Gaybuddy logo

Gaybuddy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gaybuddy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
418
Gaybuddy logo
Website
gaybuddy.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gaybuddy

Chatten is iets dat nog steeds aan populariteit wint. Een van de plaatsen waar je dat kunt doen is op Gaybuddy. Je kunt er andere gay mannen treffen om mee te chatten en te flirten. Om meer te weten te komen over Gaybuddy, hebben we hier de reviews en ervaringen doorgenomen en het een en ander voor je samengevat. Zo kun je al dan niet besluiten om ook een account aan te maken op Gaybuddy.

Over Gaybuddy

Gaybuddy is een online ontmoetingsplatform voor gay mannen. Zelf noemen ze zich zelfs dé gay contactplaats voor mannen. Je kunt op het platform in contact komen met mannen uit heel Nederland. Verder kun je er gratis profielen van andere mannen bekijken. Maak je een profiel aan, dan wordt dat met de hand door Gaybuddy gecheckt. Het platform wil je op discrete wijze de mogelijkheid bieden contact te leggen met andere mannen of om te chatten.

Waarom kiezen voor Gaybuddy?

Wil je in contact komen met andere gay mannen en wil je een discreet sekscontact? Dan kun je prima uit de voeten op Gaybuddy. Je moet dan wel minimaal achttien jaar zijn en de mensen achter het platform garanderen je gay contact en het platform bied je in elk geval een uitgebreide zoekfunctie. Er is voor gebruik niet per se een creditcard noodzakelijk en je kunt andere mannen zoeken op leeftijd, een profiel met foto en op mannen die online zijn. Het aanmaken van een profiel kost je slechts heel even tijd en dus kun je op Gaybuddy al snel tot zaken komen.

Is Gaybuddy betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Gaybuddy kan wel een boompje opgezet worden. Zo erkent het platform dat er gebruik gemaakt wordt van fictieve profielen. Dat betekent dat je met een dergelijk profiel te maken kunt krijgen. Is dat het geval, dan chat je wel – en dat kost geld - maar wel met iemand met wie je nooit een afspraak zult kunnen maken. Je zou dus kunnen zeggen dat je aan het lijntje gehouden wordt. Gegarandeerd contact met mannen om af te spreken is dus niet aan de orde. Want achter de fictieve profielen gaan chat operators schuil.

Klantenservice en klanten

Mocht je om wat voor reden nou een klacht hebben over Gaybuddy, dan kun je eenvoudig contact leggen met het platform. Dat kan via een gewone e-mail, je kunt ook gebruik maken van een speciaal contactformulier die je op het platform vindt. Het is altijd eerst verstandig de veel gestelde vragen door te nemen. Meestal vind je daar al het antwoord op je vraag. In dat geval is contact zoeken dus niet meer noodzakelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben aangemaakt bij Gaybuddy heb je nu een tamelijk compleet beeld van wat het platform je kan bieden. Nu kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen en eventueel ook een account aanmaken. Nu je weet wat de waarde is van een beoordeling, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Doe je mee?

Reviews over Gaybuddy
Gerelateerde bedrijven
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Gaybuddy

Het bedrijf Gaybuddy is geverifieerd door ons. De webshop gaybuddy.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Gaybuddy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gaybuddy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Gaybuddy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van gaybuddy.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gaybuddy.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet voldoende

met alle complimenten. Ik wist 2 jaar geleden niet dat u alleen met fictieve personen werkte. ik heb 2 jaar contact met een jongen en wil graag contact met hem dat is wederzijds denk ikzo
kunnen wij hier iets aan doen?

Geplaatst op: 03-03-2023
Laatst bewerkt op: 03-03-2023
Geschreven door: Piet P.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne website

De website werkt erg gemakkelijk en je hebt snel gevonden wat je zoekt.

Geplaatst op: 08-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gaybuddy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gaybuddy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Gaybuddy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gaybuddy actief?

Gaybuddy is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Gaybuddy reviews? Dan kunt u naar de website van Gaybuddy gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie