Homekeur logo

Homekeur reviews, ervaringen en beoordelingen

Homekeur reviews, ervaringen en beoordelingen
627
Homekeur logo
Website
Homekeur
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Homekeur

Vaak laat je rondom de aankoop van een woning een bouwkundige keuring uitvoeren. De kredietverstrekker van de hypotheek stelt het vaak als eis, terwijl het je eveneens een aardig inkijkje biedt in de conditie van het huis dat je wilt kopen. Je zou voor het laten maken van een dergelijke keuring een beroep kunnen doen op Homekeur. Om dat bedrijf aan je voor te stellen, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Aan de hand van onze bevindingen kun je al dan niet kiezen voor de diensten van Homekeur.

Over Homekeur

Homekeur is dé specialist in het maken van een bouwkundige keuring. Dat doet het via een groeiend landelijk netwerk en met zelf opgeleide en zeer deskundige inspecteurs. Dat houdt in dat je steeds te maken krijgt met een gemotiveerde en ambitieuze inspecteur, die als geen ander in staat is om op gedegen wijze een bouwtechnische keuring of een bouwkundig rapport te leveren. Je schakelt Homekeur ook in als je een energielabel nodig hebt voor je woning, ook al iets dat vaak bij de verkoop van een huis aan de orde komt tegenwoordig. Homekeur is actief in Amsterdam, Enschede, Arnhem, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Breda, Nijmegen en Alkmaar.

Waarom kiezen voor Homekeur?

Zaken doen met Homekeur biedt een aantal voordelen. Zo maak je heel gemakkelijk een afspraak via de website en heb je steeds te maken met een zeer flexibel bedrijf. Dat houdt in dat er altijd snel een afspraak gearrangeerd kan worden, en dat is vaak precies wat je wilt. Nog een voordeel is dat je zelf bij de keuringen die door Homekeur uitgevoerd worden aanwezig mag zijn. Bovendien is Homekeur een bedrijf dat snel werk kan leveren. Zo heb je een dag na de keuring de rapportage al binnen. Sneller kan simpelweg niet. Homekeur werkt bovendien met vaste prijzen.

Is Homekeur betrouwbaar?

Volgens de klanten die Homekeur al inschakelden is het een zeer betrouwbaar bedrijf, zo stellen zijn in de talloze reviews en ervaringen. Zo zijn de vaste prijzen ook echt vaste prijzen en zitten er geen addertjes onder het gras. Het feit dat je bij de keuring aanwezig mag zijn geeft ook een bepaald vertrouwen, terwijl de kwaliteit van de geleverde rapporten ook al geprezen wordt. Er is volgens de klanten geen enkele grond om Homekeur niet te vertrouwen, want het maakt in alles gewoon een betrouwbare indruk.

Klantenservice en klachten

Mocht je ondanks de uitgebreide informatie die je vindt op de website toch een vraag hebben of zelfs een klacht in willen dienen. Dat kan eenvoudig door gewoon te bellen, terwijl je ook een bezoek kunt brengen aan het bedrijfspand in Ridderkerk. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen. Homekeur is verder actief op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook zo zou je eventueel nog contact kunnen leggen met de specialisten.

Wil jij ook beoordelen?

Aan de reviews en ervaringen heb je gewoon heel erg veel. Het is informatie vanuit de praktijk en die info is altijd waardevol. Om die reden kun je nu een weloverwogen beslissing nemen en eventueel ook kiezen voor de diensten van Homekeur. Nu jij weet hoeveel meerwaarde beoordelingen kunnen hebben bij de besluitvorming, vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. En wees eerlijk, het is maar een kleine moeite.

Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
16 beoordelingen
7,8
Reli logo
Reli
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Homekeur

Ons team van experts heeft Homekeur geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Homekeur bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Homekeur is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Homekeur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Homekeur te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
In elkaar geflanst label

Label komt niet overeen met de isolatie van de woning.
Vloer met 3 lagen isolatie wordt oa aangemerkt als niet geisoleerd. Rolluiken moeten volgens hen vervangen worden door zonneschermen. Slaat nergens op. Bij vragen hierover wordt meteen gedreigd met een deurwaarder. Ze maken zich alleen druk over hun betaling. Of het label wel of niet klopt daar hebben ze geen boodschap aan

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle service

We hebben 2 weken na de aanvraag alles gekregen. De montage en alle spullen stonden na 2 weken al rechtop in onze achtertuin. Het ziet er super uit en ik ben er ook echt super blij mee!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joshua K.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Homekeur
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
16 beoordelingen
7,8
Reli logo
Reli
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Homekeur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Homekeur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Homekeur actief?

Homekeur is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Homekeur reviews? Dan kunt u naar de website van Homekeur gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie