EazeGames logo

EazeGames reviews, ervaringen en beoordelingen

EazeGames reviews, ervaringen en beoordelingen
4262
EazeGames logo
Website
EazeGames

Reviews en ervaringen EazeGames

Geld verdienen met spelletjes spelen? Het lijkt op de droom van zo goed als ieder kind. Waar het vroeger inderdaad altijd slechts een droom bleef hoeft dat vandaag de dag niet meer zo te zijn. Online vind je immers tal van games terug. En soms kun je er zelfs geld mee verdienen. Dat is het concept van EazeGames. Ben jij competitief ingesteld? Ben je fan van online games? Speel je graag tegen anderen? Verdien je er graag geld mee? Dan is EazeGames de juiste fit voor jou. Om te bepalen of EazeGames ook een betrouwbare website is kan je hier reviews en ervaringen van echte klanten terugvinden. Zo helpen die eerlijke beoordelingen jou een mening vormen over EazeGames!

Over EazeGames

EazeGames is dus een website in het brede genre van de online casino’s. Het concept bij EazeGames is echter niet dat je moet gokken of roulette spelen. Het concept is dat het een online gaming platform is waar je behendigheidsspellen tegen elkaar kunt spelen voor geld. De website ging van start in 2016 en werd opgericht door twee jonge Amsterdammers. Ook vandaag de dag is het hoofdkwartier nog altijd gelegen in Amsterdam. Naast een website beschikt EazeGames ook over een app voor zowel iOS- en Android toestellen. De voorwaarden om deel te nemen aan de games op EazeGames zijn duidelijk. Je mag enkel spelen als je 18 jaar of ouder bent en je kunt ook enkel geld verdienen als je echt geld hebt gestort en ingezet. Oefenen op de games? Dat kan dan weer wel dankzij de Eazecoins die je als startpakketje krijgt en ook doorheen de games kunt verdienen.

Waarom kiezen voor EazeGames?

Bij EazeGames kan je dus al spelenderwijze geld verdienen. Maar hoe gaat het nu exact in zijn werk? Concreet kan je kiezen uit tien verschillende spellen op de website met elk een ander thema. Zo heb je spellen gebaseerd op boogschieten, op voetbal, op bowling, op snooker, op solitaire en ga zo maar door. Naast de games zijn er ook rasechte competities waar het bloed van gaat stromen. Je kunt meedoen aan dagelijkse toernooien en aan de zogenaamde Easecup. Bij de dagelijkse toernooien speel je met Eazecoins en tracht je in de top drie van de dag terecht te komen. Bij de Eazecup draait het om toernooien die meerdere dagen lopen. Hierbij betaal je met echt geld om mee te mogen doen!

Is EazeGames betrouwbaar?

Als het om geld gaat dan heb je natuurlijk wel graag wat extra informatie over de betrouwbaarheid van een website. EazeGames bestaat alvast sinds 2016 en is dan ook al enige tijd actief binnen de sector. Bovendien kan je je gratis registreren op de website en vind je duidelijke algemene voorwaarden op de website terug. Hier vind je ook heel wat informatie over EazeGames zelf zoals bijvoorbeeld het adres van de hoofdzetel. Vergeet ook niet dat EazeGames een Nederlands bedrijf is en dus onder de Nederlandse wetgeving valt! EazeGames beschikt over een eigen klantendienst en werkt met een beveiligde SSL-verbinding. Ook betalen kan bij EazeGames op een veilige manier en in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Je kunt gebruik maken van heel wat betalingsopties zoals iDeal, Bancontact, Sofort, GiroPay en natuurlijk ook de kredietkaart.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag en vind je het antwoord op de website niet terug? Dan kan je altijd de klantenservice van EazeGames contacteren. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen. Neem je op deze manier contact op kan je binnen de werkdag een antwoord verwachten. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de chatfunctie, van het mailadres of je kunt telefonisch contact opnemen. Een laatste optie is om via één van de sociale media accounts een berichtje te sturen. Heb je een klacht voor EazeGames? Dan stuur je deze best via het contactformulier op of via mail. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot twee weken op zich laten wachten maar je ontvangt wel standaard een ontvangstbevestiging.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens de games van EazeGames uitgetest? En was dit een leuke ervaring of net niet? Schrijf dan een review met jouw mening en jouw beoordeling over EazeGames op deze pagina. Laat ons weten of de website fijn in gebruik is, of het aanbod aan je verwachtingen voldeed, of de uitbetaling vlot verliep. Zou je EazeGames bijvoorbeeld aanraden aan vrienden en/of familie? Ben je zelf nog actief op EazeGames?

Reviews over EazeGames
Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over EazeGames

Ons team van experts heeft EazeGames geverifieerd op een aantal punten. De webshop van EazeGames bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. EazeGames is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

EazeGames is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van EazeGames te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van EazeGames.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

ik was ingeschreven en had gestort
wou een terugstorting doen
wat ik ook verbeterde aan mijn rekeningnummer het lukte niet
had mail gestuurd
ik ga terug op mijn account ,wat zie ik ,geblokt
staat wel nog geld op !

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Djamila K.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over EazeGames
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EazeGames een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EazeGames. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EazeGames actief?

EazeGames is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de EazeGames reviews? Dan kunt u naar de website van EazeGames gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie