Govolt logo

Govolt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Govolt reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5123
Govolt logo
Website
dowatt.be
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Govolt

Ben je benieuwd naar de beoordelingen van Govolt? Bij ons vind je een overzicht van de reviews van Govolt. Lees wat andere mensen hebben ervaren met de producten en service van Govolt en maak een weloverwogen beslissing voordat je bij Govolt gaat winkelen. Ontdek de ervaringen van klanten en krijg inzicht in de betrouwbaarheid en kwaliteit van Govolt.

Over Govolt

Govolt is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op de verkoop en installatie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld op een duurzame manier te ondersteunen. Sinds de oprichting in 2011 heeft Govolt zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van zonne-energie en heeft het een sterke reputatie opgebouwd in de branche.

Met de oprichting van Govolt België heeft het bedrijf zijn expertise en diensten uitgebreid naar de Belgische markt. Govolt België richt zich momenteel op de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Zuid-Limburg en streeft ernaar om klanten te voorzien van hoogwaardige zonnepaneleninstallaties tegen een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Govolt

Govolt biedt hoogwaardige zonnepaneleninstallaties tegen de laagste prijsgarantie. Het bedrijf werkt samen met gecertificeerde installateurs en zorgt ervoor dat de installatie binnen 14 dagen wordt voltooid. Met A-merken zonnepanelen en omvormers, een opbrengstgarantie van 25 jaar en tot 30 jaar garantie en service na aanschaf, biedt Govolt kwaliteit en betrouwbaarheid aan zijn klanten.

Daarnaast onderscheidt Govolt zich door klantvriendelijkheid en een gebruiksvriendelijke website. Via de Dakscan op de website kunnen klanten gemakkelijk een aanvraag doen en vrijblijvend een prijsopgave ontvangen. Govolt streeft er voortdurend naar om de service, website en marketing te verbeteren om klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Is Govolt betrouwbaar?

Govolt is een betrouwbaar bedrijf met een sterke reputatie in de zonnepanelenbranche. Het bedrijf werkt met gecertificeerde installateurs en biedt hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Govolt heeft een laagste prijsgarantie en staat bekend om zijn uitstekende service en klantgerichtheid. Met een focus op groei en duurzaamheid is Govolt een betrouwbare keuze voor zonnepaneleninstallaties.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Govolt is toegewijd aan het bieden van uitstekende service aan klanten. Govolt heeft een klantvriendelijke benadering en streeft naar tevredenheid bij elke stap van het proces. Voor vragen, bereikbaarheidstijden en eventuele klachten kun je contact opnemen met de klantenservice van Govolt via de website.

Wil jij ook beoordelen?

Als je ervaring hebt met Govolt, nodigen we je uit om jouw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Jouw feedback is waardevol voor andere mensen die overwegen om bij Govolt te winkelen. Help hen bij het nemen van een weloverwogen beslissing door jouw ervaring te delen. Samen kunnen we zorgen voor transparantie en betrouwbare informatie over Govolt. Laat je stem horen en help anderen!

Reviews over Govolt
Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
6,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Govolt

Het bedrijf Govolt is geverifieerd door ons. De webshop dowatt.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Govolt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Govolt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Govolt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van dowatt.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Govolt.

Geplaatst op: 25-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Let op, waardeloos bedrijf, komen geen enkele afspraak na.

Lees zeker ook de recente reviews over govolt.nl. Het is hetzelfde bedrijf en hebben nu omwille van de slechte reviews in Nederland een Belgische website met beoordeling aangemaakt. Dit, maar zeker ook hun manier van zakendoen is schandalig te noemen. Wees voorzichtig geen zaken doen met deze firma

Geplaatst op: 01-02-2024
Laatst bewerkt op: 01-02-2024
Geschreven door: Jorg A.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkoper doet perfect zijn werk.

Na 6 maand installatie op mijn dak. Nog steeds niet van kunnen genieten. Omdat ze al direct afgekeurd is. En nog steeds afgekeurd door Fluvius.
En nu krijg ik gewoon geen respons op mijn mail voor de nodige documenten.

Geplaatst op: 21-12-2023
Laatst bewerkt op: 21-12-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Govolt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Govolt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Govolt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Govolt actief?

Govolt is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Govolt reviews? Dan kunt u naar de website van Govolt gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie