Mistinget logo

Mistinget reviews, ervaringen en beoordelingen

Mistinget reviews, ervaringen en beoordelingen
5070
Mistinget logo
Website
Mistinget
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Mistinget

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Mistinget? Wij hebben de reviews van Mistinget op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Mistinget te kopen. Mistinget is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van duurzame producten. Hieronder lees je meer over dit bedrijf.

Over Mistinget

Mistinget is een Belgisch bedrijf dat zich richt op het aanbieden van duurzame producten. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft als doel om duurzaam leven voor iedereen toegankelijk te maken. Mistinget biedt een breed assortiment aan producten aan, zoals solar producten, led-verlichting, waterbesparende producten en meer.

Waarom kiezen voor Mistinget

Mistinget biedt een breed assortiment aan duurzame producten aan tegen scherpe prijzen. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt dan ook een uitstekende service. Daarnaast is het bij Mistinget mogelijk om achteraf te betalen en zijn de verzendkosten gratis vanaf een bepaald bedrag.

Is Mistinget betrouwbaar?

Mistinget is een betrouwbare webshop met een goede reputatie onder klanten. Het bedrijf heeft geen keurmerk, maar heeft wel een uitstekende klantenservice en biedt duurzame producten aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast heeft Mistinget een groot klantenbestand en is het bedrijf actief op verschillende verkoopplatforms.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Mistinget is goed bereikbaar en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Het bedrijf streeft ernaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen en heeft een klachtenafdeling waar klachten worden behandeld. De bereikbaarheidstijden van de klantenservice zijn duidelijk aangegeven op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Mistinget en wil je jouw beoordeling delen? Laat dan een review achter op onze website. Zo help je andere mensen met hun keuze en kun je Mistinget helpen om hun dienstverlening nog verder te verbeteren.

Reviews over Mistinget
Gerelateerde bedrijven
FonQ logo
FonQ
11 beoordelingen
6,7
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Mistinget

Het bedrijf Mistinget is geverifieerd door ons. De webshop Mistinget is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mistinget is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mistinget maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Mistinget is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Mistinget te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-04-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Mistinget
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FonQ logo
FonQ
11 beoordelingen
6,7
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mistinget een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mistinget. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mistinget actief?

Mistinget is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Mistinget reviews? Dan kunt u naar de website van Mistinget gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie