Gsmwijzer logo

Gsmwijzer reviews, ervaringen en beoordelingen

Gsmwijzer reviews, ervaringen en beoordelingen
155
Gsmwijzer logo
Website
Gsmwijzer
Categorie
Telecom

GSMWijzer ervaringen

Een nieuw telefoonabonnement afsluiten kan natuurlijk bij GSMWijzer. Je vind hier een actueel aanbod met de nieuwste telefoons en aanbiedingen. Toch twijfel je wel even of je via het internet een telefoon abonnement moet afsluiten. Dit is de reden dat wij GSMWijzer ervaringen voor je verzamelen. Iedereen die weleens een abonnement hier heeft afgesloten mag hier een ervaring achterlaten. Je kan zo met behulp van deze website bepalen of je hier het beste een telefoon abonnement kan afsluiten.

Over GSMWijzer

GSMWijzer is een soort webshop alleen dan voor telefoon abonnementen. Als je een telefoon en bijbehorend abonnement hebt uitgezocht dan sluit je het abonnement online af. Je krijgt vervolgens wel gewoon het contract per post thuisgestuurd om alles rond te maken. Dit dien je te retourneren en hierna ontvang je een nieuwe simkaart en natuurlijk je nieuwe toestel. Uiteraard wordt een aanvraag eerst door een provider goedgekeurd en wordt er gekeken of een toestel voorradig is. Vervolgens ontvang je jouw nieuwe toestel thuis dankzij GSMWijzer.

Contractverlenging via GSMWijzer

Loopt je huidige telefoon contract eerdaags af? Je kan je contract ook via GSMWijzer gewoon verlengen. Het voordeel van verlengen is dat je gewoon je huidige simkaart behoud en je geen aansluitkosten betaald. Daarnaast behoud je uiteraard gewoon je eigen mobiele nummer. Je kan via de website van GSMWijzer kijken welke telefoons aangeboden worden bij jouw provider en binnen jouw prijsklasse. Uiteraard kan je ook kiezen voor een wat goedkopere telefoon of abonnement. Je hoeft je contract uiteraard niet op te zeggen en alles wordt voor je geregeld.

Overstappen met nummerbehoud

Natuurlijk kan je ook gewoon een ander telefoon abonnement afsluiten als je huidige provider geen leuke aanbieding heeft. Veel smartphone eigenaren zijn bang dat ze dan hun telefoonnummer kwijt raken. Gelukkig kan je via GSMWijzer gewoon overstappen via nummerbehoud. Heel soms is dit niet mogelijk bijvoorbeeld als je nieuwe telefoon provider dit niet ondersteund. Maar in de meeste situaties kan je gewoon verstappen met nummerbehoud. Je nieuwe telefoon abonnement gaat wel pas in als je oude abonnement is afgelopen. Vaak kan je een maand van te voren wel alvast overstappen met nummerbehoud en je nieuwe telefoon abonnement regelen.
Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Hey! logo
Hey!
12 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
8,3
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Gsmwijzer

Het bedrijf Gsmwijzer is geverifieerd door ons. De webshop Gsmwijzer is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gsmwijzer is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gsmwijzer maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Gsmwijzer is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Gsmwijzer te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gsmwijzer.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super

Super snelle levering en ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 03-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jurrien

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel beloftes maar geen levering

Op 17 september een iPhone besteld met Vodafone abonnement en een levertijd van 2-3 weken. Inmiddels 3 weken verder blijft GSMwijzer weigeren om de bestelling te leveren en dat terwijl op de website nog steeds dezelfde belofte gedaan wordt.

Geplaatst op: 08-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima site

Echt een prima website. Heb mijn bestelling gedaan en kreeg het 3 dagen later allemaal netjes binnen. Van te voren was ik hierover geinformeerd dus dan is het geen probleem dat het wat langer duurt.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en goede service

Snelle levering van mijn nieuwe iPhone. Ook was de service via de site helemaal top. De vragen waren gemakkelijk te vinden met de antwoorden.

Geplaatst op: 05-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Besteld en binnen

Heb een iPhone besteld en heb hem net binnen. Betaling was makkelijk en bestellign was optijd

Geplaatst op: 14-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Geer

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gsmwijzer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Hey! logo
Hey!
12 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gsmwijzer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Gsmwijzer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gsmwijzer actief?

Gsmwijzer is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Gsmwijzer reviews? Dan kunt u naar de website van Gsmwijzer gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie