MagicPillow logo

MagicPillow reviews, ervaringen en beoordelingen

MagicPillow reviews, ervaringen en beoordelingen
1050
MagicPillow logo
Website
MagicPillow
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen MagicPillow

Hoe beter je slaapt, hoe beter je elke dag opnieuw functioneert. Een goede nachtrust valt of staat met een goed kussen. En dat goede kussen kan zomaar eens de MagicPillow kunnen zijn. Om meer te weten te komen over MagicPillow, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van die informatie kun je prima zelf inschatten of MagicPillow ook echt iets voor jou is.

Over MagicPillow

Voor de goede orde, MagicPillow is een product van Hoofdkussen.com. Binnen Hoofdkussen.com was men al jarenlang op zoek naar het perfecte kussen. Bij de specialist in hoofdkussens is men er heilig van overtuigd dat die met de MagicPillow eindelijk gevonden is. Hoofdkussen.com garandeert met de MagicPillow een perfecte nachtrust en de best denkbare ondersteuning. Het is dan ook het eerste instelbare hoofdkussen, want je hebt een groot aandeel in de dikte en de hoogte van het hoofdkussen. Dat doe je door heel simpel de vulling aan te passen.

Waarom kiezen voor MagicPillow?

Je kiest voor MagicPillow als je nachtrust je heilig is. Wat dat betreft wordt de rol van het kussen, zeker afgezet tegen het matras, danig onderschat. Met de MagicPillow geniet je steeds de perfecte ondersteuning. Dat komt vooral door het speciale schuim, dat zeker de nek en de rug optimale ondersteuning biedt. Je past die vulling volledig aan jouw eigen wensen aan. De hoogte is instelbaar. Je haalt er vulling uit of vult juist bij om zo de voor jou perfecte hoogte te creëren. De vulling is anders dan we gewend zijn. Het schuim is zachter en je voelt geen stukjes in die vulling. Daarnaast is het zeer luchtig en toch ook veerkrachtig.

Is MagicPillow betrouwbaar?

Zowel het hoofdkussen dat MagicPillow heet als producent Hoofdkussen.com zijn zeer betrouwbare partners, zo valt te lezen in de reviews en ervaringen van mensen die al in het bezit zijn van het wonderkussen. Niet voor niets is jarenlang en zeer uitvoerig onderzoek gedaan naar het perfecte hoofdkussen, een kussen dat met de MagicPillow nu gevonden is. De betrouwbaarheid vertaalt zich eveneens in het feit dat je het kussen dertig dagen lang mag testen en dat er een tevredenheidsgarantie geldt. Met Hoofdkussen.com is het dus prima zaken doen, zo blijkt in de praktijk.

Klantenservice en klachten

Niets is aan het toeval overgelaten bij de ontwikkeling van het MagicPillow. Toch kan er een keer iets misgaan. Heb je een klacht en wil je die kenbaar maken? Dan kun je gewoon bellen en mailen met de ontwikkelaar van het perfecte kussen. De ontwikkelaar van het kussen is toch al volledig transparant. Omdat je op de website ook het adres vindt, kun je ook een schriftelijke klacht in te dienen. De transparantie zie je verder terug in het feit dat zelfs het KvK en BTW nummer op de website staan.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al genieten van het MagicPillow helpen je nadrukkelijk bij de keuze die jij gaat maken. Beoordelingen zijn van toegevoegde waarde omdat het informatie vanuit de dagelijkse praktijk is. Nu jij voordeel hebt bij de extra informatie willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen die voor een lastige keuze staan ook verder helpen.

Reviews over MagicPillow
Gerelateerde bedrijven
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Mline logo
Mline
2 beoordelingen
8
Easysleep.be logo
Easysleep.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met MagicPillow

Het bedrijf MagicPillow is geverifieerd door ons. De webshop MagicPillow is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. MagicPillow is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MagicPillow maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MagicPillow is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van MagicPillow te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede nachtrust

Ik heb een tijdje geleden de Magic Pillow aangeschaft en het licht echt heerlijk. Ik slaap er echt een stuk beter van en mijn nek en rug klachten zijn ook veel minder. Het is het zeker waard voor de prijs.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Job T.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MagicPillow
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Mline logo
Mline
2 beoordelingen
8
Easysleep.be logo
Easysleep.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MagicPillow een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MagicPillow. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MagicPillow actief?

MagicPillow is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MagicPillow reviews? Dan kunt u naar de website van MagicPillow gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie