Hayu logo

Hayu reviews, ervaringen en beoordelingen

Hayu reviews, ervaringen en beoordelingen
1505
Hayu logo
Website
Hayu
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Hayu

Wel eens van Hayu gehoord? Deze aanbieder geldt als hét ”˜reality on demand’ platform. Om te onderzoeken of Hayu ook echt iets voor jou is, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo krijg je een goed beeld van wat Hayu opk jou kan bieden. Op basis van jouw bevindingen kun je besluiten om eventueel ook voor Hayu te kiezen.

Over Hayu

Hayu is de plek om al jouw zo geliefde realityshows te bekijken. Met speciale dank aan Hayu kun je dat doen waar en wanneer je dat zelf wilt. Hayu biedt zo rond de 250 verschillende series, zo goed als allemaal realityshow. Dat betekent dat je in totaal rond de 7500 afleveringen kunt zien en dat je bovendien jouw favoriete serie vanaf het begint kunt zien. Ja, je zou Hayu om die reden ook wel thuisbasis van realityshows kunnen noemen. Behalve complete seizoen en afleveringen, biedt Hayu ook nog eens exclusieve tips en fragmenten die je via de socials kunt delen.

Waarom kiezen voor Hayu?

Je kiest voor Hayu als je liefhebber bent van realityshows en je die weer eens van begin tot eind wilt zien. Ander groot voordeel is dat je in tegenstelling tot bij andere streamingdiensten niet hoeft te wachten. Het komt zelfs voor dat je de shows al op dezelfde dag kunt downloaden als dat ze in Amerika op de televisie komen. Zo hoef je dus nooit meer lang op je favoriete shows te wachten en loop je bovendien niet achter. Hayu richt zich geheel en al op realityshows, juist een categorie die bij andere streamingdiensten nog wel eens het ondergeschoven kindje wil zijn.

Is Hayu betrouwbaar?

Volgens de mensen die al gebruik maken van de streamingdiensten, heb je met Hayu te maken met een betrouwbare partner. Alles wat beloofd wordt, blijkt in de praktijk ook gewoon mogelijk. De aanbieder van realityshows heeft bovendien een betrouwbare app voor zowel Android als Apple. Betrouwbaar zijn ook de momenten waarop je de afleveringen van jouw favoriete realityshows kunt zien, vaak nog op dezelfde dag als dat de serie in Amerika wordt uitgezonden. Nadat Hayu eerst in Noorwegen op betrouwbare wijze de liefhebbers voorzag van de beste series, werd het tijd voor expansie en volgden al snel Zweden, Finland en Denemarken en ook in Nederland kun je prima gebruik maken van de diensten van deze streamer. Wil je van de streamingdienst af? Dan zeg je de dienst gewoon aan het einde van de maand weer op.

Klantenservice en klachten

Uit de reviews en ervaringen komen weinig klachten naar voren. De liefhebbers kijken met genoegen elke nieuwe aflevering van Below Deck, Keeping Up with the Kardashians en The Real Housewives. Wil je een klacht doorgeven of heb je gewoon een vraag? Geef die dan door via het speciale e-mail formulier dat beschikbaar is op de website. Voorts is Huya actief op Facebook, Instagram en Twitter. Ook via die weg zou je dus contact kunnen leggen met Huya.

Wil jij ook beoordelen?

Als je graag extra informatie wilt hebben over een aanbieder, product of dienst, dan heb je heel erg veel aan reviews en ervaringen. Die bieden je informatie vanuit de praktijk en op basis daarvan beslis je of je in dit geval ook kiest voor Hayu. Om die reden vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van de beste keuzes.

Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hayu

Het bedrijf Hayu is geverifieerd door ons. De webshop Hayu is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Hayu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hayu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Hayu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Hayu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hayu.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Briljante klantenservice

HayU wordt steeds beter. Briljante klantenservice met problemen die ik had met betrekking tot de kwaliteit van programma's via Amazon Firestick, maar altijd erg behulpzaam en een grote selectie van programma's.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fleur R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hayu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hayu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hayu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hayu actief?

Hayu is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hayu reviews? Dan kunt u naar de website van Hayu gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie