Hostnet logo

Hostnet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hostnet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1223
Hostnet logo
Website
hostnet.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hostnet

Als ondernemer moet je tegenwoordig simpelweg ook online je zaken goed voor elkaar hebben. Een goede website is onmisbaar. Hostnet is een partij die je online verder kan helpen. Om er zeker van te zijn dat je met Hostnet de juiste partner gevonden hebt, hebben we hier de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van Hostnet voor je samengevat. Aan de hand van die informatie kun je besluiten om eventueel ook voor Hostnet te kiezen.

Over Hostnet

Hostnet afficheert zichzelf als een betrouwbare en betrokken partner die het simpel houdt. Het heeft altijd een passende oplossing te bieden en de onderneming staat ook al bekend om de uitstekende service. Wat Hostnet wil, is ondernemers helpen om de online ambities waar te maken. Als ondernemer heb je bij Hostnet geen omkijken naar de techniek en kun jij je alleen bezighouden met je eigen onderneming. Hostnet staat voor online veiligheid en is in staat steeds de beste service en oplossingen te komen. Met deze partner kun je als ondernemer écht doorgroeien.

Waarom kiezen voor Hostnet?

Hostnet maakt het je als ondernemer gemakkelijk. Je kunt er gemakkelijk en snel diensten bestellen. Via Hostnet kun jij een domeinnaam registeren en verhuizen en regel je een zakelijk e-mailaccount. Via de aanbieder kun je al in drie stappen een eigen website maken. Een website maken en verhuizen is geen probleem, zoals ook alles op het gebied van WordPress via Hostnet te regelen is. Wil je veiligheid via SSL certificaten? Ook al geen probleem, zoals je Hostnet ook in kunt schakelen voor SEO en e-mail en Office producten. Hostnet biedt een breed programma aan relevante diensten en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Is Hostnet betrouwbaar?

De klanten die al gebruik maken van Hostnet, zo blijkt uit de beoordelingen, noemen de aanbieder zeer betrouwbaar. Ze leggen zonder twijfel hun online zaken uit handen aan deze specialist en kunnen zo zelf doen waar zij goed in zijn: in ondernemen dus. Bij Hostnet is nog ruimte voor persoonlijk contract en ook dat geeft vertrouwen. Het feit dat je op welke manier dan ook een beroep kunt doen op de klantenservice geeft de gebruikers vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Hostnet is duidelijk in wat het doet en biedt. Mocht je echter toch vragen hebben, dan kun je altijd een beroep doen op de klantenservice van het bedrijf. Want die staat zeven dagen per week voor je klaar. Contact leggen is gemakkelijk en kan via live chat, e-mail, telefonisch en via WhatsApp. Daarnaast is de onderneming ook terug te vinden op de social media en kun je ook nog eens via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram contact zoeken met Hostnet.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij door de beoordelingen van gebruikers van Hostnet een weloverwogen keuze kunt maken en zelf hebt ervaren hoe waardevol de beoordelingen zijn, rekenen we er op dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Het is maar een kleine moeite en zoals je zelf hebt ondervonden kun je heel veel baat hebben bij beoordelingen vanuit de praktijk.

Reviews over Hostnet
Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hostnet

Het bedrijf Hostnet is geverifieerd door ons. De webshop hostnet.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Hostnet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hostnet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hostnet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van hostnet.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hostnet.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne hulp

Ik had veel extra hulp nodig om dingen op een rijtje te krijgen omdat mijn vorige host de dingen heel anders had georganiseerd, maar ik kan eerlijk zeggen dat ik vertrouwen heb in de efficiënte, flexibele en krachtige services die beschikbaar zijn voor onze sites via Host-ed.net web gastheer. Hun werk is in alle opzichten professioneel.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Quinty E.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hostnet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hostnet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hostnet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hostnet actief?

Hostnet is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hostnet reviews? Dan kunt u naar de website van Hostnet gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie