MeyBodywear logo

MeyBodywear reviews, ervaringen en beoordelingen

MeyBodywear reviews, ervaringen en beoordelingen
1462
MeyBodywear logo
Website
MeyBodywear
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen MeyBodywear

Onderkleding is een specifiek genre kleding dat vaak over het hoofd gezien wordt. Nochtans is het de kleding die het vaakst en het nauwst in contact komt met de huid. Het is dus wel van enig belang dat de kwaliteit en de fit van jouw onderkleding optimaal is. Ben jij op zoek naar onderkleding? Dan kan je onder andere terecht bij MeyBodywear. Ben jij op zoek naar reviews over MeyBodywear? Dan zit je hier juist. Op deze pagina vind je ervaringen met, beoordelingen van en reviews over MeyBodywear. Zo kan jij meteen een gefundeerde mening over dit bedrijf vormen.

Over MeyBodywear

MeyBodywear is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met onderkleding te maken heeft. Je vindt er alles van behas tot zwembroeken tot nightwear en meer. De onderneming bestaat uit de webshop die door heel Europa levert en tientallen fysieke winkels in diverse locaties in Duitsland. Zo vindt je MeyBodywear in onder andere Aken, Nürnberg, Regensburg, Dortmunt, Bamberg en ga zo maar door terug. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1928 en kan dus steunen op een indrukwekkende historiek en op meerdere generaties specialistische kennis. Bovendien produceert MeyBodywear alles, zelfs de garen, grotendeels in eigen fabrieken. De visie van MeyBodywear is dat ze een kwalitatief product aan willen bieden aan een goede prijs en ook een oog op innovatie willen houden. Het is niet toevallig dat MeyBodywear in het verleden al regelmatig een rasechte trendsetter is geweest. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid en milieu. Zo beschikt MeyBodywear over diverse certificeringen aangaande milieu en duurzaamheid.

Waarom kiezen voor MeyBodywear?

MeyBodywear is dus gespecialiseerd in ondermode en bodywear. De website is onderverdeeld in de categorieën dames en heren die op hun beurt in diverse subcategorieën zijn verdeeld. Zo vind je er secties terug als behas, dessous, shapewear, nightwear, zwembroek, grote maten, ondershirts en nog veel meer. Op zoek naar iets specifiek? Dan kan je de zoekbalk op de website gebruiken. Heb je gevonden wat je zocht? Dan geniet je binnen Europa altijd van gratis verzending als je een klantaccount hebt. Wat de levertijd betreft kan je rekenen op twee tot vier werkdagen na ontvangst van de betaling. Leveringen worden verzonden met DHL. Na ontvangst van jouw bestelling heb je recht op veertien dagen retourrecht. De retourzending is voor klanten altijd gratis. Ben je op zoek naar inspiratie of blijf je gewoon graag op de hoogte van aanbiedingen en nieuws? Dan kan je de sociale media accounts van MeyBodywear volgen of je inschrijven op de nieuwsbrief.

Is MeyBodywear betrouwbaar?

MeyBodywear heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1928 en tientallen fysieke winkels doorheen Duitsland. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat een bestelling bij MeyBodywear veilig is. Bovendien vind je op de website ook heel wat bedrijfs- en contactgegevens terug en beschikt de onderneming over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt. Ook is er een opvallende aanwezigheid op sociale media met accounts op Instagram, Facebook, YouTube en Pinterest. Tevens is het zo dat er een secure SSL-verbinding met het internet is en je dus veilig kunt betalen. Bij MeyBodywear aanvaarden ze een kredietkaart, PayPal, Sofort, iDeal en vooruitbetaling via de bank.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een vraag zit. In dat geval kan je eerst even de FAQ op de website doornemen. Vind je hier jouw antwoord of vraag niet in terug? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van MeyBodywear. Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen of je kunt een mail sturen. Een mogelijk alternatief is via sociale media een berichtje sturen. In normale omstandigheden ontvang je binnen de werkdag een antwoord terug. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en in de regel enkele dagen later een inhoudelijk antwoord. Klachten stuur je best per mail door vergezeld van informatie zoals het ordernummer.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar extra reviews en beoordelingen van MeyBodywear. Ben jij een klant van deze onderneming of kocht je er in het verleden iets? Beschrijf dan jouw ervaringen met MeyBodywear op deze pagina. Hoe schat je de kwaliteit van de producten in? Wat heb je er gekocht? Was de levertijd zoals aangegeven? Was je tevreden over de klantenservice? Zou je MeyBodywear aanraden aan vrienden of familie? Je helpt er niet alleen ons, maar ook onze bezoekers mee!

Reviews over MeyBodywear
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Bamboo basics logo
Bamboo basics
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne kleren

Ik heb hier al vaker een aantal spullen besteld en het zit ook elke keer erg fijn. De prijs kwaliteit verhouding is nog best prima en het is het voor mij zeker waard.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Indy V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MeyBodywear
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Bamboo basics logo
Bamboo basics
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MeyBodywear een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MeyBodywear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MeyBodywear actief?

MeyBodywear is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed en mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MeyBodywear reviews? Dan kunt u naar de website van MeyBodywear gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie