iQ Makelaars logo

iQ Makelaars reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
iQ Makelaars reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
820
iQ Makelaars logo
Website
iqmakelaars.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen iQ Makelaars

Een huis verkopen. Het is iets wat je in een mensenleven normaal gezien niet al te veel doet. Het spreekt dan ook voor zich dat er heel wat bij komt kijken waar je misschien niet op rekent of weinig ervaring mee hebt. Door een verkoopmakelaar onder de arm te nemen kan je dit vermijden. Een voorbeeld van waar je een dergelijke makelaar vindt is iQ Makelaars. Maar zijn de iQ Makelaars wel te vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van andere verkopers? Hoe beoordelen hun klanten iQ Makelaars? Op deze pagina vind je reviews over iQ Makelaars netjes op een rij gezet. Zo weet je meteen of iQ Makelaars een goede fit is of net niet.

Over iQ Makelaars

iQ Makelaars is een bedrijf dat, zoals je uit de naam al kunt afleiden, gespecialiseerd is in het verkopen van woningen. Het bedrijf werd in 2016 opgericht te Almelo en is in enkele jaren tijd explosief gegroeid tot een onderneming die je in zo goed als heel Nederland in dienst kunt nemen. Er zijn vestigingen doorheen het hele land terug te vinden met specialisten van de lokale verkoopmarkten. Bijzonder aan iQ Makelaars is de enorm sterke focus op online marketing. Er wordt hard ingezet op professionele foto’s, aanwezigheid in het online gebeuren en de knowhow van ervaren medewerkers. Dat is dan ook de reden dat iQ Makelaars hun huizen gemiddeld binnen de drie maanden verkoopt. Ook is het zo dat iQ Makelaars werkt volgens het no cure, no pay recept. Dat betekent dat er pas een betaling moet volgen nadat het huis verkocht is.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars?

iQ Makelaars biedt een ruime waaier aan diensten aan om jouw huis te helpen verkopen. Zo kan je bij het bedrijf al terecht voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Dit is logischerwijze een handig instrument om de zoektocht naar een koper gemakkelijker te maken. Op de website vind je de volgende categorieën: waardebepaling, huis kopen, huis verkopen, vestigingen, werkwijze, informatie en contact. Voor een afspraak met iQ Makelaars kan je altijd op de website een aanvraag indienen. Belangrijk om te weten is dat deze afspraken nog altijd vrijblijvend zijn. Er is geen enkele verplichting tot samenwerking en geen som die in rekening wordt gebracht. Om maar een greep te nemen uit de vele locaties waar iQ Makelaars actief is: Almelo, Emmen, Amsterdam, Groningen, Ede, Assen, Eindhoven, Zwolle en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heb je graag extra informatie? Dan kan je de klantenservice contacteren of even de website en de veelheid aan gegeven info doornemen.

Is iQ Makelaars betrouwbaar?

Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn zowat de twee belangrijkste zaken als het om een makelaar gaat. Een makelaar heeft immers een grote invloed op jouw financiële toekomst bij een goed of slecht advies. Wat iQ Makelaars kan je het bedrijf zeker betrouwbaar noemen. Niet alleen bestaat iQ Makelaars al enige jaren maar bovendien is het bedrijf vrij alomtegenwoordig binnen de sector. Dat betekent dat ze een goed naam en faam. Dat betekent ook dat er altijd lokale specialisten terug te vinden zijn in hun rangen. Bovendien heeft iQ Makelaars een eigen klantenservice die altijd voor je klaarstaat en kan je op de website ook ontzettend veel contactgegevens terugvinden. Ten slotte heeft iQ Makelaars ook een grote aanwezigheid op sociale media en kan je tal van reviews op de website zelf terugvinden.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen voor de klantenservice? Wil je informatie inwinnen of heb je hulp nodig? Dan kan je de klantenservice van iQ Makelaars contacteren. Dat kan op vier manieren. Je kunt per mail contact opnemen of per telefoon. Je kunt het contactformulier op de website invullen of via één van de social media profielen een berichtje sturen. Wil je een specifieke vestiging contacteren? Dan vind je op de website de gegevens van alle locaties terug. Wil je een klacht indienen? Dan kan je dat via het contactformulier of per mail doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ging jij al eens in zee met iQ Makelaars? Dan zijn jouw ervaringen en jouw beoordeling van deze onderneming van goudwaarde voor toekomstige bezoekers. Is de service van iQ Makelaars een goede service? Helpen ze je bij elke stap van het hele proces? Kan je bij de klantenservice terecht voor raad of voor informatie? Zou je opnieuw voor iQ Makelaars kiezen of toch niet? Schrijf op deze pagina een review en laat het de wereld weten!

Reviews over iQ Makelaars
Gerelateerde bedrijven
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over iQ Makelaars

Het bedrijf iQ Makelaars is geverifieerd door ons. De webshop iqmakelaars.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. iQ Makelaars is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. iQ Makelaars maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van iqmakelaars.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van iqmakelaars.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van iQ Makelaars.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
UItstekende makelaar

Uitstekende makelaar met veel kennis van zijn vak en een super persoonlijke benadering. Vanaf het eerste contact moment tot aan de verkoop vond ik het een erg prettig traject met erg deskundige makelaars.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lynn S.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over iQ Makelaars
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iQ Makelaars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over iQ Makelaars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is iQ Makelaars actief?

iQ Makelaars is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de iQ Makelaars reviews? Dan kunt u naar de website van iQ Makelaars gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie