
Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
70 beoordelingen
6,8
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
5,7
30% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over Easyterra

Het bedrijf Easyterra is geverifieerd door ons. De webshop Easyterra is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Easyterra is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Easyterra maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Easyterra is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Easyterra. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Easyterra.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Boek al jaren via Easyterra, overzichtelijk en duidelijk. Uit de negatieve reviews kun je opmaken dat mensen niet lezen en/of zelf fouten maken.

Als ik een huurauto nodig heb boek ik altijd via Easyterra. Goede prijzen en makkelijk vergelijken. Zelf heb ik nog nooit problemen gehad, maar je moet wel weten dat Easyterra een tussenpersoon is. En duidelijk lezen. Er staat duidelijk aangegeven dat de aanvrager en bestuurder dezelfde persoon moet zijn als de creditcardhouder. Dus niet de creditcard van je man, vrouw, vriend, vriendin en/of kennis gebruiken. Ook borg moet je rekening mee houden, bij elke verhuurder weer verschillend (€500-€2000). De uiteindelijke service van levering is afhankelijk van de betreffende autoverhuurder op de plaats van bestemming. Soms heb je een chagrijnige Portugees, soms een aardige Italiaan, maar ze proberen altijd extra geld te verdienen en je een extra verzekering aan te smeren. Gewoon NEE zeggen. Bij de negatieve reviews zie en lees ik vooral dat mensen zelf fouten maken, maar het is natuurlijk altijd makkelijker om een ander de schuld te geven.

Geplaatst op: 28-03-2024
Laatst bewerkt op: 28-03-2024
Geschreven door: Christiaan J.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Als het mis gaat verwacht dan niets

Al vaak een auto gehuurd via easyterra. Helaas ging het afgelopen zomer mis en stonden wij zonder auto. Ondanks dat de klanten service verteld dat je de taxikosten kunt declareren geven zij niet meer thuis. Slechte ervaring.

Geplaatst op: 27-10-2023
Laatst bewerkt op: 27-10-2023
Geschreven door: Mick

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
ZEEEER SLECHTE SERIVCE

Zeer slechte service! Ik had geboekt met de creditcard van mijn man (we hebben beiden dezelfde achternaam)
in Sardinie 2,5 uur gewacht bij de autoverhuur balie. Eenmaal aan de beurt bleek dat ik als 1e boeker stond en we dus de creditcard van mijn man niet mochten gebruiken voor de borg (ondanks dat we de zelfde achternaam hebben). Gebeld met de organisatie maar konden niks meer wijzigen want was niet meer 48 uur voor verhuur. We mochten de borg niet contant betalen, niet pinnen niks, er was HELEMAAL NIKS mogelijk. Geld kwijt dus en geen auto kunnen huren!!

Geplaatst op: 21-08-2023
Laatst bewerkt op: 21-08-2023
Geschreven door: Wendie B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
EasyTerra: nul communicatie: lijkt niet te bestaan.

Mijn eerste ervaring met EasyTerra is dat dit bedrijf niet lijkt te bestaan. Een boeking bij EasyTerra wordt behandeld door een Duits bedrijf: AutoEurope.de. Na betaling stuurt dit bedrijf een e-mail, waarmee zij nog een tweede maal dezelfde betaling vragen. Bij verzoek om uitleg wordt deze niet gegeven, slechts een excuus. Correspondentie in het Nederlands wordt niet begrepen, wel in het Engels. Definitieve beoordelingen zijn nog niet te geven. De prijzen lijken goed. Het bestelproces is wel vlot, maar met merkwaardige mailtjes. Over levering valt nog niets te zeggen. De service lijkt te laat, want ondanks mailen naar het bedrijf in Nederland volgt geen reactie.

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-03-2023
Geschreven door: Anoniem D.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Er is zonder opgave van reden een bedrag van creditcard afgeschreven.
Klantenservice reageert niet en is niet bereikbaar via telefoon. Zou tussen 9 en 13 uur open zijn. Echter wordt nooit opgenomen. Wel engelstalige klantenservice maar die verwijzen steeds naar de nederlandse die dus niet bereikbaar is.

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Theo D.

6 / 10
2/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Terreur terwijl je met je rug tegen de muur staat!

Helaas, 0 sterren was niet mogelijk. Dit bedrijf zou eigenlijk EasyTerror moeten heten ipv EasyTerra.

Vlak voor vertrek rijbewijs hoofdbestuurder verloren geraakt. EasyTerra wilde de bestuurder niet wijzigen! Verhuurbedrijf wilde bij aankomst direct kosteloos annuleren en een nieuwe reservering maken met een andere hoofdbestuurder, maar daarvoor moest EasyTerra de reservering op de creditcard vrijgeven. Dat weigerden ze ook. Vervolgens zijn we gedwongen om €300 boete te betalen, teneinde eveneens via EasyTerra een andere auto te kunnen huren bij zelfde verhuurbedrijf - terwijl het verhuurbedrijf EasyTerra niets in rekening heeft gebracht voor deze ongelukkige samenloop. De te huren auto was ook nog eens veel duurder, zodat de schade uiteindelijk op €700 uitkwam (plus een vervelende start van de vakantie en uren vertraging). En bedankt EasyTerra!

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Deze oplichters konden niet garanderen dat bij aankomst de auto er ook daadwerkelijk zou zijn. Uiteindelijk de auto geannuleerd. Blijkt dat deze boeven toch het geld van de credit card hebben afgeschreven. Heb met ze gebeld en gemaild en nu kunnen ze het annuleren met aftrek van 75 Euro kosten. Wat een oplichters.

Geplaatst op: 19-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Easyterra en Goldcar stellen teleur

Ik heb een auto gehuurd via easyterra bij Goldcar in Bologna.
Op vliegveld aangekomen krijg ik de auto niet mee. Naam op rijbewijs komt niet overeen met opgegeven naam op de reservering. Heb ik zelf gedaan, mijn fout. Alles klopt verder, gegevens creditcard, bedragen, rijbewijs.
Easyterra gebeld en uitgelegd. Kunnen niets voor mij doen. Alleen auto annuleren tegen ca. € 200,- en een nieuwe reservering maken die ook nog eens € 100,- duurder is.
Ook moet ik ca. 3,5 uur wachten op mijn auto. De geannuleerde auto kan ik niet meekrijgen, omdat die gereserveerd is voor mij.
Echt geen service, niet behulpzaam en erg frustrerend.

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijs L.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
HUUR NOOIT EEN AUTO BIJ EASY TERRA

Je huurt een auto met alles erop en er aan. In portugal bij het ophalen van de auto bij EUROPCAR moesten wij nog een extra verzekering afsluiten om het eigen risico af te dekken. Dit kost 250 euro. EasyTerra was op dat moment niet te bereiken. Dus toch maar die verzekering afgesloten anders kregen we de auto niet mee. Tijdens onze vakantie contact gehad met EASYTERRA en werd gezegd als we terug zijn we contact moesten opnemen met de klantenservice. Hier werden we totaal niet gehoord en ze kwamen met allerlei argumenten dat wij ons geld niet terug krijgen. BOEK NOOIT EEN AUTO BIJ EASYTERRA!!!!!

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opnieuw geboekt

We hadden een aantal jaar terug ook al geboekt en we waren er toen erg tevreden mee. Nu hebben we weer hier weer een auto gehuurd. En weer opnieuw is alles super geregeld en alles staat ook duidelijk op de website.

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris L.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Easyterra
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
70 beoordelingen
6,8
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Easyterra een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Easyterra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Easyterra actief?

Easyterra is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Easyterra reviews? Dan kunt u naar de website van Easyterra gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie