Makelaarzoeker logo

Makelaarzoeker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Makelaarzoeker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
532
Makelaarzoeker logo
Website
makelaarzoeker.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Makelaarzoeker

Een makelaar neem je niet zomaar in de arm. Die kies je erg zorgvuldig terwijl een goed gevoel en een klik ook essentieel zijn voor een goede samenwerking. Om de juiste makelaar bij jou in de buurt te vinden, kun je prima een beroep doen op Makelaarzoeker. Om je meer informatie te geven over deze specialist, hebben we de recensies van bestaande klanten gelezen en voor je samengevat. Het is na het lezen van die informatie aan jou om eventueel ook voor de expertise van Makelaarzoeker te kiezen of je heil elders te zoeken.

Over Makelaarzoeker

Makelaarzoeker helpt je bij het vinden van de voor jou perfecte makelaar. Je krijgt tot maximaal drie offertes aangeboden van makelaars die ook echt bij jou passen. Die makelaars zijn allemaal aangesloten bij landelijke organisaties en zijn uitvoerig gecontroleerd. De offertes die je aangeboden krijgt zijn overigens geheel vrijblijvend en verplichten je tot helemaal niets. De geselecteerde makelaars komen allemaal bij jou uit de buurt en zijn stuk voor stuk gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Makelaarzoeker

Je kiest voor Makelaarzoeker omdat je dan weet dat je alleen met gecertificeerde en gecontroleerde makelaars te maken krijgt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om zelf de zoekcriteria in te stellen wat betreft de zoektocht naar een geschikte makelaar. Zo kun je kiezen voor zoekcriteria als een scherpe courtage, of een makelaar werkzaam is buiten kantooruren, of een makelaar werkt op basis van no cure, no pay en of er sprake is van kennis van de lokale markt. Ook bereikbaarheid en het gebruik van social media kanalen kan een zoekcriteria zijn. Ook het feit dat de offertes die je in de mailbox krijgt geheel vrijblijvend zijn, spreekt nadrukkelijk in het voordeel van deze specialist.

Is Makelaarzoeker betrouwbaar?

De bestaande klanten van Makelaarzoeker zijn unaniem; met deze specialist heb je te maken met een zeer betrouwbare organisatie. Je zit nergens aan vast en de offertes zijn ook echt geheel vrijblijvend. De ervaren makelaars waar uit je kunt kiezen staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit en zijn stuk voor stuk in staat om perfect werk af te leveren. Bovendien zijn de voorstelen die je in de mailbox krijgt ook allemaal zeer betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zoals het een betrouwbare organisatie betaamt, beschikt Makelaarzoeker ook over een uitstekende klantenservice en kun je prima een vraag of een klacht bij deze specialist neerleggen. Dit kun je doen door te bellen met Makelaarzoeker. Je kunt daarnaast een e-mail sturen en er is een speciaal contactformulier beschikbaar om een vraag te stellen of een klacht kenbaar te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Vraag. Wil jij voortaan ook beoordelen? Want de beoordelingen van bestaande klanten bieden je altijd onafhankelijke informatie die je echt helpen bij het maken van de beste keuze. Om die reden vragen wij jou om in het vervolg ook een recensie van een product of dienst achter te laten. Het is maar heel even werk, en je doet er andere mensen een heel groot plezier mee.

Reviews over Makelaarzoeker
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Makelaarzoeker

Ons team van experts heeft Makelaarzoeker geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Makelaarzoeker bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Makelaarzoeker is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Makelaarzoeker is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van makelaarzoeker.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Makelaarzoeker.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helemaal bagger daar..

Het personeel kan en niet met mensen omgaan en hun moet een beetje respect worden bijgebracht.
Zelfs als je het hoofdkantoor opbel met een gegronde klacht word je opgebeld en afgezekendoor dat personeel.
Ik zit nog in de proefperiode van mijn toestellen maar die gaan terug en ik wil niks meer met schoonenberg te maken hebben..helaas

Geplaatst op: 16-05-2023
Laatst bewerkt op: 16-05-2023
Geschreven door: Marco G.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede makelaar gevonden

Ik ben via deze website opzoek gegaan naar een makelaar en deze hebben we snel gevonden. Doordat je op verschillende zoek termen kunt zoeken heb je altijd de makelaar die bij je past. Hierdoor hebben we een goede makelaar gevonden!

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suzanne V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Makelaarzoeker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Makelaarzoeker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Makelaarzoeker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Makelaarzoeker actief?

Makelaarzoeker is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Makelaarzoeker reviews? Dan kunt u naar de website van Makelaarzoeker gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie