Maxbedden logo

Maxbedden reviews, ervaringen en beoordelingen

Maxbedden reviews, ervaringen en beoordelingen
868
Maxbedden logo
Website
Maxbedden
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Maxbedden.nl

Wil je meer weten over de producten, service en bestellingen bij de webshop Maxbedden.nl? Lees dan gauw verder om niet alleen meer te weten te komen over de webshop en betrouwbaarheid, maar ook om persoonlijke ervaringen van klanten van Maxbedden.nl te lezen.

Over Maxbedden.nl

Maxbedden.nl is sinds 2008 online actief in de verkoop van bedden, matrassen, beddengoed en meer. Alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust, kun je vinden bij Maxbedden.nl. Deze webshop is marktleider als het gaat om de aankoop van betaalbare matrassen voor eenpersoons-, twijfelaars- of tweepersoonsbedden. Ook kun je hier matrassen voor ledikantjes en kinderbedden aanschaffen. Maxbedden.nl levert zowel aan grote bedrijven, als aan particuliere klanten.

Maxbedden.nl levert sinds 2008 de beste matrassen en bedden voor de scherpste prijzen. Iedere week is er een nieuw aanbod en zijn er online unieke acties te vinden bij Maxbedden.nl.

Waarom kiezen voor Maxbedden.nl

Niet alleen het grote aanbod is een reden om jouw nieuwe matras bij Maxbedden.nl te bestellen, ook de geweldige service is reden genoeg. Je kunt A-merk matrassen voor scherpe prijzen kopen bij Maxbedden.nl en gebruik maken van de eigen distributie van Maxbedden.nl. Dit houdt effectief in dat zij vanuit hun eigen distributiecentrum kunnen verzenden en daarom jouw bestelling altijd razendsnel kunnen leveren.

Je kunt 24/7 bestellen bij Maxbedden.nl en krijgt jouw bestelling snel in huis. Per mail wordt je op de hoogte gehouden van de duur van de bestelling. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de verzendkosten. Alle bestellingen van Maxbedden.nl worden gratis aan huis geleverd door de eigen bezorgservice van Maxbedden.nl. Je kunt zelf bepalen wanneer jouw bestelling wordt bezorgd. Ben je doordeweeks aan het werk en niet in de gelegenheid om jouw bestelling in ontvangst te nemen? Maak dan gebruik van de optie om de bestelling op zaterdag of in de avond te laten bezorgen.

Is Maxbedden.nl betrouwbaar?

Maxbedden.nl is al sinds 2008 online werkzaam en heeft een betrouwbare naam weten op te bouwen. De webshop is gecertificeerd en je kunt daarom als klant altijd met een veilig gevoel hier shoppen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. Dit is altijd veilig en hoeft niet online. Je hoeft niet online te betalen, maar pas bij de bezorging van jouw bestelling. Hiervoor is ook geen online aanbetaling nodig. Je kunt bij ontvangst van de bestelling, betalen bij de chauffeur. Dit kan zowel met pin, als contact. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een betaling online.

Klantenservice en klachten

Maxbedden.nl kun je eenvoudig bereiken met al jouw vragen en eventuele klachten. Maxbedden.nl maakt het eenvoudig voor alle klanten om in contact te komen met de klantenservice. Natuurlijk is het een optie om de klantenservice te bellen, dit kan op alle weekdagen. Je wordt dan direct in contact gebracht met een ervaren klantenservicemedewerker van Maxbedden.nl. Deze klantenservicemedewerker kan al jouw vragen beantwoorden en je verder helpen. Ook kun je jouw vragen per mail naar Maxbedden.nl toezenden. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen via mail of per telefoon.

Een klacht kun je ook altijd direct melden bij Maxbedden.nl. Hiervoor hoef je niet naar derden te gaan, maar kun je ook gewoon contact opnemen met de klantenservice. Om de klantentevredenheid optimaal te houden, zorgt Maxbedden.nl er altijd voor dat er een goede oplossing gevonden kan worden voor jouw klacht. Je hebt altijd te maken met een professionele klachtenafdeling bij Maxbedden.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens besteld bij Maxbedden.nl? Hoe was jouw ervaring bij deze webshop? Vond je het eenvoudig om online een matras uit te kiezen en wat vond je van het matras zelf? Het is fijn voor andere klanten om een persoonlijke ervaring van een klant van Maxbedden.nl te horen. Laat daarom jouw persoonlijke beoordeling van Maxbedden.nl hieronder achter en help toekomstige klanten van Maxbedden.nl met jouw ervaring over de webshop.

Reviews over Maxbedden
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Livengo logo
Livengo
1 beoordeling
10
TUUR logo
TUUR
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Maxbedden

Het bedrijf Maxbedden is geverifieerd door ons. De webshop Maxbedden is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Maxbedden is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Maxbedden maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Maxbedden is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Maxbedden. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Maxbedden.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Let op

Sinds 2021 oktober besteld...er is nog steeds geen bed geen matras en alle commnmicatie is gestopt telefoon niet opnemen naar email geen reactie

Geplaatst op: 13-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Heb begin december besteld...er is nog steeds geen bed en alle commnmicatie is gestopt. Mail komt niet aan en telefoon wordt niet opgenomen

Zoals boven dus....geen bed...geen communicatie meer

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede klantenservice

Ik heb na wat twijfels toch besteld en dat was zeker geen foute keuze. Ik had van te voren nog even contact opgenomen en ze waren heel aardig en het was direct bereikbaar. Top service!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zoë T.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maxbedden
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Livengo logo
Livengo
1 beoordeling
10
TUUR logo
TUUR
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maxbedden een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Maxbedden. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maxbedden actief?

Maxbedden is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort en meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Maxbedden reviews? Dan kunt u naar de website van Maxbedden gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie