Hangmatwereld.nl logo

Hangmatwereld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hangmatwereld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
803
Hangmatwereld.nl logo
Website
hangmatwereld.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hangmatwereld.nl

Je ziet het wel eens in films of series: een hangmat om lekker in te relaxen terwijl je geniet van een heerlijk drankje. Een hangmat is misschien wel bij uitstek het product dat een relaxte sfeer en een vakantiegevoel oproept. Wil je er zelf eentje thuis hebben? Dan is Hangmatwereld.nl misschien wel het juiste adres. Maar past Hangmatwereld.nl wel echt bij jou? Zijn ze betrouwbaar? Hoe werkt de klantenservice van Hangmatwereld.nl echt? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Lees hier meer over het bedrijf in de vorm van reviews en beoordelingen van Hangmatwereld.nl. Zo start jij met een voorsprong!

Over Hangmatwereld.nl

Hangmatwereld.nl is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van een breed gamma aan hangmatten. De webwinkel zag het levenslicht in 2009 en is sindsdien uitgebreid tot een bedrijf dat actief is in diverse Europese landen en ook hangmatten binnen de gehele Europese Unie verstuurt. De pijlers van Hangmatwereld.nl zijn een ruime kennis van zaken en een uitstekende service. Het bedrijf heeft door zijn ervaring heel wat knowhow bijeen kunnen sprokkelen en heeft ook een team van vier specialisten in dienst die eender welke vraag over hangmatten of het assortiment kunnen benoemen. Wat de service betreft staat de klantenservice elke werkdag voor je klaar en geniet je van een ongekende bedenkperiode. Van Hangmatwereld.nl krijg je immers niet minder dan 365 dagen om bij twijfel jouw bestelling toch nog te retourneren.

Waarom kiezen voor Hangmatwereld.nl?

Bij Hangmatwereld.nl vind je een ruim assortiment aan hangmatten en aanverwanten terug. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: hangmatten, hangmatsets, hangstoelen, baby & kind, toebehoren en luxe. Wil je graag even de producten van Hangmatwereld.nl in levende lijve zien? Dan kan je terecht in de showroom van het bedrijf te Dedemsvaart. Is er een bepaald product dat je graag zou willen aankopen maar dat je niet op de website terug kunt vinden? Dan kan je toch nog even contact opnemen met de klantenservice en met enig geluk kan er iets geregeld worden. Heb je wel de juiste fit gevonden? Dan zijn er geen verzendkosten en geniet je bovendien van gratis retour. De levertijd van de producten is in de regel één dag binnen de Benelux en tussen de twee en zeven dagen in de rest van Europa. Heb je na vijf dagen nog steeds jouw bestelling niet ontvangen? Dan kan je best even contact opnemen met de klantenservice. Betalen kan met iDeal, een overboeking, Bancontact, PayPal, Klarna, Visa, Mastercard en American Express.

Is Hangmatwereld.nl betrouwbaar?

Hangmatwereld.nl bestaat al sinds 2009 en is bovendien gecertificeerd door het bekende online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat alleen al betekent dat de webshop in principe te vertrouwen valt. Daarnaast is Hangmatwereld.nl aangesloten bij nog diverse andere keurmerken om de kwaliteit van de producten en van de service te garanderen. Ze beschikken bijvoorbeeld over een Comodo SSL certificaat, zijn FSC, GOTS, en OEKO-TEX gecertificeerd en meer. Op de website vind je daarenboven belangrijke informatie terug zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Er is een eigen klantenservice, er is een eigen showroom en er zijn heel wat social media profielen online terug te vinden. Het staat dan ook als een paal boven water dat Hangmatwereld.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

De eerste stap bij vragen of problemen is om even te kijken bij de veelgestelde vragen. Helpt dit niet? Dan heeft Hangmatwereld.nl een persoonlijke klantenservice die je op elke werkdag kunt contacteren. Dat kan via het contactformulier op de website, via mail, via de telefoon, via briefwisseling of via het bezoekadres van Hangmatwereld.nl. Alternatief kan je ook een berichtje sturen op één van de vele social media profielen die het bedrijf rijk is. Heb je een klacht? Dan kan je deze best per mail, briefwisseling of via het contactformulier opsturen. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen. Kom je niet tot een vergelijk? Dan kan je de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg inschakelen om een handje te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ooit iets gekocht bij Hangmatwereld.nl? Laat iedereen dan weten hoe jouw ervaring was. Is de hangmat zo stevig als je had verwacht. Waren er adviezen die je liever had gekregen? Was de levertijd zoals aangegeven? Hoe zou je de klantenservice van Hangmatwereld.nl beoordelen? Wat raad jij aan derden aan? Schrijf op deze pagina jouw review over Hangmatwereld.nl en maak het verschil!

Reviews over Hangmatwereld.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hangmatwereld.nl

Het bedrijf Hangmatwereld.nl is geverifieerd door ons. De webshop hangmatwereld.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Hangmatwereld.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hangmatwereld.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hangmatwereld.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van hangmatwereld.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hangmatwereld.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Al 3 keer besteld

Ik heb al drie keer hier besteld en elke keer komt het snel binnen. De spullen zijn erg mooi en van goede kwaliteit. De hangmatten kunnen tegen vocht en zien er leuk en kleurijk uit. Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laurens T.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hangmatwereld.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hangmatwereld.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hangmatwereld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hangmatwereld.nl actief?

Hangmatwereld.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hangmatwereld.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Hangmatwereld.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie