GsmSale.nl logo

GsmSale.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

GsmSale.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
255
GsmSale.nl logo
Website
GsmSale.nl
Categorie
Telecom

Gsmsale.nl ervaringen

Als je opzoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon met of zonder abonnement dan ben je bij Gsmsale.nl aan het juiste adres. Natuurlijk wil je wel zeker weten dat alles netjes is geregeld en daarom zijn Gsmsale.nl ervaringen doorlezen geen overbodige luxe. Lees hier alle reviews en zie wat andere klanten hebben ervaren.

Over GsmSale.nl

Gsmsale.nl is al 8 jaar lang de specialist in de telecommarkt. En heeft naast de online webwinkel ook nog een vestiging in Nederland. In Rotterdam kan je de bestellingen gratis afhalen, maar natuurlijk kan ook alles gratis thuis bezorgd worden. Het bedrijf staat voor scherpe prijzen en en uitstekende service. Daarbij zijn kwaliteit en snelle levering erg belangrijk zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Gsmsale heeft een uitgebreid assortiment met vrijwel altijd de nieuwste telefoons. Hierbij is het mogelijk om de telefoon(s) los te kopen of in de vorm van een abonnement. Natuurlijk is het abonnement geheel te personaliseren zodat jij nooit teveel betaald voor wat je krijgt.

Gsmsale verzenden en retourneren

Bij gsmsale heb je altijd 14 dagen retourrecht. Je kan dus binnen 14 dagen kosteloos je product(en) terugsturen. Wel moet je erop letten dat de producten in originele staat teruggestuurd moeten worden. Er mogen geen beschadigingen aan de producten zitten. Vooraf dien je het aan te geven bij Gsmsale wanneer je een product wilt retourneren. Binnen twee werkdagen krijg je antwoord met een volledige instructie hoe je alles kan terugsturen waarna je binnen 7 werkdagen het geld teruggestort krijgt.

Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met GsmSale.nl

Het bedrijf GsmSale.nl is geverifieerd door ons. De webshop GsmSale.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GsmSale.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GsmSale.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GsmSale.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GsmSale.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte service

Ik heb bij Gsmsale.nl (onderdeel van Ritel) een telefoon besteld.
De telefoon werd snel geleverd en was in eerste instantie tevreden.
Helaas had ik na 8 dagen een softwareprobleem.
De telefoon moest terug.
Inmiddels ruim 3 maanden verder, uren in de wacht gehangen (momenteel alweer 1,5 uur).
2 weken geleden is mij een nieuwe telefoon beloofd en deze zou uiterlijk 22 november 2019 worden geleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan zouden zij contact met mij opnemen.

Er wordt veel beloofd, maar deze beloftes worden vrijwel nooit nagekomen.
Uit ellende heb ik een nieuwe iPhone gekocht en, ondanks dat de reparatie onder de garantie zou vallen, ook nog eens ruim €250,- moeten betalen voor deze reparatie.

Mijn eerste en tevens laatste bestelling bij Gsmsale.nl. Verschrikkelijk slechte service.

Geplaatst op: 28-11-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld waard

goedkoopste van helle Nederland
xr voor prijs van iphone 8 gekregen TOP

Geplaatst op: 28-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aad

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij met mijn galaxy s9

Blij met met mijn Galaxy S9. Ik wou hem kopen bij Belsimpel, maar zag dat hij op Gsmsale in de aanbieding was van 649 voor 619 en dat scheelt toch weer 30 euro!

Geplaatst op: 03-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Paula

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GsmSale.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GsmSale.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over GsmSale.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GsmSale.nl actief?

GsmSale.nl is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de GsmSale.nl reviews? Dan kunt u naar de website van GsmSale.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie