Global Secures logo

Global Secures reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Global Secures reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4490
Global Secures logo
Website
globalsecures.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Global Secures

Ben je op zoek naar een alarmsysteem? Of misschien wil je graag een aansluiting op de meldkamer gerealiseerd zien. Voordat je in zee gaat met Global Secures, kijk je eerst eens even wat andere klanten over dit bedrijf te vertellen hebben. Zeker als het gaat om veiligheid, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je kwaliteit in huis haalt. De beoordelingen en recensies over Global Secures zijn al door ons verzameld. Zo kun jij ze handig en makkelijk tot je nemen. Bekijk de reviews en lees wat de ervaringen van andere consumenten zijn. Vervolgens maak jij vast en zeker de juiste keus en beslis jezelf of je wel of niet bij deze shop wilt bestellen.

Over Global Secures

Global Secures zijn officieel partner van Ajax Systems. Dit betekent dat ze op veiligheidsgebied de beste service kunnen garanderen. Daarnaast weet je bij Global Secures zeker dat je een eerlijk tarief betaalt. Het team van dit bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van alarmsystemen. Ze leveren aan distributie voor de DHZ, Electronica retail, webshop resellers, installateurs en ook aan bedrijven en particulieren door heel Europa. Dit bedrijf biedt je de service die je volgens hen bij andere winkels niet kunt krijgen. Ze streven er ook naar om jouw vragen altijd binnen een dag te beantwoorden. Ze doen er alles aan om jou helemaal tevreden te stellen en je te helpen zodat je profiteert van een maximale veiligheid. Het is de passie en missie van dit bedrijf dat jij je veilig voelt in je eigen omgeving. De slogan is dat als je voor kwaliteit kiest, dat je dan voor Ajax kiest.

Waarom kiezen voor Global Secures

Er zijn een aantal redenen waarom je zou kiezen voor Global Secures. Zo profiteer je van een betrouwbare en snelle verzending. Het bedrijf levert door heel Europa en is echt marktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen. Omdat er Ajax Systems gebruikt worden, weet je zeker dat het met de kwaliteit helemaal goed zit. Verder kun je bij dit bedrijf veilig shoppen, want de website is SSL beveiligd. Tenslotte profiteer je dan nog van de meest gunstige prijzen. Zoeken op deze website werkt heel prettig. Je kijkt eerst even wat je nodig hebt. Is dat bijvoorbeeld een alarmsysteem, een melder of een sirene? Dan kun je meteen bij die producten kijken. Ook als je een meldkamer aansluiting of een installatie nodig hebt, lees je op de site precies hoe dat werkt en welke stappen je moet zetten. Zeker op dit terrein ben je als particulier soms echt een leek. Het is daarom prettig dat je met al je vragen terecht kunt bij de experts van Global Secures.

Is Global Secures betrouwbaar?

Global Secures is officieel partner van Ajax Systeems. Alleen al om die reden is het absoluut niet nodig om vragen te stellen bij de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Verder is de website goed beveiligd en je weet zeker dat de producten die je bestelt van goede kwaliteit zijn. Global Secures levert al jaren door heel Europa en heeft een uitstekende klantenservice. Al met al dus reden genoeg om aan te nemen dat het vertrouwd is om bij hen te shoppen. Twijfel je toch nog, dan trekt de hoge klanttevredenheid je al snel over de streep.

Klantenservice en klachten

Global Secures vindt het erg belangrijk dat klanten makkelijk met hun vragen bij hen terecht kunnen. Een hoge klanttevredenheid is dan ook een van hun speerpunten en er wordt je beloofd dat je altijd binnen een dag antwoord krijgt op je vragen. Heel wat issues worden overigens al op de website zelf behandeld. Is een dag lang wachten op een antwoord voor jou al te lang, dan kun je het beste even bellen. Dat kan altijd op werkdagen en dan spreek je direct een medewerker van de klantenservice. Ook via de mail of via Facebook kun je je vragen bij het team van Global Secures neerleggen.

Wil jij ook beoordelen?

Wat vind jij van Global Secures? Heb je ervaring met hun producten? Laat dan in een beoordeling weten hoe je dit bedrijf ziet. Ben je tevreden? Of moest je zelfs een klacht indienen? Op zich geeft dat niet, als het maar goed wordt opgelost. Wellicht was er naderhand nog iets nodig op het gebied van de meldkamer of een installatie. Andere consumenten vinden het prettig als je al deze ervaringen beschrijft in een recensie.

Reviews over Global Secures

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Home8 Alarm logo
Home8 Alarm
2 beoordelingen
9,5
i-Mania logo
i-Mania
12 beoordelingen
8,2

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Global Secures

Het bedrijf Global Secures is geverifieerd door ons. De webshop globalsecures.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Global Secures is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Global Secures maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van globalsecures.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van globalsecures.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Global Secures.

Geplaatst op: 15-04-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Is van Jaggs Alarm, zielig bedrijf met negatieve EBITDA probeert mee te liften op succes van concurrent

Is van Jaggs Alarm, zielig bedrijf met negatieve EBITDA probeert mee te liften op succes van concurrent. Staat helemaal niet onder deze gegevens bij de KVK ingeschreven zoals bewezen wordt.

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 17-05-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Global Secures


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Home8 Alarm logo
Home8 Alarm
2 beoordelingen
9,5
i-Mania logo
i-Mania
12 beoordelingen
8,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Global Secures een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Global Secures. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Global Secures actief?

Global Secures is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Global Secures reviews? Dan kunt u naar de website van Global Secures gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie