Esentimo logo

Esentimo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Esentimo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5069
Esentimo logo
Website
esentimo.be
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Esentimo

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Esentimo? Wij hebben de reviews van Esentimo op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Esentimo te kopen. Esentimo is een online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige designmeubels. Hieronder lees je meer over dit bedrijf.

Over Esentimo

Esentimo is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van designmeubels. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan van kwalitatief hoogwaardige meubels, waaronder stoelen, tafels, banken en verlichting. Esentimo staat bekend om haar uitstekende klantenservice en heeft als missie om de klant te voorzien van een uniek en persoonlijk interieur.

Waarom kiezen voor Esentimo

Esentimo biedt een breed assortiment aan hoogwaardige designmeubels aan. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en service en biedt klanten de mogelijkheid om hun interieur geheel naar eigen wens in te richten. Daarnaast biedt Esentimo een uitstekende garantie- en retourregeling en zijn de verzendkosten gratis binnen België en Nederland.

Is Esentimo betrouwbaar?

Esentimo is een betrouwbare webshop met een uitstekende reputatie onder klanten. Het bedrijf heeft geen keurmerk, maar heeft wel een groot klantenbestand en is actief op verschillende verkoopplatforms. Daarnaast heeft Esentimo een uitstekende klantenservice en biedt het bedrijf klanten de mogelijkheid om hun meubels eerst in de showroom te bekijken alvorens tot aankoop over te gaan.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Esentimo is goed bereikbaar en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Het bedrijf streeft ernaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen en heeft een klachtenafdeling waar klachten worden behandeld. De bereikbaarheidstijden van de klantenservice zijn duidelijk aangegeven op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Esentimo en wil je jouw beoordeling delen? Laat dan een review achter op onze website. Zo help je andere mensen met hun keuze en kun je Esentimo helpen om hun dienstverlening nog verder te verbeteren.

Reviews over Esentimo
Gerelateerde bedrijven
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Skogen logo
Skogen
3 beoordelingen
9,3
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Esentimo

Esentimo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Esentimo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Esentimo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Esentimo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van esentimo.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van esentimo.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Esentimo.

Geplaatst op: 28-04-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Esentimo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Skogen logo
Skogen
3 beoordelingen
9,3
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Esentimo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Esentimo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Esentimo actief?

Esentimo is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Esentimo reviews? Dan kunt u naar de website van Esentimo gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie