ENDI Energie logo

ENDI Energie reviews, ervaringen en beoordelingen

ENDI Energie reviews, ervaringen en beoordelingen
635
ENDI Energie logo
Website
ENDI Energie
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en ervaringen ENDI Energie

Het uitkiezen van een energieleverancier - het is een opgave die best uitdagend kan zijn. Het is ook erg belangrijk, want zoals we allemaal weten kunnen we er flink op besparen. Bij ENDI Energie levert men zowel groene stroom als gas aan een scherp tarief. Vooraleer je ermee verdergaat, is het van cruciaal belang je in te lezen. In welke mate kan je het bedrijf en haar werking betrouwen? Waarin biedt ze meer dan een soortgenoot? Het zijn vragen die je vandaag allemaal beantwoord krijgt.

Over ENDI Energie

ENDI Energie staat paraat voor het particuliere én ondernemende cliënteel. Een betaalbare rekening zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn - dit is dan ook hét motto waar ENDI Energie naar leeft. Ook op vlak van een individuele aanpak, op maat van specifieke dienstvragen, staat ENDI Energie’s werking sterk. Een samenwerkingsverband tussen talrijke experts en vaklieden zorgt voor groenere, betaalbaardere energie.

Waarom kiezen voor ENDI Energie

Zoals hierboven reeds vermeld werd, biedt ENDI Energie verschillende formules, aangepast aan bepaalde noden en wensen. Experts bekijken je situatie van A tot en met Z en voorzien een vlotte afhandeling. Naast 14 dagen bedenktijd en een eenvoudige overstap op voortdurende basis, reken je op een transparante, efficiënte aanpak van je dienstvraag. Benieuwd naar het exacte aanbod? ENDI Energie geeft je een mogelijkheid één jaar aan te sluiten, aan een vast tarief. Hetzelfde kan voor een periode van twee tot drie jaar. De pakketten in kwestie bevatten telkens hetzelfde - groene, duurzame stroom die je huis én onze wereld draaiende houdt. Geïnteresseerd in deze diensten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Is ENDI Energie betrouwbaar?

ENDI Energie zet zich actief in met een aangescherpte, innoverende werking. Het bedrijf staat werkelijk voor je in - er worden namelijk geen eigen winsten op verbruik vergaard. Werd je reeds klant en sta je op het punt je contract te verlengen? Je blijft van dezelfde voordelen genieten. Op basis van bovenstaande gegevens, evenals ervaringen van zij die eerder met het bedrijf in zee gingen, stellen we een algehele tevredenheid vast.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag, opmerking of suggestie? Heb je een klacht en wens je deze aan te geven? ENDI Energie’s klantenservice staat in voor alle vragen en onduidelijkheden. Dit doe je via een contactformulier, mailverkeer of telefonische weg. Werp ook zeker een blik op ENDI Energie’s blog - hier wordt alles wat je altijd al wilde weten omtrent (residentiële) energie uitgediept.

Wil jij ook beoordelen?

Op basis van ervaringen en verklaringen, ontdekte je vandaag meer over ENDI Energie - wat het aanbod voor je zoektocht kan betekenen, op welke mate aan betrouwbaarheid je rekent en meer. Deed je ondertussen een eigen ervaring op met het bedrijf en beoordeel je er graag op los? Dit kan en wordt erg geapprecieerd - het helpt anderen die later voor dezelfde overweging staan weer verder.

Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ENDI Energie

Het bedrijf ENDI Energie is geverifieerd door ons. De webshop ENDI Energie is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. ENDI Energie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ENDI Energie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ENDI Energie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van ENDI Energie te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ENDI Energie.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg blij

Ik ben erg blij dat ik ben overgestapt naar deze energie leverancier. Ik ben vooral overgestapt omdat het mij veel geld bespaard en dat het ook groene stroom is. De overstap zelf is ook goed verlopen.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guus V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ENDI Energie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ENDI Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ENDI Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ENDI Energie actief?

ENDI Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ENDI Energie reviews? Dan kunt u naar de website van ENDI Energie gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie