Helpling logo

Helpling reviews, ervaringen en beoordelingen

Helpling reviews, ervaringen en beoordelingen
2767
Helpling logo
Website
Helpling
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Helpling

Via Helpling vind je gemakkelijk en snel een ervaren schoonmaakhulp. Ben jij benieuwd wat anderen te zeggen hebben over hun ervaring met Helpling voordat je via dit platform een schoonmaker inschakelt? Voor wie graag meer wilt weten over de beoordelingen van Helpling hebben wij de Helpling reviews op een rij gezet. Lees direct wat de ervaringen zijn zodat je een goede keuze kunt maken om wel of niet via Helpling een schoonmaakhulp in te schakelen. Via Helpling is er bij al meer dan 100.000 huishoudens schoongemaakt en je kiest zelf de frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Over Helpling

Helpling is opgericht in 2014 en heeft het hoofdkantoor in Berlijn. Slechts 8 weken na de opening in Duitsland, kwam de startup naar de Nederlandse markt. Helpling heeft een duidelijke missie: het platform maakt het zo gemakkelijk mogelijk om een ervaren en betrouwbare schoonmaker te vinden en te boeken. Helpling Netherlands BV is opgericht door Floyd Sijmons en Hidde Rensink als antwoord op de enorme vraag naar het vinden van een betrouwbare schoonmaakhulp. In nog geen jaar tijd bleek het platform een groot succes. Tegenwoordig wordt er bij meer dan 100.000 huishoudens schoongemaakt en maakt 90% van de gebruikers regelmatig een afspraak.

Waarom kiezen voor Helpling

Met Helpling wordt het erg gemakkelijk om een schoonmaker te boeken. Je kunt zowel eenmalig een huishoudelijke hulp inschakelen als regelmatig. Alle schoonmakers op het platform hebben een persoonlijk profiel. Jij kunt deze profielen vergelijken, beoordelingen lezen van andere huishoudens en het uurtarief van de desbetreffende schoonmaker zien. Schoonmakers kunnen hun profiel nog verder aanvullen met een foto, tekst, referenties van eerdere werkgevers of klanten en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Jij profiteert dus van veel openheid en inzicht. Wanneer je een schoonmaker hebt geboekt kun je op de website van Helpling of in de Helpling app een overzicht vinden van jouw afspraken. Wil je een afspraak toevoegen, verzetten of annuleren? Dan kun je dit gemakkelijk en snel zelf regelen. Via jouw persoonlijke account is het ook mogelijk om contact op te nemen met jouw schoonmaker.

Is Helpling betrouwbaar?

Helpling is al jarenlang actief op onder andere de Nederlandse en Duitse markt. Binnen Nederland is het platform beschikbaar in meer dan 50 steden en meer dan 100.000 huishoudens hebben al eens een schoonmaakhulp gevonden via het platform. Meer dan 90% van de klanten heeft zelfs een regelmatige afspraak en maakt wekelijks tot maandelijks gebruik van Helpling. Dankzij Helpling verloopt de betaling eenvoudig en automatisch. Als je voor de eerste keer een schoonmaker boekt, vul je direct je betaalgegevens in en geef je Helpling toestemming tot een doorlopende incasso. De facturen kun je vervolgens bekijken in je persoonlijke account.

Klantenservice en klachten

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij de Helpling klantenservice. Zo gaat Helpling bijvoorbeeld voor jou op zoek naar een vervangende schoonmaker wanneer je vaste hulp niet kan komen. Ook bij andere vragen of opmerkingen biedt de klantenservice graag ondersteuning. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen of door te bellen. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Helpling? Laat jouw Helpling beoordeling achter op deze pagina om andere mensen te helpen bij het maken van de juiste beslissing. Of je nu wekelijks een schoonmaker laat komen via Helpling of eenmalig gebruik hebt gemaakt van dit platform, jouw mening doet er toe. Laat bijvoorbeeld weten wat je vindt van het gebruiksgemak van het platform, hoe tevreden jij bent met je schoonmaakhulp en hoe het betalingsproces verloopt.

Reviews over Helpling
Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Helpling

Ons team van experts heeft Helpling geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Helpling bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Helpling is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Helpling is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Helpling. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Helpling.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne samenwerking

Ik heb met veel plezier met Helpling samengewerkt. Makkelijk om een nieuwe persoon te zoeken, en ook makkelijk om te stoppen. Er is veel informatie beschikbaar die helpt bij het kiezen van een schoonmaker en de klantenservice reageert snel en bewijst indien nodig ondersteuning.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Helpling
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Helpling een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Helpling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Helpling actief?

Helpling is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Helpling reviews? Dan kunt u naar de website van Helpling gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie