Mediumastro logo

Mediumastro reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mediumastro reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
527
Mediumastro logo
Website
mediumastro.be
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mediumastro

Heb jij behoefte aan spirituele begeleiding? Op Mediumastro vind je gemakkelijk en snel betrouwbare mediums. Het platform is sinds 2015 actief en heeft al vele mensen geholpen bij het vinden van een consulent. De mediums staan 24 uur per dag voor je klaar met een betrouwbaar en professioneel advies op al jouw vragen. Voordat je besluit om gebruik te maken van deze dienst, is het prettig om ervaringen te lezen van andere klanten. Wij hebben alle Mediumastro reviews op een rij gezet voor wie graag meer willen weten over de Mediumastro beoordelingen. Lees hoe anderen de dienst hebben ervaren voordat je besluit om een consult in te plannen bij Mediumastro.

Over Mediumastro

Mediumastro is gestart vanuit de gedachte dat spirituele en paranormale contacten voor iedereen toegankelijk moet zijn in een paar klikken. De website wil het grootste, beste en leukste platform zijn voor al jouw spirituele contacten. Mediumastro doet er dan ook alles aan om de service steeds verder te verbeteren. Je kunt vertrouwelijk chatten op de site, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Alle paranormale en spirituele consulenten worden gescreend door Mediumastro. Gebruikers worden verzocht om een recensie achter te laten over zowel het consult als de consulent na ieder consult. Lees ook zeker de Mediumastro recensies die wij op deze pagina verzameld hebben.

Voor de consulenten geldt een strikte geheimhoudingsplicht en ieder gesprek wordt vertrouwelijk behandeld. Elke consulent heeft een vakgebied waar hij of zij in uitblinkt. Wat deze specialiteit is valt te zien op hun persoonlijke profiel.

Waarom kiezen voor Mediumastro

Op Mediumastro.nl vind je gemakkelijk een medium, helderziende, paragnost, waarzegger, kaartlegger of tarot specialist. Alle consulenten zijn ervaren en goed getraind. Ze bieden een luisterend oor en passend advies, zodat jij weer sturing krijgt bij zowel grote als kleine vraagstukken in je leven. Wat prettig is aan Mediumastro, is dat je gratis kennis kunt maken met een zelfgekozen specialist. Deze eenmalige kennismaking is helemaal vrijblijvend. De communicatie verloopt via een beveiligde 1 op 1 chat. Er zijn geen verborgen kosten of abonnementskosten verbonden aan het gebruik van Mediumastro.nl.

Is Mediumastro betrouwbaar?

De website deelt klantervaringen en laat je gratis kennismaken met een medium naar keuze. Daarnaast zit je nergens aan vast als je besluit om gebruik te maken van de dienst, omdat er geen abonnementskosten zijn. Je bepaalt zelf welke prijs jij wilt betalen voor een consult en kunt vervolgens op zoek naar consulenten die tegen dit tarief werken.

Klantenservice en klachten

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen als je bijvoorbeeld wilt weten hoe je kunt zien of een consulent online is, of de ene consulent beter is dan de andere of waar de helpdesk voor is. Ook staat de klantenservice van Mediumastro altijd voor je klaar. Door jouw vragen te stellen of opmerkingen te delen met het platform, geef je Mediumastro de kans om de pagina met veelgestelde vragen aan te vullen en de website te verbeteren. Je kunt contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier op de website in te vullen, door te bellen of door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens een reading laten doen door een consulent op Mediumastro? Deel dan jouw ervaring met Mediumastro op deze pagina. Het kost je maar weinig tijd en is zeer waardevol voor onze bezoekers. Door de ervaringen van echte klanten te lezen is het makkelijker om een betrouwbaar beeld te vormen van het platform. Schrijf jij direct even jouw Mediumastro beoordeling?

Reviews over Mediumastro
Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Mediumastro

Ons team van experts heeft Mediumastro geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Mediumastro bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Mediumastro is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Mediumastro is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van mediumastro.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mediumastro.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nep

Medium zou inzicht moeten geven en ook in gaan op de vraag dit werd helemaal niet gedaan.
Ik vertelde en hun ontvangen het geld..oplichting

Geplaatst op: 08-02-2023
Laatst bewerkt op: 08-02-2023
Geschreven door: Cindy R.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nep !

Mediumastro.BE .

ZO NEP !!! Ik hoop dat mensen dit lezen , zodat ze hun geld hier niet aan uitgeven.
De profielfoto's zijn nep ! Als je denkt dat je exact met de persoon praat , zoals op zijn of haar profiel staat, dan heb je het mis!
Je praat ook niet met 1 en de zelfde persoon, want je krijgt 10 verschillende zinsbouwen en snappen plots niet meer over wat je het hebt. 1 "medium : viel dan ook door de mand - door te berichten, ik denk dat we elkaar vergeet begrepen hebben, " IK ZIE DAT JE NET MET EEN COLLEGA , AAN HET BERICHTEN WAS; DAARMEE ZE JE NIET BEGREEP! Ja, dat had ik ook door! Ze zijn heel goed , in mensen aan het lijntje houden. Mensen!!! Begin hier niet aan ! Want ze pluimen je zonder je het beseft - want ik kan begrijpen, je wilt je verhaal kwijt; maar DOE HET NIET OP ZO'N SITE'S!!!! Het is zo fake want ze vertalen via Google . ... Hun Nederlands trekt op niets en zinsbouw en of context = klopt vaak niet .... Als je een MEDIUM wil , via Facebook en Messenger kun je live lezingen en readings volgen!!!! Waar je zelfs niet voor moet betalen!!!! Soms wel betalen maar deze plunderen je niet. Als je op mediumastro.BE , de medium erover aanspreekt- worden ze boos en krijg je plots kwetsende opmerkingen terug!

DUS ; GA NOOIT NAAR ZO'N SITE'S!!! HET KAN BEST GEVAARLIJK ZIJN EN VOOR JE HET WEET BLUT!!!! WEES OP JE HOEDE !!! IK ZOU HET NIET WILLEN VOOR DE MEDE - MENS !!!!

*Volg je eigen intuïtie en geloof in jezelf! Heb je nood aan een luisterend oor - zoek professionele hulp maar ga niet na zo'n site , aub !!! Want mensen die diep zitten zijn zich niet bewust wat ze je aansmeren van onzin.....

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een goed medium

Voor mij heeft het super veel geholpen. Er zijn altijd mensen die dit allemaal willen afkraken maar het is gewoon niet voor iedereen weggelegd. Voor mij persoonlijk heeft het dus geholpen en daarom is het gewoon een degelijke site.

Geplaatst op: 08-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hugo T.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mediumastro
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mediumastro een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Mediumastro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mediumastro actief?

Mediumastro is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Mediumastro reviews? Dan kunt u naar de website van Mediumastro gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie