Ledstripkoning logo

Ledstripkoning reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Ledstripkoning reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Ledstripkoning logo
Website
Ledstripkoning
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Ledstripkoning

Als het om ledstrips gaat, dan hoef jij je om aanbieders in elk geval geen zorgen te maken. Er zijn tal van bedrijven die zich volledig hebben toegelegd op deze vorm van verlichting. Een daarvan is de Ledstripkoning. Om een beter beeld van deze aanbieder te krijgen, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Met deze achtergrondinformatie kun je de juiste beslissing nemen en eventueel ook kiezen voor de producten en de service van Ledstripkoning.

Over Ledstripkoning

Bij Ledstripkoning kun je terecht voor zo goed als alle vormen van ledverlichting. Opvallend aan het aanbod van deze specialist is de prijs. Want die is structureel laag, zeker afgezet tegen concurrenten. De ruime collectie maakt dat je altijd slaagt bij deze aanbieder, een aanbieder die je ook in kunt schakelen als maatwerk gevraagd wordt. Behalve Koning in Prijs geldt de Ledstripkoning eveneens als een Koning in Service. Wat verder een zeer belangrijk aspect is binnen de bedrijfsvoering van Ledstripkoning is het streven naar 100 procent klanttevredenheid.

Waarom kiezen voor Ledstripkoning?

Kiezen voor Ledstripkoning betekent dat je echt wat te kiezen hebt. Of het nou gaat om ledstrips RGB, RGB+W of WW en of je nou op zoekt bent naar warm wit, koud wit of ledverlichting voor in het aquarium; de Ledstripkoning heeft het allemaal. Behalve dat je altijd slaagt bij deze aanbieder, is de service die verleend wordt uitstekend te noemen. Vaak heb je de online bestelde producten de volgende dag al thuis en bijzonder is ook dat je op de ledverlichting van deze specialist twee jaar garantie krijgt. Bestel je voor tenminste twintig euro, dan krijg je de spullen gratis thuis afgeleverd. Behalve dat de producten kwalitatief goed zijn, geldt dat ook voor het advies dat je krijgt. Het ervaren team van Ledstripkoning is ervaren en voor hen kent ledverlichting al lang geen geheimen meer.

Is Ledstripkoning betrouwbaar

Wie de reviews en ervaringen van deze specialist in ledverlichting leest kan maar tot één conclusie komen: Ledstripkoning is een zeer betrouwbare partner. Dat blijkt ook wel uit het rapportcijfer van 9.2 dat de klanten het bedrijf geven. De betrouwbaarheid komt ook in de garantieperiode tot uiting. Ook in het voordeel van Ledstripkoning spreekt dat de producten die verkocht worden allemaal een CE en RoHS keurmerk hebben. Bovendien worden de producten voor ze de deur uitgaan uitvoerig getest. Ledstripkoning importeert bovendien uit China, al jarenlang van dezelfde partner. Tenslotte; de Ledstripkoning heeft ook een Webwinkel Keurmerk. En voor dat keurmerk komen alleen betrouwbare bedrijven in aanmerking.

Klantenservice en klachten

Het komt in de praktijk amper voor, maar toch. Mocht je nou een klacht hebben over een product of dienst, dan kun je snel in contact komen met Ledstripkoning. Je kunt bellen, een e-mail sturen maar ook via WhatsApp contact leggen om zo de klacht te bespreken. Ledstripkoning staat voor direct contact en dat is ook gewoon prima mogelijk. Omdat gestreefd wordt naar 100 procent klanttevredenheid zal er alles aan gedaan worden de klacht snel uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij hier extra informatie hebt gekregen omdat klanten van Ledstripkoning een beoordeling hebben gemaakt, kun jij een weloverwogen besluit nemen ten aanzien van deze aanbieder. In die wetenschap hopen we dat jij voortaan ook een beoordeling achter wilt laten. Kwestie van een heel kleine moeite en ontzettend nuttig voor andere mensen.

Reviews over Ledstripkoning

Gerelateerde bedrijven

Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
2 beoordelingen
10
Nostalux logo
Nostalux
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Ledstripkoning

Het bedrijf Ledstripkoning is geverifieerd door ons. De webshop Ledstripkoning is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ledstripkoning is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ledstripkoning maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ledstripkoning is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Ledstripkoning te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ledstripkoning.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel slecht product.werkt niet.ook niet na nieuwe controller.

Afstandsbediening werkt niet op controller.
Nieuwe controller werkt ook niet.
Ledstrip knippert en kleur verandert naar hartelust.
Medewerker leest eerste niet goed mijn klacht.gaat 4wkn overheen dan pas wel.
Excuses van Medewerker maar zijn al 4wkn voorbij.
Slechte Ledstrip voor veel geld.
Mvg

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 21-06-2021
Geschreven door: P.A.M. M.

6 / 10
5/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ledstripkoning


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
2 beoordelingen
10
Nostalux logo
Nostalux
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ledstripkoning een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ledstripkoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ledstripkoning actief?

Ledstripkoning is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Ledstripkoning reviews? Dan kunt u naar de website van Ledstripkoning gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie