Geldshop.nl logo

Geldshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Geldshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
241
Geldshop.nl logo
Website
Geldshop.nl
Categorie
Financieel

Geldshop ervaringen

Ben jij toe aan een nieuwe auto of heb je gewoon een lening nodig? Met de hulp van Geldshop ervaringen weet je precies of je hier een lening kan afsluiten. Je hebt een idee of het betrouwbaar is om online je lening te regelen via deze webshop. De Geldshop ervaringen worden hier allemaal gedeeld ook als ze negatief zijn. Heb je zelf Geldshop ervaringen? Natuurlijk ben je dan vrij om ze hier te delen. Je mag gerust laten weten wat je van de website vind en hoe je het afsluiten van een lening op deze website ervaren hebt. Je kan zo anderen verder helpen met het afsluiten van een lening.

Over Geldshop

De financiële wereld veranderd en de Geldshop is hier handig op ingespeeld. Ze bieden het nieuwe lenen aan waarbij je online een lening kan afsluiten. Daarnaast staan ze wel in het krijt als het aankomt op een persoonlijk en verantwoord advies. Uiteraard krijg je dit hier nog steeds ondanks dat je zelf online een lening afsluit. De Geldshop vind het wel belangrijk dat je nog steeds kan genieten van die nieuwe badkamer en je niet krom moet liggen om de lening te betalen. Er wordt altijd een lening gezocht die past bij jouw voorwaarden en levensstijl.

Geldshop persoonlijk contact

Volgens de Geldshop ervaringen blijft persoonlijk contact belangrijk ondanks dat je alles online regelt. Zonder aanvullende kosten kan je altijd met vragen en problemen rondom je lening bij de Geldshop terecht. Het advies wordt eigenlijk betaalt door de verstrekker van de lening. Daar ontvangt de Geldshop een doorlopende provisie voor en in die vergoeding zit een stukje advies. Je hebt dus eigenlijk al betaalt voor advies en dit is wel zo prettig. Bij sommige adviseurs komt dit er vaak nog bovenop.

Doorlopend krediet

Naast een persoonlijke lening kan je ook bij de Geldshop terecht voor een doorlopend krediet. Stel je gaat verbouwen en je hebt geen idee wat het allemaal gaat kosten. Straks leen je teveel of net te weinig. Met een doorlopend krediet kan je bij het geld komen zodra je het nodig hebt. Je betaalt alleen rente en aflossing over het bedrag dat je ook echt gebruikt. Net zo makkelijk en snel online geregeld bij de Geldshop.

Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Mozzeno logo
Mozzeno
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Geldshop.nl

Geldshop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Geldshop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Geldshop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Geldshop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Geldshop.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Geldshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Geldshop.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lening

Bent u op zoek naar financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe woningaankoop, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijk of zakelijk doel? Welkom in de toekomst! Financiering wordt bij ons eenvoudig. Neem contact met ons op, want wij bieden onze financiële service aan tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

Geplaatst op: 01-02-2024
Laatst bewerkt op: 01-02-2024
Geschreven door: Joshua B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dringend geld nodig om uit de schulden te komen?

Heb je geprobeerd om zonder succes leningen van banken te krijgen? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of oprichting van uw eigen bedrijf? Krijg een lening van een van de toonaangevende leningbedrijven in het VK. Solliciteren kan via whatsapp: +14092051142 of e-mail: larryfox2017()hotmail()com

Geplaatst op: 05-07-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Larry F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hadden het echt nodig

Wij hadden problemen met ons huis en moesten hier wat aan laten repareren. De kosten waren een paar duizend euro, maar met de start van de scholen enzo konden we dit niet opbrengen. We hebben he geld via geldshop geleend en alles is nu weer goed.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: S L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Geldshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Mozzeno logo
Mozzeno
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geldshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Geldshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geldshop.nl actief?

Geldshop.nl is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Geldshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Geldshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie