GsmEasy logo

GsmEasy reviews, ervaringen en beoordelingen

GsmEasy reviews, ervaringen en beoordelingen
113
GsmEasy logo
Website
GsmEasy
Categorie
Telecom

GsmEasy ervaringen

Opzoek naar GsmEaxy ervaringen of wil jij zelf GsmEasy ervaringen plaatsen? Dan ben je hier op het juiste adress! Op deze pagina zorgen wij ervoor dat consumenten alles met elkaar kunnen delen als het gaat om GsmEasy!

Over GsmEasy

Met 13 jaar ervaringen op de Nederlandse telecommarkt mag GsmEasy zich tot een ervaren telecomshop rekenen. Met meer dan honderdduizenden klanten behoort GsmEasy dan ook tot een van de grootste telecom webwinkel van Nederland. Ondanks de grote van het bedrijf weet het al die jaren wel het persoonlijke karkater te waarborgen. Met een vestiging in Breda en Eindhoven is het dan ook een echt Nederland bedrijf. Het in Breda gevestigde kantoor heeft circa 10 medewerkers. Vanuit Breda wordt dan ook alles gergeld wat met de klatenservice en techniek te maken heef! In de tweede vestiging te Eindhoven worden alle logistieken zaken geregeld. Hier worden dus alle bestellingen afgehandeld en wordt ervoor gezorgd dat jij zo snel mogelijk je bestelling binnen krijgt. Met de orderstatus weet jij als consument dan ook altijd alles over je bestelling en wanneer de bestelling binnenkomt.

GsmEasy weet wie jij bent!

Bij GsmEasy ben jij geen nummer, maar weten ze ook daadwerkelijk wie jij bent! Door het persoonlijk contact streven ze er ook naar om voor jou een zo goed mogelijke abonnement aan te bieden. Een abonnement welke aan jou persoonlijke eisen voldoen! Bij GsmEasy krijg je dus geen nee te horen, maar zoeken ze altijd naar een zo goed mogelijk oplossing. Een abonnement welke bij jou past is waar GsmEasy voor staat!

GsmEasy scoort eigenlijk overal goed!

Eigenlijk overal waar we zoeken naar GsmEasy ervaringen zien we een bedrijf wat degelijk en goed in elkaar zit. Met een score tussen de 8 en 9 is het dan ook een prima bedrijf om je aankoop te doen. Wil je toch nog meer weten over de GsmEasy, omdat je gewoon wilt weten wat ander consumenten ervaren? Lees dan gauw hieronder alle GsmEasy ervaringen!  

Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Formovie logo
Formovie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,1
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over GsmEasy

Het bedrijf GsmEasy is geverifieerd door ons. De webshop GsmEasy is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GsmEasy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GsmEasy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

GsmEasy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van GsmEasy te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GsmEasy.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
S6 netjes geleverd

Erg fijne website waar alles keurig vermeld staat. Kreeg alles ook optijd geleverd en zoals het hoort!

Geplaatst op: 08-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onduidelijke website

Ik kan er gewoon niet over uit hoe je een simpele site zo ingewikkeld en rommelig kan maken. Dit zijn echt dingen waardoor ik niet graag dingen zou kopen op GSMeasy.nl. Uiteindelijk wel gedaan omdat de prijs gewoon het beste was maar makkelijk was het niet. Doe er wat aan GSMeasy! Want die site is echt een ramp.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Nergens goedkoper

Heb een Samsung Galaxy s5 aangeschaft via Gsmeasy. Deze telefoon kreeg ik gratis bij een Tele2 abonnement. Alles vol opties en dan ben je maandelijks met 29 euro klaar. Dit zelfde dealtje koste mij gewoon 7-15 euro meer bij elke andere aanbieder.

Weet niet hoe ze het doen maar de deals zijn heel goed. Twijfelde nog wel om een iPhone 5s te kiezen maar daar moest ik wel voor bijbetalen en had ik echt geen zin in. Dus zoek wel de dealtjes goed uit. Want sommige acties moet je wel bijbetalen voor een toestel.

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd een succes

Voor de tweede keer heb ik laatst een nieuwe telefoon gekocht via GSMeasy. Die site is zo lekker simpel en je weet gewoon makkelijk alles te vinden.

Dit keer een iPhone 5S. Ja ik weet er is een iPhone 6 uit maar daar ga ik nu niet veel voor neertellen. Nee geef mij maar een goede deal en dan kom ik wel weer uit bij GSMEasy.

Wederom een succes en binnen enkele dagen in huis.

Geplaatst op: 08-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke site en scherpe dealtjes

Heb net een nieuwe mobiel gekocht via GSMeasy. De site is gewoon simpel opgezet en je wordt niet met allemaal gedoe overspoeld. De deals zijn altijd goed heb nu al 3x een nieuwe mobiel gekocht daar. Voor mij gewoon de beste gsm shop die er is.

Niets meer aan doen:)

Geplaatst op: 04-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Complimentjes voor alles

Complimenten! Een fantastisch prijs voor het abonnement wat ik heb en dat ook nog eens met een snelle levering!

Geplaatst op: 03-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GsmEasy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Formovie logo
Formovie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GsmEasy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over GsmEasy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,1 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GsmEasy actief?

GsmEasy is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de GsmEasy reviews? Dan kunt u naar de website van GsmEasy gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie